Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

12.01.2022

07:30
1 bardak süt

11:30
4 yk ev yoğurdu
1 yk keten tohumu
1 çk zerdeçal
50 gr kadar et kavurma

15:30
2 kare bitter
Şekersiz türk kahvesi

18:30
4 yk taze fasulye
4 yk makarna
3 yk yoğurt

Su
2,5 lt

Spor
20 dk zumba: 80p
53 dk tempolu yürüyüş: 265p
10553 adım: 1055 p

Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi

Eklentiler

• 7CAA8E0C-A403-4955-8989-B7B53A516C9E.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 32
Doğumdan sonra baktırmadım. Çünkü emziriyorum. Prolaktin zaten yüksek çıkacak. İnşallah bu ayın sonunda kızımı memeden keseceğim. Ondan bir ay sonra tahlil yaptırırım
Kac aylik bebek? Bende kescem, nasi kescem bilmiyorum. Evet şuan prolaktin yuksek cikar. Ben nerdeyse 2 yildir kadin doguma gitmedim. Cok agrim var bu hafta kistler ne durumda hic bilmiyorum

Kac aylik bebek? Bende kescem, nasi kescem bilmiyorum. Evet şuan prolaktin yuksek cikar. Ben nerdeyse 2 yildir kadin doguma gitmedim. Cok agrim var bu hafta kistler ne durumda hic bilmiyorum
22 ay dolacak . Kestiğimde 22,5 aylık olacak muhtemelen.. valla bende kara kara onu düşünüyorum.çünkü benim kızım emerek uyuyor asıl problem orada başlıyor işte. Ama yapacak birşey yok. Planım şöyle 1 hafta gündüz yatana kadar hiç emmeyecek(zaten çalıştığım için beni gündüz görmüyor ama eve gelince hemen memeye saldırıyordu onuda engelleyeceğim). 2. Haftada geceyi keseceğim. İnşallah kolay olur.Rabbim yardımcım olsun.senin bebek kaç aylık

Ben kızımı yaklaşık 2 sene emzirdim.denemedigim hiç bir şey kalmamıştı.su anda hatırlamıyorum ama aktardan taş gibi bir şey almıştım.şoyle söyleyeyim aktara sorun o kesin adını bilir.onu havanda ezip sürüyorsunuz anında bırakıyor.elime degmişti o toz Allah'ım çok kötüydü

Kelin merhemi olsa kafasına surermis

Benimki 23 aylik olacak. Ben mart ayına kadar dayanmaya calışcam. 17 şubat doğumgünü belki o zamandan sonra kademeli kisaltmaya giderim. Şuan bile sürekli emiyor. Açta değil biliyorum sirf aliskanlik. Benimkide emerek uyuyor. Bayagi ortaligi inletir...
Sabır taşı adı. En son çare deneyeceğim öyle şeyler...

Önce memeden tiksindirmeden kesmeye çalışacağım. Olmazsa mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim

Lazım ama bir sabır taşı

Önce memeden tiksindirmeden kesmeye çalışacağım. Olmazsa mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim
Ayyy çok zor ya büyüğümü keserken depresyona girmiştim 19 aylıktı o. Bu bebeğim 14 aylık 2.5 sene emzirmek istiyorum zor olmazsa çok seviyorum dünyanın en güzel duygusu emzirmek

Bende poğaça turta vardi
Hmmmm güzel ama benim gibi bir canavar için yetersiz
kacta bitiriyorsun yeme işini?
Dün 16.30da son lokmayı yemiştim belli olmuyor ama bu aralar erken bitirmeye çalışıyorum canımcım
Ben bugunde başarılı olamadim.ne yapacağım? Nasil toparlayacagim kendimi? Neden bu kötülüğü yapıyorum kendime
Moral bozma lütfen her gün yeni bir başlangıç, kendini tamamen hazır hissetmeden diyet kafasına girme kendini strese sokma. Mesela bugün adımını çok at ve çok su iç öyle başla
Önemli olan aynadaki görüntü zaten tartidaki rakam değil canım.
Günaydın kızlar
Günaydın bebişkom
Oooo süpersin

Menümü yazayım
Sabah
Yok

Öğle
Bir tabak yoğurtlu makarna

Akşam
Kara lahana diblesi
Yoğurt

Su 2 litre spor 12816 adım

Zipzip- Cordelia Aomine Daiki

08.2 bardak limonlu su
08.30 bir dilim kepekli ekmek ve labne
9.30 sade kahve
12.bir tavuk ve bir kaç dilim patates
15 kahve
17.30 mercimek çorbası ve bir tavuk but
3lt şu
23 yeşil çay
Zipzip- Cordelia

Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…