Neden ki spor olsun diye miŞimdi yürüyüşler bitti ama yarın zorunlu yürümem gerekecek
Gecmis olsun canimsabahtan beri karnım ağrıyor. ama çok şiddetli bir ağrı. çok zorladı beni. hala da sürüyor.
yedim...
Geçmiş olsun canım. Regl sancısı mi ? Apandisit falan da olabilir. Karın durduk yere ağrımaz bak. Takip et kendini. Yedim derken cıss şeyler mi yedin? Sana bir şey olmasın. Seni üzen buysa canım kendine ceza ver spor yap. Üzülme yeter kisabahtan beri karnım ağrıyor. ama çok şiddetli bir ağrı. çok zorladı beni. hala da sürüyor.
yedim...
Neden ki spor olsun diye mi
Şöyle de olabilirBazen benim de aklıma gelmiyor değil. Doğru söylüyorsun. Sivilastirinca demek ki daha çok etki ediyor. Etkisi daha çabuk kana karışıyor olabilir bilmiyorum inan ki... tavsiye edenlerin yalancısıyız
Bende bu hafta yarista yoktum ama yurumeye devam ettimtabi alıştım yürümeden duramıyorum
Maşallah ideal kilondasın ben de düşseydim 60 kilo altınaBende bu hafta yarista yoktum ama yurumeye devam ettim
Afiyet olsun canimmenum
Sabah 10
2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 10 zeytin
Ara
1 paket form bisküvi 2 kare bitter
Ara
1 poğaça 1 dilim turta
akşam
1 tabak ciğer 1 kase salata
2lt su
Aomine Daiki
Zipzip-
32 yasindayim canim
Afiyet olsun ablacim12 Ocak
8.00 Bir portakal
10.30 İki yumurta omlet, maydanoz, avakado, zeytin, peynir
12.00 Bir kepçe tarhana
13.30 Sade Türk kahvesi
17.00 Ciğer dürüm, bol salata, ayran
İki litre su , maydanoz kürü bir bardak
Zipzip- K KarlarKralicesi Cordelia
Spor
Eki Görüntüle 2987096
Bir de kaynıyor içindeki maddeler dışarı çıkıyor. Şimdi üzüm yemekle pekmez aynı değil onun gibiŞöyle de olabilir
Sıvılaştırınca daha çok miktarda bir kerede yemiş oluyorsun
Cidden neden yoksun yarışta?Bende bu hafta yarista yoktum ama yurumeye devam ettim
Esit oldu sayilar canim hesaplama karismasin diye girmedimCidden neden yoksun yarışta?
Kinoa yazdım, kına çıkmışİçtiğim karışımda bulunanlardan bildiklerimi yazıyorum
Biberiye
Ebegümeci
Funda otu
Tarçın
Şeker
Mate
Kuşburnu
Yeşil çay
Kına
Chia tohumu
Geçmiş olsun. Ne yedin orayı anlamadim.sabahtan beri karnım ağrıyor. ama çok şiddetli bir ağrı. çok zorladı beni. hala da sürüyor.
yedim...
Galiba canım yoksa sevdiğim çok şey var evde, hiç canım istemiyorAfiyet osun abla yine yediklerin az olmus
Karışım mi tok tutuyor seni
Iyi geceler
Afiyet olsun canimBugun ki menüm
Sabah (saat 12.00)
1 domates
1 salatalık 8, 10 zeytin
Çok az labne 3,4 dilim ekmek
Ara
1 çorba kaşığı bal
Mandalına
1 fincan Kahve
Akşam
1 tabak yoğurtlu makarna
1 kase salata
2 bardak çay
Allah şifa versin canımÇocuklar toparlandı sayılır canım da ben gribe döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?