Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yasin kac canim? Evet 55 civari olsan sanki boyuna gore gayet iyi olur. Ama 57 de fena degil. Evet bu aralar canim sıkildi birde 58 kiloya dusmustum biraz rehavet oldu. Sonra dogumgunu falan derken gece yemelerim oldu cikolatalar tostlar tok oldugum halde arkadaslar cagirdi diye yedim onlarla birlikte derken aldim ama artik kilo vermeyi ogrendim. Aksam yemeyeceksin arkadas. Bu kadar basit gunduz istedigini yesen bile aksam yemeyince kilo almiyorsun hatta veriyorsun

Tesekkur ederim canim sagol

Tesekkurler hocam. Esim gorevdeydi il disinda cicek gonderdi.
Nice sağlıklı güzel yaşlara. İyi ki doğdun. ♥️

15 ocak menüsü

Sabah 10.30
Resimde

Ara 14.00 civarı resimde(türk kahvesi)

Ara 16.00
1 büyük bardak tarçınlı kefir

Akşam resimde 18.30

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia ugurbocuuu ugurbocuuu

Eklentiler

• IMG_20220115_181143.webp
    IMG_20220115_181143.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20220115_135315.webp
    IMG_20220115_135315.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20220115_102300.webp
    IMG_20220115_102300.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 28
Canım hayrolsun ne mahkemesi? Ne zaman doneceksin aramıza

Zıpzıpcım pazara gitmiştim yeni geldim eve. 14bin adım olmuş 🤩🤩🤩
Canım acildeki görevlilerle tartışma ortamı oldu eşim gerildi sözlü münakaşa oldu sonra eşimi şikayet etmişler ifadeler verildi tabi bizde şikayetçi olduk haklarında öyle sadece eşim odaklı bi sorun değildi.. hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak mahkeme ne karar verecek..

Tesekkur ederim cikolata kisti ameliyati oldum 1 ay once ameliyattan once hareketliydim yememe icmeme sporuma dikkat ediyordum yeme icmeme hala dikkat ediyorum ketojenik besleniyorum ama spor yapamiyorum agir bisey yapamiycam 3 dort ay cok dikkat et dedi doktor yuruyuse ciksam kasiklarima agri giriyor maalesef
Geçmiş olsun sağlıktan önemli bir şey yok iyileşin sporunuzu yaparsınız

Sana yazdıktan bir dakika sonra uzun zamandır görüşmediğim arkadaşım aradı senin oralardayim iki saate geliyorum dedi. Beni aldı mı telaş hemen bir kek cirptim bir de mercimekli köfte. Bakıyorum kek kabarmiyor Allah Allah fırının derecesi mi düşük yavaş yavaş pişiyor diyorum yok anam kabarmiyor. Sonra kafama dank etti kabartma tozu ve vanilya eklemedim ya...:kızgın::kızgın:yillardir kek yapmayınca unutmuşum. :mad:Pistikten sonra nasıl olmuş diye bir ısırık aldım tabi çok sert bir dilimi yedim. Köftenin de tuzu ekşisi nasıl olmuş diye iki sıkım da ondan gitti :KK57: keşke bir dilim pizzayla kurtulsaydim. :skandal:ölümlerden ölüm beğeniyorum şu an.
Ben de kendim yaptım diye tadına baktım bi dilimcik:olamaz:bir de yoğurt tatlısı yaptım, çıkarınca söndü sinir oldum. Evdekiler isyanda tatlı yap börek yap şu bu. Vallahi haftasonunu hiç sevmiyorum😖

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı yapmadım
Kızlar gelene kadar 2 lt su içtim

tek menü 14.30
( Şimdi burada yediğim şeyleri tek tek yazmak istemiyorum . Sonuçta şuan aç olan arkadaşlarımın aklına düşürüp canlarını çektirmeyeyim. )
şöyle yapalım
2 yk haydari
2 yk havuç tarator
5 yumurtalı çiğ köfte
4 yaprak kıvırcık
(Bunlar masumlar )

Tatlı cinsinden iki adet tuzlu cinsinden iki adet olmak üzere 4 parça şey yedim.

Akşam yemeği yemedim 😄 yuh bir de yeseydim 👻

Su 3lt
1 maden suyu var
Adım sayım 5300 lerde bebeğim uyursa tamamlarım uyumazsa tamamlamak zor olur şimdilik kucağımda evi geziyoruz

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Amine Busra Amine Busra

Back
X