Yardim edecek kimse yok mu abla yaa zorlama cok fazla kendiniSağol cnmpek kolay gelmiyor :))
Belim cok agriyor :)
Birazdan alisverise gidecem
Bugunde son kalan işlerimi halledip yatak yorgan hazirlicam
Yarin bütün gün mutfakta olurum zaten
Ben içsem ödem yapar kesinFiltre kahveyi arkadaşa ilk defa tattırdım
İki gündür içti mükemmel ödem atıyor
2 kg gitmiş
Valla ben fitre kahve içiyorum iki kg gitmedibünyem alışık
1 ay önce denedim baktım olmadı sirke sürdüm ama sirkeyi yaladı emmeye devam ettiBitti sonunda ter attım epeyyy
Bitirdim kuzum terledim
Memeden mi keseceksiniz,bizim bir arkadaş burada söylemşti memeye sirke döktü ağıza alınca tabi tadıda fena bir kaç saat ağladı o gün bıraktı memeyi.
Deneyim bence bunu.
İnşallah bizde yarar. Hani kolay olmayacak biliyorum. 1 hafta dayanacağım artıkNormal bizde ise yaramadi ama sen calistigin icin belki ise yarar gun icinde zaten ayri kalabiliyor memeden
Bı tık daha iyiyim. Canım çok sağol. Siz de herşey yolunda mi?Gunaydin canim nasilsin
Ne korkuttun niye boşansin. Baş tacı yapılır. Hep mutlu olun.Ah canlarım şarjım bitmek üzereydi epey merakta bıraktım sizi kusura bakmayin lütfen.
Dün günümü corbayla geçirecektim yumurta yemedigimi fark edince bizim çakal hadi cigerciye gidelim diye tutturdu. Olmaz yiyemem falan bir cigerle bir şey olmaz sonrası yürürüz diyerek gözlükçüden sonra götürdü ben de kiramadim. Bugün tartıldım 67.3Hani bir şey olmazdı ben bir fındığı bile ağzıma atmazken başıma gelenler. Çektiğim onca yumurta işkencesi hepsi boşa gitti. Bu koca boşanmaz da napilir kızlar.
Engel olmayın bak vazgecirmeyin...
Cok sukur canim kafam dolu ama bosaltacagim . Bide biri migiye filtre kahvenin odem atma ozelligi olmadigini soylesin nolur . Diger kahveler gibi su tutma ozelligi var tek farki bu kahvenin kavrulma derecesi . 3 gundur kahve odem atti diye dolasiyorBı tık daha iyiyim. Canım çok sağol. Siz de herşey yolunda mi?
Hasta misin canim
sagolun kızlarNiye tatlım geçmiş olsun.Karı bekliyorum karı donu çözülmüş karı esprisi geldi aklıma Neyse muzipliğimi uzatmayım. Hastane işinde kolaylıklar dilerim. Merakta birakma
Beninkinide bosamak gerek o zaman . Aman yarinimiz belli degil surda agiz tadiyla yiyelim diyor hep hakli ama napayimAh canlarım şarjım bitmek üzereydi epey merakta bıraktım sizi kusura bakmayin lütfen.
Dün günümü corbayla geçirecektim yumurta yemedigimi fark edince bizim çakal hadi cigerciye gidelim diye tutturdu. Olmaz yiyemem falan bir cigerle bir şey olmaz sonrası yürürüz diyerek gözlükçüden sonra götürdü ben de kiramadim. Bugün tartıldım 67.3Hani bir şey olmazdı ben bir fındığı bile ağzıma atmazken başıma gelenler. Çektiğim onca yumurta işkencesi hepsi boşa gitti. Bu koca boşanmaz da napilir kızlar.
Ben anlamadim bu espiriyi yaNiye tatlım geçmiş olsun.Karı bekliyorum karı donu çözülmüş karı esprisi geldi aklıma Neyse muzipliğimi uzatmayım. Hastane işinde kolaylıklar dilerim. Merakta birakma
Gecmis olsun canim sonuçlar ne zaman belli olacaksagolun kızlar
kalbim ağrıyor diyordum ya onun için
Kalbin mi koldan mi geliyor canim agri ihmal etmesagolun kızlar
kalbim ağrıyor diyordum ya onun için
Herkesin bünyesi aynı degilBen içsem ödem yapar kesin
1 ay önce denedim baktım olmadı sirke sürdüm ama sirkeyi yaladı emmeye devam ettison çare sabır taşı
İnşallah bizde yarar. Hani kolay olmayacak biliyorum. 1 hafta dayanacağım artık
Hiç sorma tatlımkendime geleyim anlatırım. Bir yeşil çay içip sakinleseyim önce.
Ciger yedirdi diye boşanılır mı ah be ablam korkuttun biziAh canlarım şarjım bitmek üzereydi epey merakta bıraktım sizi kusura bakmayin lütfen.
Günaydın canimGünaydın Kızlar
Zuhahahahs koptumCok sukur canim kafam dolu ama bosaltacagim . Bide biri migiye filtre kahvenin odem atma ozelligi olmadigini soylesin nolur . Diger kahveler gibi su tutma ozelligi var tek farki bu kahvenin kavrulma derecesi . 3 gundur kahve odem atti diye dolasiyor
Ben izlemiyordum o zaman ikisini de öylesine seçtim valla ikisi de tutmuş ikisini tutturanlar mi kazandı acabaAaa ne guzel canim
Bende birini tutturdum ama mesaj gelmedi
Olsun hocam arada kaçamak yapmak bile güzel mideyi şenlendiriyoruz ne güzel.Bütün gün evde canın ne çekiyorsa git ye...yok tembellikten kalkmıyor yerindenkibarlik diyemiyorum ben. Şimdi günah keçisi gibi görünüyor ama öyle değil canım. Eeh biraz da benim suçum yok değil ama en büyük suç onun...
Çok ilgnç aslında sirkeyi yalaması,olmadı acı sürün onuda yaparlar.Ben içsem ödem yapar kesin
1 ay önce denedim baktım olmadı sirke sürdüm ama sirkeyi yaladı emmeye devam ettison çare sabır taşı
İnşallah bizde yarar. Hani kolay olmayacak biliyorum. 1 hafta dayanacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?