Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah Allah doktora gittin mi ?

boylariniz kaç kızlar?
Çok gittim canım taa 10 yıldır bu rahatsızlıklayım ama doktorların verdikleri tedavi tedavi etmiyor sadece o anlık rahatlatıyor gibi
Canim bende uzun yillardir pco varm hatta ilk çocuğum tedavi ile oldu. İnsulin direncine baktir mutlaka
Canım bende prolaktin yüksekliğine bağlı pcos var ve ilaçlar bunu tedavi etmiyor. Bende insülin direnci yok. Çünkü sağlıklı besleniyorum. Fazla yiyorum ama yediğim şeyler sağlıklı. Benimde çocuğum prolaktin düşürücü ilaçla oldu

Limon tansiyon düşürür. Maydanozu su ile blendrda çek o şekilde iç canım.
Tatlı kuşum bunları yapmak yerine normal tüketmek iş görmez mi?
Ben kahvaltıda bolca dereotu maydanoz yiyorum. Salatayı da marul maydanoz dereotu tazesoğandan yapıp sadece limon sıkıp yiyorum.

Ben de aynı sorun ve tedavi ile çocuk sahibi oldum. Başka sorun da var , yok yok

Afiyet osun abla yine yediklerin az olmus
Karışım mi tok tutuyor seni

Çok zayıfta iyi değil canım. Hani 47 lere tekrar düşmek istemem. Ne popo ve ne göğüs var.elbise giyiyorsun kaldırmıyorsun elbiseyi. 156 boyum 54-55 kilo çok iyi benim için
Evet canım ince ama dolgun vücut en güzeli. 165 benim boyum 54 kilo olayım diyorum ama 58 de gayet yeterli aslında benim için

Nasıl karar verdin zayıflamaya?
Yaa oturunca gobegim cok kotu duruyordu, giydiğim kiyafetler yakismiyordu
Hadi kisin kiyafetle göbeğimi sakliyordum ama yazin kisakollu giyince cok kotu hissediyordum
Hic fotoğrafım yok mesela o dönemlerden
Kardesimde var bir ara ondan isteyip paylasirim

İyi akşamlar
Sabah 9.30 da zeytin peynir bir yumurta 1 dilim ekmek 2 kupa çay
Ara bir kase yulaf haşlaması muzlu tarçınlı
Bir tane mandalina
Akşam 17 de 3 köfte 5 tane ince patates hepsi fırında pisti yeşil salata 1dilim ekmek
19 da bir kupa yeşil çay
2 litre su
Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi

Eklentiler

• Screenshot_20220112-193632~2.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 19
Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…