Migim gerçekten iki migim var birisi mükemmel Türkçe konuşuyor. Diğer migim sadece migice konuşuyor.
3 sene ayrı takılın kanıtlayın otomatik boşanma işte zam gene gelir gerçideHah beklediğim cevap geldi.
Bu sene dava açma harcirahlarina zam gelmiş biraz daha bekleyebilirim
Kesinlikle iki migi var. Ben de zaman zaman dehşete düşüyorumMigim gerçekten iki migim var birisi mükemmel Türkçe konuşuyor. Diğer migim sadece migice konuşuyor.
İkizler burcu migiKesinlikle iki migi var. Ben de zaman zaman dehşete düşüyorum
Eceliyle gitmesi için bekliciz gibi sankiHerseye de zam ya agiz tadiyla bosayamiyoruz
Aynen canim ikisini bilenleri etiketlemisBen izlemiyordum o zaman ikisini de öylesine seçtim valla ikisi de tutmuş ikisini tutturanlar mi kazandı acaba
Bende yok kızCok sukur canim kafam dolu ama bosaltacagim . Bide biri migiye filtre kahvenin odem atma ozelligi olmadigini soylesin nolur . Diger kahveler gibi su tutma ozelligi var tek farki bu kahvenin kavrulma derecesi . 3 gundur kahve odem atti diye dolasiyor
Bana da öyle geldiKampanya mi bekliyon indirim mi gelcek. Enişteye kıyamıyorum desene.
Hocamm yaaaaaaaaaEceliyle gitmesi için bekliciz gibi sanki
Geçen haftaya göre daha iyiyiz kaptanım ama hala hastaliklarla uğraşıyoruzGecmis olsun canim yaa iyilesemediniz mi
Bugun adim yarisi yok canimZipzip- bugün yürüyüş varmiydi cnm
Ayy çok geçmiş olsun canım oksuruklerimiz baya azaldı ama gripe döndük geneBizde de oksuruk kaldi ne hastalikmis . Kizin kan testlwrinde viral cikti galiba bizde hafif capli domuz gribi olduk bi gece titreyerek uyumustum heryerim agriyordu
Duymadim canim istege baglidir benceKızlar bu hafta biontech aşısı sonmus haftaya turkovac vurulacakmis doğru mu haberiniz var mı
Hamilelik nasıl gidiyor canım kaç hafta olduGeçen haftaya göre daha iyiyiz kaptanım ama hala hastaliklarla uğraşıyoruz
Gene ne çevriliyor anlamadım canim yaa inşallah yalan haberdir.Duymadim canim istege baglidir bence
Delirdim bir güzel , gözüm döndü kilo veremeyince manyak manyak işler yapıyorum.Hocamm yaaaaaaaaa
Burcunun hakkını veriyorsun.İkizler burcu migi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?