- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyi akşamlarİyi akşamlaaaaar
Çok gittim canım taa 10 yıldır bu rahatsızlıklayım ama doktorların verdikleri tedavi tedavi etmiyor sadece o anlık rahatlatıyor gibiAllah Allah doktora gittin mi ?
boylariniz kaç kızlar?
Canım bende prolaktin yüksekliğine bağlı pcos var ve ilaçlar bunu tedavi etmiyor. Bende insülin direnci yok. Çünkü sağlıklı besleniyorum. Fazla yiyorum ama yediğim şeyler sağlıklı. Benimde çocuğum prolaktin düşürücü ilaçla olduCanim bende uzun yillardir pco varm hatta ilk çocuğum tedavi ile oldu. İnsulin direncine baktir mutlaka
Tatlı kuşum bunları yapmak yerine normal tüketmek iş görmez mi?Limon tansiyon düşürür. Maydanozu su ile blendrda çek o şekilde iç canım.
Ben de aynı sorun ve tedavi ile çocuk sahibi oldum. Başka sorun da var , yok yokÇok gittim canım taa 10 yıldır bu rahatsızlıklayım ama doktorların verdikleri tedavi tedavi etmiyor sadece o anlık rahatlatıyor gibi
Canım bende prolaktin yüksekliğine bağlı pcos var ve ilaçlar bunu tedavi etmiyor. Bende insülin direnci yok. Çünkü sağlıklı besleniyorum. Fazla yiyorum ama yediğim şeyler sağlıklı. Benimde çocuğum prolaktin düşürücü ilaçla oldu
7117:)Merhaba canım
Adımın kaç
Afiyet osun abla yine yediklerin az olmusGelmişken menümüde yazıyım
13: 30
Karışım
14: 30
2 yumurtadan bol peynirli ,cevizli, susamlı, çörekotlu börek tadında omlet
1 dilim kıymalı börek
Akşam 1 siprulina içerim
2 kupa kahve
2 kupa yeşil çay
2 kupa siyah çay
1,200 ml su
Nasıl karar verdin zayıflamaya?Yok be canim hic fistik gibi degildim
Gidigim ayri cikiyordu
Göbüsüm ayri cikiyordu
Mutlu degildim o zamanlar
Benim ruhum sıkılıyor ya iş yapasim bike gelmiyor bide kaç gündur böyle ya belki ondanBen çok seviyorum ama evde olursam seviyorum, okulda güzel olmuyor
Evet canım ince ama dolgun vücut en güzeli. 165 benim boyum 54 kilo olayım diyorum ama 58 de gayet yeterli aslında benim içinÇok zayıfta iyi değil canım. Hani 47 lere tekrar düşmek istemem. Ne popo ve ne göğüs var.elbise giyiyorsun kaldırmıyorsun elbiseyi. 156 boyum 54-55 kilo çok iyi benim için
Yaa oturunca gobegim cok kotu duruyordu, giydiğim kiyafetler yakismiyorduNasıl karar verdin zayıflamaya?
Çocuklar toparlandı sayılır canım da ben gribe döndümDaha toparlanamadinjz mi canim
Nasıl oldun ortiş??
Afiyet olsun canimİyi akşamlar
Sabah 9.30 da zeytin peynir bir yumurta 1 dilim ekmek 2 kupa çay
Ara bir kase yulaf haşlaması muzlu tarçınlı
Bir tane mandalina
Akşam 17 de 3 köfte 5 tane ince patates hepsi fırında pisti yeşil salata1dilim ekmek
19 da bir kupa yeşil çay
2 litre su
Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi
Cnm inşallah yarına daha iyi olursun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?