Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun ablacim
Doydun mu diyecektim doymamissin az olmus yine yediklerin abla
Sağol canısı,artık eşimde fırça atmaya başladı az yiyorsun diyor.
Bazen drencim kırılıyor yürürken çaktırmamaya gayret ediyorum,şu detoksları görüyorda onada kzımaya başladı artık

Günaydın kuzucum nasıl oldun??

Haydaaaaa noldu yahu?? Grup hastalık ve kocalara karşı savaşıyor resmen

Hocam hayırdır ne oldu.

Ah canlarım şarjım bitmek üzereydi epey merakta bıraktım sizi kusura bakmayin lütfen.
Dün günümü corbayla geçirecektim yumurta yemedigimi fark edince bizim çakal hadi cigerciye gidelim diye tutturdu. Olmaz yiyemem falan bir cigerle bir şey olmaz sonrası yürürüz diyerek gözlükçüden sonra götürdü ben de kiramadim. Bugün tartıldım 67.3 Hani bir şey olmazdı ben bir fındığı bile ağzıma atmazken başıma gelenler. Çektiğim onca yumurta işkencesi hepsi boşa gitti. Bu koca boşanmaz da napilir kızlar.
Engel olmayın bak vazgecirmeyin...

Valla tebrik ediyorum iyi ki götürmüş abla

Abla yemeklerine tavuk eklesen seviyorum diyorsun
Aksam manti yapmissin yanina kofte yada tavuk yapsaydin
Gercekten az yemek kas kaybina neden oluyor
Az yemek wc yide etkiliyor

Hocam ne desem blmedim şimdi,enişte kibarlık etmiş o muhteşem ciğerler yenmişne güzelişteee seni düşünmük hanım aç kaldı bugün diyip götürmüşşş
Abla yemeklerine tavuk eklesen seviyorum diyorsun
Aksam manti yapmissin yanina kofte yada tavuk yapsaydin
Gercekten az yemek kas kaybina neden oluyor
Az yemek wc yide etkiliyor
Ben bide onu yapacam yani antı yettide bir gıdımlık yer kalmıştı midede onu doldurdum.
Bugün kabak yapacam 2 gün onu yerim detoks olacak,yanındada yoğudu olacak.
Köfteyide sevmiyorum hiç zor geliyor yemesi onu.

Hahahahahahaha çok büyük suç işlemiş derhal boşa gitsin hatta tiz kellesi vurula

İnsallah pazartesiden sonra burdayim cnm
Şu ara işlerle uğraşıyorum hiç buraya bakamadim

Herkese günaydınlar
Günaydın ablacim kolay gelsin
Herkese günaydın kızlar sağlıklı mutlu bir gün olsun . kızın sınıfı kapandı ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
Günaydın canim
Yaşasın nöbet 7300 adım oldu bu saatte
Bende 4800 deyim erken basladim bugun :)

Bütün gün evde canın ne çekiyorsa git ye...yok tembellikten kalkmıyor yerinden kibarlik diyemiyorum ben. Şimdi günah keçisi gibi görünüyor ama öyle değil canım. Eeh biraz da benim suçum yok değil ama en büyük suç onun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…