Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hayır olsun canım. iç acıcı olmayan nedir? tiroid mi yüksek çıktı?

Tiroitdemi sorun var acaba omu yüksek çıktı.
bakalim ne çıkacak
Düzeliyor merk etme sakın

Biliyorum hocam anlıyorum seni,bizdede aynı artık kızmaya başladı az yiyorsun diye karışma diyorum oda üzülüyor aslında ben yemeyince..
Birazcık daha üzeceğiz yapacak bir şey yok canım. miginin sihirli filtre kahvesi gibi bir şey olsa aile faciası yasamayacagiz bu haftadan sonra hiç dert etmeyeceğim beni takımına seçecek olanlar iki üç defa düşünsün. Az az şöyle üç yüz beş yüz ...yukarılarda gözüm yok. Hani şu yumurtalarım boşa gitmese bu hafta isyanım ona tatlım.

Nefesimmmsin canım nasıl gidiyor diyetin?
Valla cnm ekmek konusun da baya zorlanıyorum birde halen işe başlamadım dolayısıyla geç yatıp geç kalkıyoruz. Gece yatmadan önce bizimkiler yemek yiyorlar akşam niyetine bu konuda çok zorlanıyorum. Tatlı krizlerine karşı bal yiyorum. Bu arada regl olduğum için bu sabah tartıda 65.9 gördüm. Yani ben önce kendimle savaşı bitirdiğimde daha düzgün menülerde geleceğim tabi ki de haa bu arada dün gece yarım saat egzersiz de yaptım. Ama olacak umudum var yani sizin kurduğunuz düzene şıp diye geçemeyeceğim bana biraz zaman verin haftalık 100, 200 de eksi gelsem benim için kar

Gayet normal hocam yaşdıklarımız alacağız vereceğiz sistem böyle çalışıyor demek ki.
Şimdi yulaf kepeği buldum çok faydası varmış bununda.
Dem,n kabak yapıp yedim akşamada ondan gene yiyecem yarında devam buna..

Br tarif daha buldum burada tef gevreği diyor olmazsa yulaf ezmesi yada kepeiği diyor diyetisyen buda denenirbence...
Günde yarım kilo diyor.
Akşamları yenicekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…