- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Şimdi bunu izledim bende
Özledim.
Çok hızlı bu yetişemiyomHer yerleri oynuyor hatunların kıvıra kıvıraa ohhhhhh yandan yandannnn
Hee Emma çok zayıflamış. Kilo almıştı. Hemen bakayım.2 dk sonra yeni video geliyomuşCordelia
Ekledim bir tane bu daha iyi sanki deminki çok kıvırıyorduÇok hızlı bu yetişemiyom
Bunlarin hepsi cok kıvırıyor abla yaEkledim bir tane bu daha iyi sanki deminki çok kıvırıyordu
Boga burcu kendisi galibaHee Emma çok zayıflamış. Kilo almıştı. Hemen bakayım.
Kıvıra kıvıra kilo veriyormuşEkledim bir tane bu daha iyi sanki deminki çok kıvırıyordu
Sanırsın ki mezdeke grubu bunlaR SJKSJKSJKSJKSJKBunlarin hepsi cok kıvırıyor abla ya
Yarın deneyecem bakalım nasıl olacak söz valla doğruları diyecem sjksjksjksjksjksjkKıvıra kıvıra kilo veriyormuşben yapamadım
Mira Boğa burcu. Emma yı bilmiyorum.Boga burcu kendisi galiba
73Kaç geldin
Yaa terli terli kapıyı açtım eşimeGeçmiş olsun canımBoğaz ağrısı sırasıyla yokluyor bizi. Afiyet olsun spor harika. Olumlu sonuçlar olur inşallah.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım. Her zamanki gibi güzel bir menü
Afiyet olsun canım. En az zararla çıkmışsın buluşmadan
Afiyet olsun cancazım
Dayanabiliyorsan ne güzel canım. Afiyet olsunadım çok güzel
İki günde çok iyi afiyet olsun canın
Geçmiş olsun canım. Dikkat et. Çok güzel Afiyet olsun
Teşekkür ederimAfiyet olsun kizlar
Çok geçmiş olsun ..Bizimde yine kizlarla benim burnumuz akiyor, kizlar da kesik kesik öksürük var. Ya sabır
Selam hoş geldin öğlene doğru başladı buradada durdu sonra..Merhaba hanımlaaaaaaaaar
Bugün giremedim hiç. Sabah çıktık şimdi geldik. Kızın göz muayenesi vardı. Ordan da markete felan gittik. Yol da uzun ve buzluydu. Ama kar atıştırıyo sadece , hiç güzel yağmadı
Iga nasıl canım? Benim kızımın da tiroit yüksek çıkmıştı.Aynen suan tiroid ve birkac degeri yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?