- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Her aşı farklılık gösteriyor demek ki..Ilk 2 asida birsey olmamisti halsizligi saymazsak
Ah canim üzme kendini ne olur. İnşallah rabbim dermansiz dert vermesinBizde de oksuruk kaldi ne hastalikmis . Kizin kan testlwrinde viral cikti galiba bizde hafif capli domuz gribi olduk bi gece titreyerek uyumustum heryerim agriyordu
Genelde gunde 1 kahvaltiya yaziyorlarmis bakalim bize ne diyecekler
Sifa olsun canim
Bi kismi cikti pek ic acici degilCocuk endokrine sordu doktor arkadas hep birlikte degerlendirilecek beklemedeyim beklerken yemedeyim Allah beni napsin
Kaç geldinBen yilbasi hedefi diye kendimi sıktım sıktım ne oldu. Şuan 2 ay oncesine döndüm resmen. Bundan sonra uzun bir süre detoks vs. Şok diyet yapmayacagim.
He şöyle azimli başarılı tuttuğunu koparan hatunlara hastayım. Yaparsın sen.
Yaa sok diyet ve detokslarda genelde su kaybi oluyor ve o verilen kilo cok hizli bir sekilde geri geliyorBen yilbasi hedefi diye kendimi sıktım sıktım ne oldu. Şuan 2 ay oncesine döndüm resmen. Bundan sonra uzun bir süre detoks vs. Şok diyet yapmayacagim.
Türkçe meali nedir:))Mira phana dön
benim deGeçmiş olsun bende sinovac oldum bitti galibatükovac geliyor hiç güvenim kalmadı
bende bisi yoktu annemde vardi genetik ailede ama ne bileyim aslında hiç olmicaktimBenimde ses yok canim goruntu de pek birseye benzemoyor bu ara
Odem suyu ic canim
Biontech panik atakta bile onerilmiyor senin kalp gecmisin vsr neden biontech oldun ki canim
Aynen suan tiroid ve birkac degeri yuksek .
Eva fitnessTürkçe meali nedir:))
Hastayım bebeğim. İyilesince yaparım .Migice degil mira sporu yap diyorum
He ben anlamadım.HanimKelesimiGetir
Abla cordelia eva fitness ile 30 kg verdi
O yüzden dedim onla spor yap diye beni anlamadı
İyileşince yaparsın bebemHastayım bebeğim. İyilesince yaparım .
Vallahi migicedir....Bi kişi ne yazdığını anladiysa etek giyer Taksim'de dolasirim.
Ayy ben kadınim. Zaten etek giyiyorum.
Eva fitness
Mira phan türkçe meali cordelia
netten bakayım nasıl bişiymiş öyle..HanimKelesimiGetir
Abla cordelia eva fitness ile 30 kg verdi
O yüzden dedim onla spor yap diye beni anlamadı
Bu öyle bir dil ki, tam çözdüm derken bir anda bir harf bile bilmediğini anlıyorsun.Migicee anlamıyorsun
netten bakayım nasıl bişiymiş öyle..
Her yerleri oynuyor hatunların kıvıra kıvıraa ohhhhhh yandan yandannnnEva fitness
Mira phan türkçe meali cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?