- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
evet keşke sinovac olsaydimGenelde yan etkileri oluyor aşıların.
Bizde 2 doz sinovactı o bile yaptı bende direk koluma vurdu ağrısı,biontecte öyle oldu hepsi yaoıyor aslında.evet keşke sinovac olsaydim
Hemen liste olusturuyorum canim
Bende etkilemiyor canimOf ya regl oldum... Yarın tartıyı etkiler mi?
Bu sabah tartıldım bakalım yarın fark olacak mıHemen liste olusturuyorum canim
Bende etkilemiyor canim
Abla diyet türleri denetcen bana
Ama şunu öğrendim
Yemegi ölçülü yeyitik şifa japon isveç detoks felan hikaye
bakalim ne çıkacakBizde 2 doz sinovactı o bile yaptı bende direk koluma vurdu ağrısı,biontecte öyle oldu hepsi yaoıyor aslında.
hayır olsun canım. iç acıcı olmayan nedir? tiroid mi yüksek çıktı?Bizde de oksuruk kaldi ne hastalikmis . Kizin kan testlwrinde viral cikti galiba bizde hafif capli domuz gribi olduk bi gece titreyerek uyumustum heryerim agriyordu
Genelde gunde 1 kahvaltiya yaziyorlarmis bakalim bize ne diyecekler
Sifa olsun canim
Bi kismi cikti pek ic acici degilCocuk endokrine sordu doktor arkadas hep birlikte degerlendirilecek beklemedeyim beklerken yemedeyim Allah beni napsin
Tiroitdemi sorun var acaba omu yüksek çıktı.Bizde de oksuruk kaldi ne hastalikmis . Kizin kan testlwrinde viral cikti galiba bizde hafif capli domuz gribi olduk bi gece titreyerek uyumustum heryerim agriyordu
Genelde gunde 1 kahvaltiya yaziyorlarmis bakalim bize ne diyecekler
Sifa olsun canim
Bi kismi cikti pek ic acici degilCocuk endokrine sordu doktor arkadas hep birlikte degerlendirilecek beklemedeyim beklerken yemedeyim Allah beni napsin
Düzeliyor merk etme sakınbakalim ne çıkacak
ölümüne ortiyiz
Tiroitdemi sorun var acaba omu yüksek çıktı.
Düzeliyor merk etme sakın
Geçmiş olsun bende sinovac oldum bitti galibaevet keşke sinovac olsaydim
Birazcık daha üzeceğiz yapacak bir şey yok canım.Biliyorum hocam anlıyorum seni,bizdede aynı artık kızmaya başladı az yiyorsun diye karışma diyorum oda üzülüyor aslında ben yemeyince..
Valla cnm ekmek konusun da baya zorlanıyorum birde halen işe başlamadım dolayısıyla geç yatıp geç kalkıyoruz. Gece yatmadan önce bizimkiler yemek yiyorlar akşam niyetine bu konuda çok zorlanıyorum. Tatlı krizlerine karşı bal yiyorum. Bu arada regl olduğum için bu sabah tartıda 65.9 gördüm. Yani ben önce kendimle savaşı bitirdiğimde daha düzgün menülerde geleceğim tabi ki de haa bu arada dün gece yarım saat egzersiz de yaptım. Ama olacak umudum var yani sizin kurduğunuz düzene şıp diye geçemeyeceğim bana biraz zaman verin haftalık 100, 200 de eksi gelsem benim için karNefesimmmsin canım nasıl gidiyor diyetin?
hoşgeldin gezegenim hayırlı olsun diyete başlamışsınGeçmiş olsun canım
Gayet normal hocam yaşdıklarımız alacağız vereceğiz sistem böyle çalışıyor demek ki.Birazcık daha üzeceğiz yapacak bir şey yok canım.miginin sihirli filtre kahvesi gibi bir şey olsa aile faciası yasamayacagiz bu haftadan sonra hiç dert etmeyeceğim beni takımına seçecek olanlar iki üç defa düşünsün. Az az şöyle üç yüz beş yüz ...yukarılarda gözüm yok. Hani şu yumurtalarım boşa gitmese bu hafta isyanım ona tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?