Canım çok çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İnşallah sıkıntısız atlatırsınızCanım arkadaşlarım
Maalesef dün itibariyle covid e yakalamış bulunuyoruz
Benim buyuk kız hastalandı önce sonra ben öksürmeye başladım. Pek ateşimiz yok. Ama evdeki herkeste ufak tefek birşeyler var. Dua edin arkadaşlar ben ve ailem için
Allah şifa versin inş grip gibi atlatırsinizCanım arkadaşlarım
Benim buyuk kız hastalandı önce sonra ben öksürmeye başladım. Pek ateşimiz yok. Ama evdeki herkeste ufak tefek birşeyler var. Dua edin arkadaşlar ben ve ailem için
He kız çok güzel, her gün bir tane yesek bişey olmaz dimi bence olmazben yedim çok guzel
bence olmaz bunun kuruyemislisi de çok guzellHe kız çok güzel, her gün bir tane yesek bişey olmaz dimi bence olmaz
Çok geçmiş olsun canım. Şifa diliyorum hepinize.Canım arkadaşlarım
Ah ah bende üni 2. Sınıfa kadar 47 kiloydum. 50 yi bir türlü göremezdim. Sonra sivilce için bir ilaç kullandım R ile başlıyor ve o ilaç bende pko yaptı. Bir yılda 10 kilo aldım ve o gün bugündür böyleyim. Reglide olmuyorum. Sıkıntı yani
Oleeeey her gün yiyelim. O dediğini henüz denemedim ama aklımda olsun canımcımbence olmaz bunun kuruyemislisi de çok guzell
Ben 27 yaşıma kadar 46 kiloydum, insanlar igreniyordu resmen kollarımdan falanAh ah bende üni 2. Sınıfa kadar 47 kiloydum. 50 yi bir türlü göremezdim. Sonra sivilce için bir ilaç kullandım R ile başlıyor ve o ilaç bende pko yaptı. Bir yılda 10 kilo aldım ve o gün bugündür böyleyim. Reglide olmuyorum. Sıkıntı yani
Allah Allah doktora gittin mi ?Ah ah bende üni 2. Sınıfa kadar 47 kiloydum. 50 yi bir türlü göremezdim. Sonra sivilce için bir ilaç kullandım R ile başlıyor ve o ilaç bende pko yaptı. Bir yılda 10 kilo aldım ve o gün bugündür böyleyim. Reglide olmuyorum. Sıkıntı yani
boylariniz kaç kızlar?Oleeeey her gün yiyelim. O dediğini henüz denemedim ama aklımda olsun canımcım
Ben 27 yaşıma kadar 46 kiloydum, insanlar igreniyordu resmen kollarımdan falansonra hamile kaldım ve her şey tersine döndü emzirmede çok kilo aldım özellikle. 2 kere 56ya falan düştüm ama tekrar çıktım
Ben 1.65 canım sen?Allah Allah doktora gittin mi ?
boylariniz kaç kızlar?
Kaptanim cok teşekkür ediyorum cok sükür güzel gecti çok mutluyum ogretmen konuşmamı çok begendiSinavinda basarilar diliyorum canim
Korumaya geçersin sari takimda
Bende almistim birkac kezDün okulda yemiştim hoşuma gitti, az önce de akşam yemeğinin üstüne yedim. Bunu deneyen var mı? Arkadaşıma diyetisyeni önermiş
Ay cok uzuldum allah sifa versin. Herkes hasta bu aralar sanki herkes covitmiş gibi geliyor artikCanım arkadaşlarım
Her gün yersen olurHe kız çok güzel, her gün bir tane yesek bişey olmaz dimi bence olmaz
Ben 27de zayif oldum, hayat işteOleeeey her gün yiyelim. O dediğini henüz denemedim ama aklımda olsun canımcım
Ben 27 yaşıma kadar 46 kiloydum, insanlar igreniyordu resmen kollarımdan falansonra hamile kaldım ve her şey tersine döndü emzirmede çok kilo aldım özellikle. 2 kere 56ya falan düştüm ama tekrar çıktım
Canim bende uzun yillardir pco varm hatta ilk çocuğum tedavi ile oldu. İnsulin direncine baktir mutlakaAh ah bende üni 2. Sınıfa kadar 47 kiloydum. 50 yi bir türlü göremezdim. Sonra sivilce için bir ilaç kullandım R ile başlıyor ve o ilaç bende pko yaptı. Bir yılda 10 kilo aldım ve o gün bugündür böyleyim. Reglide olmuyorum. Sıkıntı yani
Perşembe günü için harika bir hatırlatma canım.
Sbah ve akşam yemeklerden önce 1 bardak içiyoruz maydonoz kürü..
Eczanelerin herhangi birine dal canım. Hepsi ölçüyor.Boyumu dogru bir şekilde nerde ölçtürebilirim. Cocuklarin ebesine gitsem güler mi bana
Limon tansiyon düşürür. Maydanozu su ile blendrda çek o şekilde iç canım.Ya bu sular benim tansiyonumu düşürüyor. Maydanoza limon sıkıp yesem olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?