- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.819
- 208
- 32
Bizim burda da yagıyor geciken kıs geldi gibiSlm herkese burası yağışlı hava ev sanki akşam gibi böyle havalar ruhumu daraltıyor
Az önce aç karnına bir portakal yedim canım. Bugün yumurtanın yerine kilo aldırmayacak bir şeyler koyacağımÇok geçmiş olsun canım. Çorba iç. Normal diyet yap. Sebze yemeği ye. Portakal ye.canim kendine bak. 1 kilo eksisin en fazla sabit kalır.
abla tabiki sen bilirsin ama vücudun yemeğe de ihtiyacı var sağlıklı beklenirsen almazsin ki zatenTeşekkür ederim bitanembunu samimiyetle söylediğine inanıyorum. bir kilo eksi neyime yetmiyor canım
Allah korusun. tat koku alıyor musun?Evet bugün korona mi oldum diye düşünüyorum. Evde karantinaya aldım kendimi.
Bebeğim Allah şifa versin.Kötüyüm demek yakışmıyormuş.İyiyim diyeyim iyi olayım. Şimdi ilaç içtim. İnşallah biraz iyi gelir. Sağol canım.
Başim döndü manzaradanBaya da tutmuş yine Eki Görüntüle 2986556
Ağzından yel alsın kuzumEvet bugün korona mi oldum diye düşünüyorum. Evde karantinaya aldım kendimi.
Teşekkürler canım.
Ne sürüklüyon baklava de koşarak geliriz. Baklava sevmesek diyet sayfasında işimiz ne.baklava ikram edicem size
Sigara içmeye inmedigim için adım da atamıyorumEgzersizlerim bitti yürüyüşe başladım
Allah şifa versin canımGünaydılar
Teşekkürlerr
Benm kolda ağrı oldu dünden beri her aşıda oluyor bende.
Ben needem sigara içmiyorumSigara içmeye inmedigim için adım da atamıyorum
Ne sürüklüyon baklava de koşarak geliriz. Baklava sevmesek diyet sayfasında işimiz ne.
Çünkü ben senin yerine kendimi feda ediyorum.Ben needem sigara içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?