- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
sende içme ablaÇünkü ben senin yerine kendimi feda ediyorum.
En iyisini yapiyosunn. Benim bugün 3. gün inşallah bir daha hiç içmemBen needem sigara içmiyorum
En son parasite diye bir film izledim. Kore yapımı, güzeldiKızlar dram filmi tavsiyeniz var mı?
Notebook' u ikinci kez izledim geçen gün özlemişim harika bir film...Kızlar dram filmi tavsiyeniz var mı?
En son parasite diye bir film izledim. Kore yapımı, güzeldi
ikisini de izlemedim bakayim kızlarNotebook' u ikinci kez izledim geçen gün özlemişim harika bir film...
Ben de izledim onu.En son parasite diye bir film izledim. Kore yapımı, güzeldi
beğendin miBen de izledim onu.
Bayıldım. Çok enteresan bir film.beğendin mi
Tarhana çorbası.akşama ne yiyeceksiniz kızlar
İçme gülümÇünkü ben senin yerine kendimi feda ediyorum.
Donacaaazhava buz gibi olduu
Marka yok canim. Mahalledeki tuhafiyeden aldim. Benim gibi kg veren bir kadin pentiden öneriyodu orasi pahalı geldi bana.Biz diyete başladık her ay kilo kontrolü olacak. Kan değerlerinde sıkıntı yok canım o yüzden takviye vermedi. Ama bağışıklık ve gelişmesi için reçeteli mama yazdı çikolatalı süt şeklinde. Onu da kızım nazlanarak 3 4 yudum içiyor. Halbuki günde 3 şişe içmesi gerek
Rahatsızlığı yoksa kafaya takmamak en güzeli canim
Canim diyete başlayınca bazı şikayetler geriledi o yüzden öneriliyor
Evet. 1 yaş doğum gününde 6. Hastalık oldu o günden sonra 2 yasa kadar egzama geçmedi atopik dermatit dendi. Allerji testlerinde hiç birsey çıkmadı. Ben aylarca beslenme ve metabolizma ya götürdüm hersey normal. Babası zayıf o yüzden genetik dediler. Amaaa gastro ya götürdüm doktor direkt muayene ederken colyak dedi. Kan da ve genetik de çıktı ama çok erken teşhis edildi bağırsaklarda bozulma yok. Karın şişliği 2 3 aydır var
Ben de çok dikkat ederim hiç kimyasal görmez ve tüm kıyafetler %100 pamuk gerseyini utulerim yine de geçmemişti egzema. Sonra bioderma nin atoderm kremi gecirdi ama şimdi de diyette kaçamak olursa dokuntuler yeniden geliyor
Canim toparlayıcinin markası ne paylaşabilir misin
Benim bebelerde ayni boyle uyandirdi işte beni
akşama ne yiyeceksiniz kızlar
Ney hangi film
Corba ve balikakşama ne yiyeceksiniz kızlar
Iyiyim canim sen nasilsin
Selam canimSelam, geçmiş yapamıyorum herkes iyidir inşallah
Okula gittim geldim
Çok şükür arabayla gidip geliyoruz hava buz gibi olmuş
Sağol hocam ağrı çok fazla değildi zaten aşı yerinde şişlik gibiydi..Allah şifa versin canımAşı etkili olmuş sende, bende az bir ağrı olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?