Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bu iş emek istiyor pat diye olmuyor. İstediğin kadar zamanın var ama yaza ne kaldı. Montlar çıkacak yağlar görünecek.

Kızlar bu hafta biontech aşısı sonmus haftaya turkovac vurulacakmis doğru mu haberiniz var mı

Ayy çok geçmiş olsun canım oksuruklerimiz baya azaldı ama gripe döndük gene
Benimde ses yok canim goruntu de pek birseye benzemoyor bu ara
Of ya regl oldum... Yarın tartıyı etkiler mi?
Odem suyu ic canim
evet keşke sinovac olsaydim
Biontech panik atakta bile onerilmiyor senin kalp gecmisin vsr neden biontech oldun ki canim
hayır olsun canım. iç acıcı olmayan nedir? tiroid mi yüksek çıktı?

Tiroitdemi sorun var acaba omu yüksek çıktı.

Düzeliyor merk etme sakın
Aynen suan tiroid ve birkac degeri yuksek .

Ay kizlar bosuna mi asi oluyoruz .Komsumun 3. Dozu ve 1.5 ay olmadan tekrat kovid ama grip gibi atlatiyor. Hep asiyla mi yasayacagiz valla benim icin sondu 3. Doz
Bizim 5.doz oldu her varyantta yen, aşı diyorlar,eskisi etkisiz miş,ben olmam artık kobaya döndürdiler resmen ..
Bundan sonra böyle herhalde alışın diyorlar..

Canım bu iş emek istiyor pat diye olmuyor. İstediğin kadar zamanın var ama yaza ne kaldı. Montlar çıkacak yağlar görünecek.
Hiç sormaya ki bu sene duğun senesi şimdiden 2 kuzen ve kız kardeşimin duğünü var o yüzden elimden geleni yapacağım şöyle 54 de 5 e gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Tövbe esta....

Abla ben filtre kahve ile kilo veremedim

Hiç sormaya ki bu sene duğun senesi şimdiden 2 kuzen ve kız kardeşimin duğünü var o yüzden elimden geleni yapacağım şöyle 54 de 5 e gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
He şöyle azimli başarılı tuttuğunu koparan hatunlara hastayım. Yaparsın sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…