- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Kac aylik bebek? Bende kescem, nasi kescem bilmiyorum. Evet şuan prolaktin yuksek cikar. Ben nerdeyse 2 yildir kadin doguma gitmedim. Cok agrim var bu hafta kistler ne durumda hic bilmiyorumDoğumdan sonra baktırmadım. Çünkü emziriyorum. Prolaktin zaten yüksek çıkacak. İnşallah bu ayın sonunda kızımı memeden keseceğim. Ondan bir ay sonra tahlil yaptırırım
22 ay dolacak . Kestiğimde 22,5 aylık olacak muhtemelen.. valla bende kara kara onu düşünüyorum.çünkü benim kızım emerek uyuyor asıl problem orada başlıyor işte. Ama yapacak birşey yok. Planım şöyle 1 hafta gündüz yatana kadar hiç emmeyecek(zaten çalıştığım için beni gündüz görmüyor ama eve gelince hemen memeye saldırıyordu onuda engelleyeceğim). 2. Haftada geceyi keseceğim. İnşallah kolay olur.Rabbim yardımcım olsun.senin bebek kaç aylıkKac aylik bebek? Bende kescem, nasi kescem bilmiyorum. Evet şuan prolaktin yuksek cikar. Ben nerdeyse 2 yildir kadin doguma gitmedim. Cok agrim var bu hafta kistler ne durumda hic bilmiyorum
Ben kızımı yaklaşık 2 sene emzirdim.denemedigim hiç bir şey kalmamıştı.su anda hatırlamıyorum ama aktardan taş gibi bir şey almıştım.şoyle söyleyeyim aktara sorun o kesin adını bilir.onu havanda ezip sürüyorsunuz anında bırakıyor.elime degmişti o toz Allah'ım çok kötüydü22 ay dolacak . Kestiğimde 22,5 aylık olacak muhtemelen.. valla bende kara kara onu düşünüyorum.çünkü benim kızım emerek uyuyor asıl problem orada başlıyor işte. Ama yapacak birşey yok. Planım şöyle 1 hafta gündüz yatana kadar hiç emmeyecek(zaten çalıştığım için beni gündüz görmüyor ama eve gelince hemen memeye saldırıyordu onuda engelleyeceğim). 2. Haftada geceyi keseceğim. İnşallah kolay olur.Rabbim yardımcım olsun.senin bebek kaç aylık
Kelin merhemi olsa kafasına surermisKızlar ben kaçamak yapmaz, güzel menüler hazılarken, suyumu sporumu aksatmazken neden hala sabitimbiri bana bunu açıklasın. Detox bile yaptım. Aslında aynada bel göbek bölgem geçen haftaya göre incelmiş gibi ama tartıda neden göremiyorum.
Benimki 23 aylik olacak. Ben mart ayına kadar dayanmaya calışcam. 17 şubat doğumgünü belki o zamandan sonra kademeli kisaltmaya giderim. Şuan bile sürekli emiyor. Açta değil biliyorum sirf aliskanlik. Benimkide emerek uyuyor. Bayagi ortaligi inletir...22 ay dolacak . Kestiğimde 22,5 aylık olacak muhtemelen.. valla bende kara kara onu düşünüyorum.çünkü benim kızım emerek uyuyor asıl problem orada başlıyor işte. Ama yapacak birşey yok. Planım şöyle 1 hafta gündüz yatana kadar hiç emmeyecek(zaten çalıştığım için beni gündüz görmüyor ama eve gelince hemen memeye saldırıyordu onuda engelleyeceğim). 2. Haftada geceyi keseceğim. İnşallah kolay olur.Rabbim yardımcım olsun.senin bebek kaç aylık
Sabır taşı adı. En son çare deneyeceğim öyle şeyler...Ben kızımı yaklaşık 2 sene emzirdim.denemedigim hiç bir şey kalmamıştı.su anda hatırlamıyorum ama aktardan taş gibi bir şey almıştım.şoyle söyleyeyim aktara sorun o kesin adını bilir.onu havanda ezip sürüyorsunuz anında bırakıyor.elime degmişti o toz Allah'ım çok kötüydü
Önce memeden tiksindirmeden kesmeye çalışacağım. Olmazsa mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederimBen kızımı yaklaşık 2 sene emzirdim.denemedigim hiç bir şey kalmamıştı.su anda hatırlamıyorum ama aktardan taş gibi bir şey almıştım.şoyle söyleyeyim aktara sorun o kesin adını bilir.onu havanda ezip sürüyorsunuz anında bırakıyor.elime degmişti o toz Allah'ım çok kötüydü
Kelin merhemi olsa kafasına surermis
Lazım ama bir sabır taşıBenimki 23 aylik olacak. Ben mart ayına kadar dayanmaya calışcam. 17 şubat doğumgünü belki o zamandan sonra kademeli kisaltmaya giderim. Şuan bile sürekli emiyor. Açta değil biliyorum sirf aliskanlik. Benimkide emerek uyuyor. Bayagi ortaligi inletir...
Sabır taşı adı. En son çare deneyeceğim öyle şeyler...
Ayyy çok zor ya büyüğümü keserken depresyona girmiştim 19 aylıktı o. Bu bebeğim 14 aylık 2.5 sene emzirmek istiyorum zor olmazsa çok seviyorum dünyanın en güzel duygusu emzirmekÖnce memeden tiksindirmeden kesmeye çalışacağım. Olmazsa mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim
Hmmmm güzel ama benim gibi bir canavar için yetersizBende poğaça turta vardi
Dün 16.30da son lokmayı yemiştim belli olmuyor ama bu aralar erken bitirmeye çalışıyorum canımcımkacta bitiriyorsun yeme işini?
Moral bozma lütfen her gün yeni bir başlangıç, kendini tamamen hazır hissetmeden diyet kafasına girme kendini strese sokma. Mesela bugün adımını çok at ve çok su iç öyle başlaBen bugunde başarılı olamadim.ne yapacağım? Nasil toparlayacagim kendimi? Neden bu kötülüğü yapıyorum kendime
Önemli olan aynadaki görüntü zaten tartidaki rakam değil canım.Kızlar ben kaçamak yapmaz, güzel menüler hazılarken, suyumu sporumu aksatmazken neden hala sabitimbiri bana bunu açıklasın. Detox bile yaptım. Aslında aynada bel göbek bölgem geçen haftaya göre incelmiş gibi ama tartıda neden göremiyorum.
Günaydın bebişkomGünaydın kızlar
Oooo süpersin
Günaydın canimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn canlarım ballarımmmmm çok güzel bir gün olsun inşallah. Şimdi yataktan çıkıp maratona baslicam
Menüm
Kahvaltı 06.30
Tavada 2 yumurta bir parça kaşar peyniri 3 siyah zeytin bir parça peynir
Öğle 12.00
5 ince dilim limonlu ayva
1 kase salata içine iki avuç haşlanmış nohut 5 siyah zeytin 4 küçük parça beyaz peynir
1 tuzsuz etimek
Ara 16.00
1 muz
1 ince dilim ekmek içine soğanlı kıyma
Akşam 18.30
Patates oturtma ( kiymasini çok aldım patates iki üç ince dilimdi )
2yk bulgur pilavı
3 YK yoğurt
Su 3lt
Zipzip- K KarlarKralicesi
Menümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
Bir tabak yoğurtlu makarna
Akşam
Kara lahana diblesi
Yoğurt
Su 2 litre spor 12816 adım
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki
Salı menüm
Sabah aç karnına
7 zeytin 1 incir
1 saat sonra karışık bitki çayı
Kahvaltı 11.00
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin salça
2 dilim t.b ekmeği
Yeşil çay
Akşam 19.00
2 kase yoğurt çorbası
Yatmadan
7 zeytin 1 incir
Su: 3lt
Çarşamba menüm
Sabah aç karnına
7 zeytin 1 incir
1 saat sonra karışık bitki çayı
Kahvaltı 11.00
Yumurtalı menemen
Zeytin peynir
2 dilim t.b ekmeği
1 orta Türk kahvesi
Yeşil çay
Akşam 18:30
Balık salata
1 lavaş
Yatmadan
7 zeytin 1 incir
Su: 3.5 lt
Bugunku menum
08:00- mayonezli 1 haslanmis yumurta, domates, 4 parca peynir, 1 tk recel
13:00- el ici kadar kizarmis kormizi et, 5-6 tane patates kizartmasi, 1 kase havuc salatasi
18:00- 1 kase domates corbasi, 150gr kadar kizarmis tavuk, 1 kase kirmizi pancar salatasi
19:30- 2 kadeh sarap, 1 kucuk kase cerez
Su:1,5 lt
Spor:10900 afim
Zipzip-
Kahvaltı 08.45
1 d tam buğday 1 h yumurta
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin Dereotu maydanoz
2 ceviz 2 kayısı
Öğle 13.50
Az mercimek çorbası
3 kaşık Yoğurtlu tavuk göğsü ile yeşil salata
Ara 15.00
2 kare bitter
Akşam 17.25
Yarım kase tarhana çorbası
2 köfte 2 kaşık barbunya
Ara 20.00
Yarım kase tarhana
(Burda yoğurt olacaktı ama biraz boğazım ağrıyor, sıcak bişey olsun istedim)
Su 2,5 lt
Spor
Pilates 40 dk 320 p
Kardio 10 dk 100 p
Tempolu yürüyüş 40 dk 200 p
Adım 10.0481.004 p
Afiyet olsun kizlar12.01.2022
07:30
1 bardak süt
11:30
4 yk ev yoğurdu
1 yk keten tohumu
1 çk zerdeçal
50 gr kadar et kavurma
15:30
2 kare bitter
Şekersiz türk kahvesi
18:30
4 yk taze fasulye
4 yk makarna
3 yk yoğurt
Su
2,5 lt
Spor
20 dk zumba: 80p
53 dk tempolu yürüyüş: 265p
10553 adım: 1055 p
Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi
Evet canım kaptanımHaylou fit mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?