- 8 Eylül 2016
- 103.318
- 438.154
- 898
- 36
Sen yinede yemege calis canimCanım bir sey istemiyor. Bir tek makarna. Dün akşam da makarna yedim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yinede yemege calis canimCanım bir sey istemiyor. Bir tek makarna. Dün akşam da makarna yedim .
Afiyet olsun kaptanimSabah 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmek 1 tane zeytin 1 çatal tahin helvası
Öğlen yok
Akşam 6 7 kaşık fellah köftesi
Aralarda su ve yeşilçay
Ve birazdan bi şekersiz neskafe içeceğim
Afiyet olsun canim14ocak cuma
11 civari
1 kofte
2 yk firinda karnabahar
2 yk makarna
Ara
1 kucuk muz
Cay
19.30
1 kase yesil mercimek corbasi
2 yk bulgur pilavi
Yarkm kase yogurt
clara
Sana yazdıktan bir dakika sonra uzun zamandır görüşmediğim arkadaşım aradı senin oralardayim iki saate geliyorum dedi. Beni aldı mı telaş hemen bir kek cirptim bir de mercimekli köfte. Bakıyorum kek kabarmiyor Allah Allah fırının derecesi mi düşük yavaş yavaş pişiyor diyorum yok anam kabarmiyor. Sonra kafama dank etti kabartma tozu ve vanilya eklemedim ya...Kız sus susSeferoğulları, tonbalıklı salatanın üstüne bir dilim pizza yiyip gelmiş
![]()
Sagol zipzipcim dun yazamadim esim yoktu hersey kosturmaktan yoruldum neyseki bugun geldi cocuklari ona devredip evi temizleyecegim :)Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim![]()
Pek zarifmiş eniştemiz Allah razı olsun ondan.Yasin kac canim? Evet 55 civari olsan sanki boyuna gore gayet iyi olur. Ama 57 de fena degil. Evet bu aralar canim sıkildi birde 58 kiloya dusmustum biraz rehavet oldu. Sonra dogumgunu falan derken gece yemelerim oldu cikolatalar tostlar tok oldugum halde arkadaslar cagirdi diye yedim onlarla birlikte derken aldim ama artik kilo vermeyi ogrendim. Aksam yemeyeceksin arkadas. Bu kadar basit gunduz istedigini yesen bile aksam yemeyince kilo almiyorsun hatta veriyorsun
Tesekkur ederim canim sagol
Tesekkurler hocam. Esim gorevdeydi il disinda cicek gonderdi.
Kolay gelsin canimSagol zipzipcim dun yazamadim esim yoktu hersey kosturmaktan yoruldum neyseki bugun geldi cocuklari ona devredip evi temizleyecegim :)
Bir sey olmaz hocam kekle kofteden sonraki zaman diliminde dikkat edersinSana yazdıktan bir dakika sonra uzun zamandır görüşmediğim arkadaşım aradı senin oralardayim iki saate geliyorum dedi. Beni aldı mı telaş hemen bir kek cirptim bir de mercimekli köfte. Bakıyorum kek kabarmiyor Allah Allah fırının derecesi mi düşük yavaş yavaş pişiyor diyorum yok anam kabarmiyor. Sonra kafama dank etti kabartma tozu ve vanilya eklemedim ya...yillardir kek yapmayınca unutmuşum.
Pistikten sonra nasıl olmuş diye bir ısırık aldım tabi çok sert bir dilimi yedim. Köftenin de tuzu ekşisi nasıl olmuş diye iki sıkım da ondan gitti
keşke bir dilim pizzayla kurtulsaydim.
ölümlerden ölüm beğeniyorum şu an.
Hafta sonu neyseki ablacim dengelersin üzülmeSana yazdıktan bir dakika sonra uzun zamandır görüşmediğim arkadaşım aradı senin oralardayim iki saate geliyorum dedi. Beni aldı mı telaş hemen bir kek cirptim bir de mercimekli köfte. Bakıyorum kek kabarmiyor Allah Allah fırının derecesi mi düşük yavaş yavaş pişiyor diyorum yok anam kabarmiyor. Sonra kafama dank etti kabartma tozu ve vanilya eklemedim ya...yillardir kek yapmayınca unutmuşum.
Pistikten sonra nasıl olmuş diye bir ısırık aldım tabi çok sert bir dilimi yedim. Köftenin de tuzu ekşisi nasıl olmuş diye iki sıkım da ondan gitti
keşke bir dilim pizzayla kurtulsaydim.
ölümlerden ölüm beğeniyorum şu an.
Dolapta haşlanmış brokolim vardı, heba olmasını istemedim. Yeşil yapraklı sebze en nihayetinde, bugünlük böyle olsunAfiyet olsun canım. Kızına geçmiş olsun.
Kötü başlamış ama güzel tamamlamışsın günü. Ton balığının yanında bol salata yeseydin daha sağlıklı olurdu.
Afiyet olsun canim15 ocak cumartesi
10.00
1 kk peynir
Yarim sucuklu kasarli tava
7 zeytin
2 cok tahilli ekmek
1 cay kasigi pekmez
Cay
15.00
150 gr et doner
Ceyrek ekmek
Yarim bardak portakal suyu
Yatana 3 l su
clara
Akşam niyetine saydım canım. Dengelerim inşallah.Hafta sonu neyseki ablacim dengelersin üzülme![]()
Sagol canim. Hafif dokunduruyorsun sanki di mi :)Pek zarifmiş eniştemiz Allah razı olsun ondan.![]()
Sagol canimKolay gelsin canim![]()
Sağ ol bitanem. Çaresine bakacağım.Bir sey olmaz hocam kekle kofteden sonraki zaman diliminde dikkat edersin
YesssAfiyet olsun canim
Gunu erken kapatmaya alismissin ne guzel![]()
Yok bebeğim düşünmesi çok hoşuma gitti. Sevdiğini ve özlediğini fark etmen iyi olmuş. Geçmişe çok takılıp kalmamak lazım. Hepimizde var o dediğin şeyler iyi niyet her şeyi çözer sen de kendini fazla yipratma. Hata tek taraflı olmuyor onun da payı vardı. Geçti gitti çok şükür.Sagol canim. Hafif dokunduruyorsun sanki di mi :)
Ama ben unuttum yasanilanlari ben de cok ustune gittim cunku. Oturup uzunca bi konusmadik o hep konusmak istedi ben hep bagirdim sonraki surecte ama 1 hafta yoktu hem onu cpk sevdigimi hem de ozledigimi farkettim
Sagol canim
Canım eşinle aranın düzelmesine çok çok sevindim. Eve döndüğünde sen de ona güzel bir sofra kur uzun sohbetli güzel bir akşam geçirinSize doyum olmaz
Yarina misafirim var
Tum ev ayakta ve pis
Heryeri kirklicam simdi
Kolay gelsin canımSize doyum olmaz
Yarina misafirim var
Tum ev ayakta ve pis
Heryeri kirklicam simdi