Geçmiş olsun canım.sagolun kızlar
kalbim ağrıyor diyordum ya onun için
Devamı da var ama söylememBen anlamadim bu espiriyi yaboyle birsey mi varmis ?
Migim gerçekten iki migim var birisi mükemmel Türkçe konuşuyor. Diğer migim sadece migice konuşuyor.Ciger yedirdi diye boşanılır mı ah be ablam korkuttun bizi
Hep mutlu olun enişteyle
Ben de ilk defa duydum.Ben anlamadim bu espiriyi yaboyle birsey mi varmis ?
Hah beklediğim cevap geldi.Hahahahahahaha çok büyük suç işlemiş derhal boşa gitsin hatta tiz kellesi vurula
ay sonunda tekrar gidicem kaptanim bugün tahlil verdimGecmis olsun canim sonuçlar ne zaman belli olacak
koldan gelmiyor ama aşıdan sonra ağrımaya başladı ve gecmiyorKalbin mi koldan mi geliyor canim agri ihmal etme
aypare ackerman geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canım.
teşekkür ederim kizlaraypare ackerman geçmiş olsun cnm inşallah mühim birşey çıkmaz cnm
Aşının bir yan etkisidir inşallah... geçer canım önemli bir şey çıkmaz inşallah.ay sonunda tekrar gidicem kaptanim bugün tahlil verdim
koldan gelmiyor ama aşıdan sonra ağrımaya başladı ve gecmiyorgenetik kalp yetmezliği var belki tetiklemis olabilir diyorlar bakacaklar
teşekkür ederim kizlar
Yok canım.Zipzip- bugün yürüyüş varmiydi cnm
Cnm ben oğlumu.zamaninda salcayla kesmiştim bir baktı bakış o bakış bir daha asla istemedi tam 2 yaşında kesmistim bendeBen içsem ödem yapar kesin
1 ay önce denedim baktım olmadı sirke sürdüm ama sirkeyi yaladı emmeye devam ettison çare sabır taşı
İnşallah bizde yarar. Hani kolay olmayacak biliyorum. 1 hafta dayanacağım artık
inşallahAşının bir yan etkisidir inşallah... geçer canım önemli bir şey çıkmaz inşallah.
Tmm cnm teşekkürlerYok canım.
Kampanya mi bekliyon indirim mi gelcek. Enişteye kıyamıyorum desene.Hah beklediğim cevap geldi.
Bu sene dava açma harcirahlarina zam gelmiş biraz daha bekleyebilirim
Sirkeyi benim oglumda yaladi . Hatta sabir tasinida basta islak mendille silip devam etmeye calisti ama cok buruk degisik bir tat pes ettiBen içsem ödem yapar kesin
1 ay önce denedim baktım olmadı sirke sürdüm ama sirkeyi yaladı emmeye devam ettison çare sabır taşı
İnşallah bizde yarar. Hani kolay olmayacak biliyorum. 1 hafta dayanacağım artık
Çok geçmiş olsun hayırdır ne oldu öyle.sagolun kızlar
kalbim ağrıyor diyordum ya onun için
Insallah temiz cikar canim . Sinovac mi olmustunay sonunda tekrar gidicem kaptanim bugün tahlil verdim
koldan gelmiyor ama aşıdan sonra ağrımaya başladı ve gecmiyorgenetik kalp yetmezliği var belki tetiklemis olabilir diyorlar bakacaklar
teşekkür ederim kizlar
Biride ben arada teke düşüyomHergün 2 yumurta yiyorum
Kocam isyan edecekkkk isyaaaeeeennn
Herseye de zam ya agiz tadiyla bosayamiyoruzHah beklediğim cevap geldi.
Bu sene dava açma harcirahlarina zam gelmiş biraz daha bekleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?