Eline saglik kaptanimEşleşmeleri yaptım kızlar. Değişiklik isteyen bildirsin lütfen. herkese başarılar.
Rakipler MasterFit Yarışması 18. Etap 14.01.2021 Cuma güneş Elhan Kırmızı 66,90güneş Nefesimmmsin Kırmızı 66,20jüpiter @sara_28 Kırmızı 97,30jüpiter dolunaydagel Mavi 84,80mars @Migim Kırmızı 70,50mars YaparsinMinii Mavi 87,80neptün pastelfit Mavi 67,70neptün K KarlarKralicesi Mavi 64,80pluto Aomine Daiki Kırmızı 60,70pluto O oya17 Mavi 68,70satürn Zipzip- Kırmızı Sarı satürn fesang Mavi Sarı 62,10uranüs @MaYa_MiLa Kırmızı 57,80uranüs DeryaOnDiet Mavi 73,10venüs @aytozuvegece Kırmızı 82,00venüs 60kiloyum Mavi 84,40Yıldız @uğurbocuuu Kırmızı Kaptan 61,60Yıldız Amine Busra Mavi Kaptan 72,20
Sen de benimle yarış hayatımEee benim rakip bulmam mı gerekiyo şimdi offf
Cnm sayılır mı bilmem ama seninle de rakibim senle de yakın kg'mDönecek bana, ayaklarıma kapanacak ama bitti. Ben artık 60’ıgörmeden affetmem
1 kg da gitse olur. Artik hiç acelem yok. Çünkü hizli vercem diye kendimi sıktım ve sonucunu gördüm. Volkan gibi patladimCanım onun çoğu ödemdir iyi bir diyetle 1 haftada en az 1,5 kilo verirsin.
@Migim cim aynı takımdayız canım
Vayy be kaptanımdaki stratejiye bak sen
Evettttt
Görüşürüz kaptanım
Hesap dondurma yapmayacağım yanlış ifade ettim. Merak etmeyin. Buradayım.Disardaydim eve yeni geldim. Markete gittim geldim.
Cordelia sakin hesabini dondurup gitme. İyi misin merak ederiz. İyileş ondan sonra kafa izni yap
Cnm sayılır mı bilmem ama seninle de rakibim senle de yakın kg'm
Akşam akşam yürek yiyip gelmişem
Merak ederiz o yuzden dedimHesap dondurma yapmayacağım yanlış ifade ettim. Merak etmeyin. Buradayım.
Hayırdir canim bir sorun yoktur insallah9.45 su
2 elma, yarım ayva, 1 portakal.
10.10 domates, salatalık, 2 dilim kaymaklı ekmek, yarım kase yoğurt.
15.00 1 yumurta, 1 dilim ekmek
19.00 1 maden suyu
20.00 3-4 kaşık yoğurt
20.20 1 avuc kuru erik, 1 avuc ceviz içi
* Bugün biraz üzgündüm, yemek yiyesim gelmedi
CanımSen de benimle yarış hayatım
Geçmiş olsun canımbu hafta uyku düzenimi de ayarlayamadım. uykuyu daha erken saate çekmem lazım.
3 gündür hava da fena soğuk. işe giderken sıkı giyindim ama üşüdüm. yanaklarım hafif yanıyor
Tamamdır kaptanımmavi takım
Menülerde beni etiketlemeyi unutmayin.
Kendimizi aç birakmadan beslenmenize dikkat ederek sağlıklı beslenme amacımız.
Adımlara başta ben olmak uzere dikkat edelim
Bugun yapilan kaçamaklara lafım olmayacak, telafi edersiniz.
Ama kalan günlerde kaçamak istemiyorum.
Adim cezası olur soyliyim
60kiloyum
DeryaOnDiet
dolunaydagel
pastelfit
YaparsinMinii
O oya17
K KarlarKralicesi
fesang adimlarinla bize destek olacaksin biliyorum
Dondurmaz hesabini canimCordelia şu hesap dondurma olayını anlayamadım gitti zaten ne gerek var Allah aşkına önemli olan iyileş, dinlen, arada da gir buraya. yani herkes gibi. bir de sadece burada takıl
Canim mutlu yaşların olsun alıntılarda fark ettim.
Seni tekrar buldumDondurmaz hesabini canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?