Canım ben korona olduğumu biliyorum. Çünkü kemik ağrısı baş ağrısı var yiyeceklerin tadı yok. Halsizlik vardı kaç gün. Bugün daha iyiyim. Annem yeni ameliyat oldu. İnşallah saglikla atlatır. O da bugün daha iyi .Yaaaa geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm.Hastalık geçmişi var mı canım? Tez zamanda iyileşsin inşallah. Sende belirtiler var mı? Aynı evdeki insanlarda farklılıklar olabiliyor. Dur hemen koronayim deme
Evet ya daha yeni çıktı hastaneden.Allah esirgesin. Niyeyse bana grip gibiymişsin geliyor.Canım ben korona olduğumu biliyorum. Çünkü kemik ağrısı baş ağrısı var yiyeceklerin tadı yok. Halsizlik vardı kaç gün. Bugün daha iyiyim. Annem yeni ameliyat oldu. İnşallah saglikla atlatır. O da bugün daha iyi .
Canım onun çoğu ödemdir iyi bir diyetle 1 haftada en az 1,5 kilo verirsin.Bu hafta ben kg verdireyim sana
Uzme kendini. Benide biliyosun kac kere yukseldim alçaldim. Bak rekorla geri geldim. 6 kg ya. 20 gunde 6 kg arti ile geldim
Vayy be kaptanımdaki stratejiye bak senOnların bu hafta duraklama haftası olabilir
EvetttttHaydi yavrukurtlarim hep beraber en çok kiloyu biz verecek en zayıf biz olacaaaazzz en çok ve düzenli biz yuruyecegizzzz sporumuzu yapacagiiiizzzz
Görüşürüz kaptanımDIKKAT DIKKAT❤kırmızı takım kaptanınız konuşuyor
Ay çok güzelmiş kaptan olmak siz de zayıflayın siz de oluntabi ki şaka sizi galeyana getireyim diye yazdım
Bana herşeyi sorabilirsiniz ömrüm diyet yapmakla geçti sizin için herşeyi araştırırım bulurum bu haftayı çok güzel kapatacağız hepinizi öptüm ev halkının yemek saati geldi akşama görüşürüz canikolarim
Ellerine sağlık canım18. Hafta hayırlı olsun. Herkes ortisini/ rakibini seçsin.
MasterFit Yarışması 18. Etap 14.01.2021 Cuma Kırmızı Takım @ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 61,60Elhan Kırmızı 66,90Aomine Daiki Kırmızı 60,70Ankee Kırmızı 57,80Wilma11 Kırmızı 70,50aytozuvegece Kırmızı 82,00Nefesimmmsin Kırmızı 66,20sara_28 Kırmızı 97,30Zipzip- Kırmızı Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım Amine Busra Mavi Kaptan 72,2060kiloyum Mavi 84,40pastelfit Mavi 67,70DeryaOnDiet Mavi 73,10@KarlarKraliçesi Mavi 64,80YaparsinMinii Mavi 87,80O oya17 Mavi 68,70dolunaydagel Mavi 84,80fesang Mavi Sarı 62,10
Durur muyum?Haydi yavrukurtlarim hep beraber en çok kiloyu biz verecek en zayıf biz olacaaaazzz en çok ve düzenli biz yuruyecegizzzz sporumuzu yapacagiiiizzzz
Belki bugün hastaneye gider test yaptırırım.Evet ya daha yeni çıktı hastaneden.Allah esirgesin. Niyeyse bana grip gibiymişsin geliyor.
Bizim oranın ceviz ezmesi mi varmışÖnce teşekkür ederim en minnoş yüzümle
ayriyeten o mis kokulu yanaklarından yalap şalap öperim.
Ha haaaay Arnoldumun kendine hayrı kalmadı bir kere daha düşün istersen.ezecekmiş yavrum sen beni sizin oranın ceviz ezmesiyle karıştırdın sanırım. Gücün bir tek ona yeter pastelfittt
Tebrik ederim kaptanım. Hayırlı olsun , hepimize bol bol eksiler gelsin
Benim bir tanecik ortim var başka olmaz18. Hafta hayırlı olsun. Herkes ortisini/ rakibini seçsin.
MasterFit Yarışması 18. Etap 14.01.2021 Cuma Kırmızı Takım @ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 61,60Elhan Kırmızı 66,90Aomine Daiki Kırmızı 60,70Ankee Kırmızı 57,80Wilma11 Kırmızı 70,50aytozuvegece Kırmızı 82,00Nefesimmmsin Kırmızı 66,20sara_28 Kırmızı 97,30Zipzip- Kırmızı Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım Amine Busra Mavi Kaptan 72,2060kiloyum Mavi 84,40pastelfit Mavi 67,70DeryaOnDiet Mavi 73,10@KarlarKraliçesi Mavi 64,80YaparsinMinii Mavi 87,80O oya17 Mavi 68,70dolunaydagel Mavi 84,80fesang Mavi Sarı 62,10
En cringe halimi takinayimDIKKAT DIKKAT❤kırmızı takım kaptanınız konuşuyor
Ay çok güzelmiş kaptan olmak siz de zayıflayın siz de oluntabi ki şaka sizi galeyana getireyim diye yazdım
Bana herşeyi sorabilirsiniz ömrüm diyet yapmakla geçti sizin için herşeyi araştırırım bulurum bu haftayı çok güzel kapatacağız hepinizi öptüm ev halkının yemek saati geldi akşama görüşürüz canikolarim
Ellerine sağlık canımBiz eşleştik Nefesimmmsin 'le
Ezeli rakibim pastelfitle 60 kilo mücadelemiz yavaş yavaş devam edecek .
Burdur' a gezmeye gittik çarşıda sorduk buranın nesi meşhur giderken götürelim diye bize onu verdilerBizim oranın ceviz ezmesi mi varmış
Tebrik ederim kaptanım. Hayırlı olsun , hepimize bol bol eksiler gelsin
Benim bir tanecik ortim var başka olmaz
Bana ceviz getiriyo babam, doğrudurBurdur' a gezmeye gittik çarşıda sorduk buranın nesi meşhur giderken götürelim diye bize onu verdilerkandirildik mi yoksa
Nefesime yok diyemem ki kız beni gözüne kestirmişsen beni aldatıyo musun
İnanmıyoruuuuuumNefesime yok diyemem ki kız beni gözüne kestirmiş
Sen ömür billah benim rakibimsin
Kader bizi hep karşı takımlara atıyor ben onu anlamıyorum ki
Ben biraz az Burdurluyum galibaEki Görüntüle 2988552
Cevizden yapılıyor ama içinde irmik de varmış.Ben senden daha çok Burdurluyum kız
Rakipler | MasterFit Yarışması 18. Etap | 14.01.2021 Cuma | |
güneş |
| Kırmızı | 66,90 |
güneş |
| Kırmızı | 66,20 |
jüpiter |
| Kırmızı | 97,30 |
jüpiter |
| Mavi | 84,80 |
mars |
| Kırmızı | 70,50 |
mars |
| Mavi | 87,80 |
neptün |
| Mavi | 67,70 |
neptün | K KarlarKralicesi | Mavi | 64,80 |
pluto |
| Kırmızı | 60,70 |
pluto | O oya17 | Mavi | 68,70 |
satürn |
| Kırmızı Sarı | |
satürn |
| Mavi Sarı | 62,10 |
uranüs |
| Kırmızı | 57,80 |
uranüs |
| Mavi | 73,10 |
venüs |
| Kırmızı | 82,00 |
venüs |
| Mavi | 84,40 |
Yıldız | @uğurbocuuu | Kırmızı Kaptan | 61,60 |
Yıldız |
| Mavi Kaptan | 72,20 |
Ooo eskidenmiş ağlamayasin diye birazcık yenildimİnanmıyoruuuuuumSen demek yenilmek istiyorsun yoksa beni seçerdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?