Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım çok çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız

Allah şifa versin inş grip gibi atlatırsiniz

Çok geçmiş olsun canım. Şifa diliyorum hepinize.

Ah ah bende üni 2. Sınıfa kadar 47 kiloydum. 50 yi bir türlü göremezdim. Sonra sivilce için bir ilaç kullandım R ile başlıyor ve o ilaç bende pko yaptı. Bir yılda 10 kilo aldım ve o gün bugündür böyleyim. Reglide olmuyorum. Sıkıntı yani

bence olmaz bunun kuruyemislisi de çok guzell
Oleeeey her gün yiyelim. O dediğini henüz denemedim ama aklımda olsun canımcım
Ben 27 yaşıma kadar 46 kiloydum, insanlar igreniyordu resmen kollarımdan falan sonra hamile kaldım ve her şey tersine döndü emzirmede çok kilo aldım özellikle. 2 kere 56ya falan düştüm ama tekrar çıktım

Allah Allah doktora gittin mi ?
boylariniz kaç kızlar?

Dün okulda yemiştim hoşuma gitti, az önce de akşam yemeğinin üstüne yedim. Bunu deneyen var mı? Arkadaşıma diyetisyeni önermiş
Yürüyüş çantamda bulunur canım. Ani şeker dusmelerinde can kurtarıcı. Ara öğün olarak iyi. Bunun kırmızı renkli olanını yani bunu yiyorum.

Ay cok uzuldum allah sifa versin. Herkes hasta bu aralar sanki herkes covitmiş gibi geliyor artik

Ben 27de zayif oldum, hayat işte

Canim bende uzun yillardir pco varm hatta ilk çocuğum tedavi ile oldu. İnsulin direncine baktir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…