Eczacilarin hepsi tanıdık burda uzakta bir yere gidebilirimEczanelerin herhangi birine dal canım. Hepsi ölçüyor.
Boyunun ölçüsünü aldık mı diyeceklerEczacilarin hepsi tanıdık burda uzakta bir yere gidebilirim
Bunu denemedim canım ama alırım eminim bu da çok güzeldirYürüyüş çantamda bulunur canım. Ani şeker dusmelerinde can kurtarıcı. Ara öğün olarak iyi. Bunun kırmızı renkli olanını yani bunuyiyorum.
Eki Görüntüle 2987007
OleeeeeyyyyyyHer gün yersen olur
Son gülen iyi gülerBen 27de zayif oldum, hayat işte
Sağlık ocağına gidebilirsin niye gülsünler hahahaha. Ben komşumda ölçtürmüştümBoyumu dogru bir şekilde nerde ölçtürebilirim. Cocuklarin ebesine gitsem güler mi bana
He sen ye o zaman neden kilo aldım demeHe kız çok güzel, her gün bir tane yesek bişey olmaz dimi bence olmaz
Bak nasıl da aldık Büşra'nın boyunu diye millete hava atarlarmışBoyunun ölçüsünü aldık mı diyecekler
Ayıp değil ki kuzum niye çekiniyorsun
Diyet kız buHe sen ye o zaman neden kilo aldım deme
Hmmmssss evet olabilir mantıklı elhanımLimon tansiyon düşürür. Maydanozu su ile blendrda çek o şekilde iç canım.
Fazla kaçırmamak lazım haftada bir kere yesen iyi olurDiyet kız bu
Ama o kadar güzel kiiiiiiiiiFazla kaçırmamak lazım haftada bir kere yesen iyi olurher yemegin miktari vardir fazlasını siz biliyorsun
Yok canımMaşallah canım çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım.
Valla bende ineğin, kuzunun, tavuğun heryerini her şekilde yerim
Valla benim spor yapmama gerek yok. Azıcık yiyeyim hemen çıkariç karnım hiç yok
Seni gidi baklavacıama böyle zamanlar oluyor. Hak veriyorum sana ama yeme
Canım çok güzel. Adımlarada biraz daha destek verelim
Sen bana sor birdecumadan beri tek bir kaçamak bile yapmadım ama bu sabah artıyı gördüm. Ve geçen ay her vakit kaçamakla geçmişti diyet ama çok güzel kilo verdim.Vücudum nasıl çalışıyor anlamadım.
Afiyet olsun canım.
Benimkilerde doğumdan önce çok güzeldi. En sevdiğim yerimdi. Ama şimdi en sevmediğim yeriöikinci çocuktan sonra bende yaptırmayı düşünüyorum.
Sprulinamı canım içtiğiniz. Yeşil bir toz.
bende çok hayranım bu ay çocuk istedik oldu diyenlere
Tebrikler canım
Wuuu
İnşallah canım görürsün.bende 61 in altını görmek istiyorum
Yok be canim hic fistik gibi degildimKilolu da olsan fıstık gibiymissin. Demek o zaman öyle hissettin.
Artık zayıfsın.
Iyi akşamlar
Cook gecmis olsun canimBen iki gündür anneme taktim kafayı. Kan sonuclari cok berbatşeker böbreği etkilemeye baslamis. Kalple de alakali bir degeri yuksek.. göze de gitmesini önermiş daha 52 yaşında. Hiç dikkat etmedi ki.. yillarca anlattik, doktorlar ayri biz ayri. Biraz kg ver biraz gayret et diye
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canimCanım arkadaşlarım
Maalesef dün itibariyle covid e yakalamış bulunuyoruz
Benim buyuk kız hastalandı önce sonra ben öksürmeye başladım. Pek ateşimiz yok. Ama evdeki herkeste ufak tefek birşeyler var. Dua edin arkadaşlar ben ve ailem için
Cok sevindim canimKaptanim cok teşekkür ediyorum cok sükür güzel gecti çok mutluyum ogretmen konuşmamı çok begendi
Afiyet olsun canimMenücükcük
Sabah 10.00
Sandviç boy çavdar ekmeği arasına süzme peynir marul maydanoz acı biber ve hindi füme koydum. 3 teneffüste ara vere vere yedim
Akşam 16.00
Sucuklu 2 yumurtalı menemen
Büyük bir dilim Ezine
Bir dilim mercimek ekmeği
Bir kase maydanoz
Ve hayatımın yeni aşkı bitterli yulaf bar
Su yatana kadar 2.5 litre olur. Adımları gece atarım.
K KarlarKralicesiZipzip- Cordelia
Iyi aksamlarIyi akşamlar
Afiyet olsun canim12 Ocak
12.00 1 dilim tam buğday ekmeği ve 4 yemek kaşığı Mıhla, zeytin, peynir ve çay
18.00 4 yemek kaşığı tavuk tantuni, ayran ve,bir kase ,3 litre su spor yok
Hosbuldum canimHoşgeldin canım
Çok zayıfta iyi değil canım. Hani 47 lere tekrar düşmek istemem. Ne popo ve ne göğüs var.elbise giyiyorsun kaldırmıyorsun elbiseyi. 156 boyum 54-55 kilo çok iyi benim içinOleeeey her gün yiyelim. O dediğini henüz denemedim ama aklımda olsun canımcım
Ben 27 yaşıma kadar 46 kiloydum, insanlar igreniyordu resmen kollarımdan falansonra hamile kaldım ve her şey tersine döndü emzirmede çok kilo aldım özellikle. 2 kere 56ya falan düştüm ama tekrar çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?