Ortis havlu attı. Buna da şükür canım.Nasıl oldun ortiş??
Çok iyi bir karar olmuş.Yaa oturunca gobegim cok kotu duruyordu, giydiğim kiyafetler yakismiyordu
Hadi kisin kiyafetle göbeğimi sakliyordum ama yazin kisakollu giyince cok kotu hissediyordum
Hic fotoğrafım yok mesela o dönemlerden
Kardesimde var bir ara ondan isteyip paylasirim
Bu ne karışımı canımİçtiğim karışımda bulunanlardan bildiklerimi yazıyorum
Biberiye
Ebegümeci
Funda otu
Tarçın
Şeker
Mate
Kuşburnu
Yeşil çay
Kına
Chia tohumu
Çevremde istediği gibi hamile kalabilen okadar azki. 5 kişiden 4 ü belli süreçlerden geçerek çocuk sahibi olabiliyor. Allah kimseye aratmasınBen de aynı sorun ve tedavi ile çocuk sahibi oldum. Başka sorun da var , yok yok
Tabi tabi sana 60 bile çok iyi canım.Evet canım ince ama dolgun vücut en güzeli. 165 benim boyum 54 kilo olayım diyorum ama 58 de gayet yeterli aslında benim için
Cnm çok geçmiş olsun inşaallah en hafif şekilde atlatırsınizCanım arkadaşlarım
Maalesef dün itibariyle covid e yakalamış bulunuyoruz
Benim buyuk kız hastalandı önce sonra ben öksürmeye başladım. Pek ateşimiz yok. Ama evdeki herkeste ufak tefek birşeyler var. Dua edin arkadaşlar ben ve ailem için
Canim dolgunluk kesinlikle lazım ama benim yaglanmam var onu istemiyorum biraz toparlansam yeter. Memem kalcam yerinde zatenTabi tabi sana 60 bile çok iyi canım.Azıcık ette lazım ele gelmek lazım
Aaaa dayan iki gün cuma günü beni çıtır çıtır yiyince atarsın havluyuOrtis havlu attı. Buna da şükür canım.
Amann seni çoktan yendim.Canim dolgunluk kesinlikle lazım ama benim yaglanmam var onu istemiyorum biraz toparlansam yeter. Memem kalcam yerinde zaten
Aaaa dayan iki gün cuma günü beni çıtır çıtır yiyince atarsın havluyu
afiyet olsunMenücükcük
Sabah 10.00
Sandviç boy çavdar ekmeği arasına süzme peynir marul maydanoz acı biber ve hindi füme koydum. 3 teneffüste ara vere vere yedim
Akşam 16.00
Sucuklu 2 yumurtalı menemen
Büyük bir dilim Ezine
Bir dilim mercimek ekmeği
Bir kase maydanoz
Ve hayatımın yeni aşkı bitterli yulaf bar
Su yatana kadar 2.5 litre olur. Adımları gece atarım.
K KarlarKralicesiZipzip- Cordelia
Iyi akşamlar
iyi akşamlar kızlarIyi akşamlar
afiyet olsun12 Ocak
12.00 1 dilim tam buğday ekmeği ve 4 yemek kaşığı Mıhla, zeytin, peynir ve çay
18.00 4 yemek kaşığı tavuk tantuni, ayran ve,bir kase ,3 litre su spor yok
iyi akşamlarİyi akşamlaaaaar
Afiyet olsun kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?