- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Sağol canısı,artık eşimde fırça atmaya başladı az yiyorsun diyor.Afiyet olsun ablacim
Doydun mu diyecektim doymamissin az olmus yine yediklerin abla
Günaydın kuzucum nasıl oldun??
Haydaaaaa noldu yahu?? Grup hastalık ve kocalara karşı savaşıyor resmen
Hocam hayırdır ne oldu.
Şakaa de abla
Ah canlarım şarjım bitmek üzereydi epey merakta bıraktım sizi kusura bakmayin lütfen.
Valla tebrik ediyorum iyi ki götürmüş ablaAh canlarım şarjım bitmek üzereydi epey merakta bıraktım sizi kusura bakmayin lütfen.
Dün günümü corbayla geçirecektim yumurta yemedigimi fark edince bizim çakal hadi cigerciye gidelim diye tutturdu. Olmaz yiyemem falan bir cigerle bir şey olmaz sonrası yürürüz diyerek gözlükçüden sonra götürdü ben de kiramadim. Bugün tartıldım 67.3Hani bir şey olmazdı ben bir fındığı bile ağzıma atmazken başıma gelenler. Çektiğim onca yumurta işkencesi hepsi boşa gitti. Bu koca boşanmaz da napilir kızlar.
Engel olmayın bak vazgecirmeyin...
Abla yemeklerine tavuk eklesen seviyorum diyorsunSağol canısı,artık eşimde fırça atmaya başladı az yiyorsun diyor.
Bazen drencim kırılıyor yürürken çaktırmamaya gayret ediyorum,şu detoksları görüyorda onada kzımaya başladı artık
Aaa ne guzel canimAyy çok mutluyum master şefin oylamasına yazmıştım tuttuğum 2 kişide finalde bugün kazen bey mesaj atmış kazandınız diye ne kazandığımi bilmesemde güne güzel başladım
Hocam ne desem blmedim şimdi,enişte kibarlık etmiş o muhteşem ciğerler yenmişne güzelişteee seni düşünmük hanım aç kaldı bugün diyip götürmüşşşAh canlarım şarjım bitmek üzereydi epey merakta bıraktım sizi kusura bakmayin lütfen.
Dün günümü corbayla geçirecektim yumurta yemedigimi fark edince bizim çakal hadi cigerciye gidelim diye tutturdu. Olmaz yiyemem falan bir cigerle bir şey olmaz sonrası yürürüz diyerek gözlükçüden sonra götürdü ben de kiramadim. Bugün tartıldım 67.3Hani bir şey olmazdı ben bir fındığı bile ağzıma atmazken başıma gelenler. Çektiğim onca yumurta işkencesi hepsi boşa gitti. Bu koca boşanmaz da napilir kızlar.
Ben bide onu yapacam yani antı yettide bir gıdımlık yer kalmıştı midede onu doldurdum.Abla yemeklerine tavuk eklesen seviyorum diyorsun
Aksam manti yapmissin yanina kofte yada tavuk yapsaydin
Gercekten az yemek kas kaybina neden oluyor
Az yemek wc yide etkiliyor
İnsallah pazartesiden sonra burdayim cnm
Rica ederim canımÖnce memeden tiksindirmeden kesmeye çalışacağım. Olmazsa mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim
Hahahahahahaha çok büyük suç işlemiş derhal boşa gitsin hatta tiz kellesi vurulaAh canlarım şarjım bitmek üzereydi epey merakta bıraktım sizi kusura bakmayin lütfen.
Günaydın ablacim kolay gelsinİnsallah pazartesiden sonra burdayim cnm
Şu ara işlerle uğraşıyorumhiç buraya bakamadim
Herkese günaydınlar
Günaydın canimHerkese günaydın kızlar sağlıklı mutlu bir gün olsun. kızın sınıfı kapandı ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
Bende 4800 deyim erken basladim bugun :)Yaşasın nöbet 7300 adım oldu bu saatte
Sağol cnmGünaydın ablacim kolay gelsin
Normal bizde ise yaramadi ama sen calistigin icin belki ise yarar gun icinde zaten ayri kalabiliyor memedenÖnce normal deneyeceğim canım. Baktım yapamıyorum aklımda bu ilk deneyeceğim şey olacak sağolasın
Insanin aklinda adim olmayinca evde bile takmiyorum saatiGünaydın ablacim kolay gelsin
Günaydın canim
Bende 4800 deyim erken basladim bugun :)
Gunaydin canim nasilsinGünaydın mutlu perşembeler.
Bütün gün evde canın ne çekiyorsa git ye...yok tembellikten kalkmıyor yerindenHocam ne desem blmedim şimdi,enişte kibarlık etmiş o muhteşem ciğerler yenmişne güzelişteee seni düşünmük hanım aç kaldı bugün diyip götürmüşşş
Ben bide onu yapacam yani antı yettide bir gıdımlık yer kalmıştı midede onu doldurdum.
Bugün kabak yapacam 2 gün onu yerim detoks olacak,yanındada yoğudu olacak.
Köfteyide sevmiyorum hiç zor geliyor yemesi onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?