Canım bu iş emek istiyor pat diye olmuyor. İstediğin kadar zamanın var ama yaza ne kaldı. Montlar çıkacak yağlar görünecek.Valla cnm ekmek konusun da baya zorlanıyorum birde halen işe başlamadım dolayısıyla geç yatıp geç kalkıyoruz. Gece yatmadan önce bizimkiler yemek yiyorlar akşam niyetine bu konuda çok zorlanıyorum. Tatlı krizlerine karşı bal yiyorum. Bu arada regl olduğum için bu sabah tartıda 65.9 gördüm. Yani ben önce kendimle savaşı bitirdiğimde daha düzgün menülerde geleceğim tabi ki de haa bu arada dün gece yarım saat egzersiz de yaptım. Ama olacak umudum var yani sizin kurduğunuz düzene şıp diye geçemeyeceğim bana biraz zaman verin haftalık 100, 200 de eksi gelsem benim için kar
Kızlar bu hafta biontech aşısı sonmus haftaya turkovac vurulacakmis doğru mu haberiniz var mı
Benimde ses yok canim goruntu de pek birseye benzemoyor bu araAyy çok geçmiş olsun canım oksuruklerimiz baya azaldı ama gripe döndük gene
Odem suyu ic canimOf ya regl oldum... Yarın tartıyı etkiler mi?
Biontech panik atakta bile onerilmiyor senin kalp gecmisin vsr neden biontech oldun ki canimevet keşke sinovac olsaydim
hayır olsun canım. iç acıcı olmayan nedir? tiroid mi yüksek çıktı?
Aynen suan tiroid ve birkac degeri yuksek .Tiroitdemi sorun var acaba omu yüksek çıktı.
Düzeliyor merk etme sakın
Bizim 5.doz oldu her varyantta yen, aşı diyorlar,eskisi etkisiz miş,ben olmam artık kobaya döndürdiler resmen ..Ay kizlar bosuna mi asi oluyoruz .Komsumun 3. Dozu ve 1.5 ay olmadan tekrat kovid ama grip gibi atlatiyor. Hep asiyla mi yasayacagiz valla benim icin sondu3. Doz
Geçen turkovac için tam sonu belli olmayan dendi solüsyon gibi yani..Turkovac mi biontechle , sinovac bizi bitiremedi tabi turkovac olalim birde benom asi hikayem burada son buldu
Tedaviyle düşer mutlaka.Benimde ses yok canim goruntu de pek birseye benzemoyor bu ara
Odem suyu ic canim
Biontech panik atakta bile onerilmiyor senin kalp gecmisin vsr neden biontech oldun ki canim
Aynen suan tiroid ve birkac degeri yuksek .
Her varyantta asi diyorlar ne olacak böyle bilmiyorumAy kizlar bosuna mi asi oluyoruz .Komsumun 3. Dozu ve 1.5 ay olmadan tekrat kovid ama grip gibi atlatiyor. Hep asiyla mi yasayacagiz valla benim icin sondu3. Doz
Bir yerde isyan başlayacak..Her varyantta asi diyorlar ne olacak böyle bilmiyorum
Kesinlikle yaaBir yerde isyan başlayacak..
Hiç sormaya ki bu sene duğun senesi şimdiden 2 kuzen ve kız kardeşimin duğünü var o yüzden elimden geleni yapacağım şöyle 54 de 5 e gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Canım bu iş emek istiyor pat diye olmuyor. İstediğin kadar zamanın var ama yaza ne kaldı. Montlar çıkacak yağlar görünecek.
Bizde olmadı hiç öyle,bende sadece kol ağrısı oldu o kadar geçti oda.Kesinlikle yaa
Asilarda kotu yapiyor insani
2 gun yattım kendime gelemedim
Tövbe esta....Birazcık daha üzeceğiz yapacak bir şey yok canım.miginin sihirli filtre kahvesi gibi bir şey olsa aile faciası yasamayacagiz bu haftadan sonra hiç dert etmeyeceğim beni takımına seçecek olanlar iki üç defa düşünsün. Az az şöyle üç yüz beş yüz ...yukarılarda gözüm yok. Hani şu yumurtalarım boşa gitmese bu hafta isyanım ona tatlım.
Mira phana dönCanım bu iş emek istiyor pat diye olmuyor. İstediğin kadar zamanın var ama yaza ne kaldı. Montlar çıkacak yağlar görünecek.
Hiç sormaya ki bu sene duğun senesi şimdiden 2 kuzen ve kız kardeşimin duğünü var o yüzden elimden geleni yapacağım şöyle 54 de 5 e gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Yine migice başladı.Mira phana dön
Ilk 2 asida birsey olmamisti halsizligi saymazsakBizde olmadı hiç öyle,bende sadece kol ağrısı oldu o kadar geçti oda.
Sende daha farklı oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?