Kalk spor yapalımmidem rahatsız ama sanırım yediklerimi de son günlerde arttırdım. çok doluyum rahatsız etti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalk spor yapalımmidem rahatsız ama sanırım yediklerimi de son günlerde arttırdım. çok doluyum rahatsız etti![]()
Nice sağlıklı güzel yaşlara. İyi ki doğdun.Yasin kac canim? Evet 55 civari olsan sanki boyuna gore gayet iyi olur. Ama 57 de fena degil. Evet bu aralar canim sıkildi birde 58 kiloya dusmustum biraz rehavet oldu. Sonra dogumgunu falan derken gece yemelerim oldu cikolatalar tostlar tok oldugum halde arkadaslar cagirdi diye yedim onlarla birlikte derken aldim ama artik kilo vermeyi ogrendim. Aksam yemeyeceksin arkadas. Bu kadar basit gunduz istedigini yesen bile aksam yemeyince kilo almiyorsun hatta veriyorsun
Tesekkur ederim canim sagol
Tesekkurler hocam. Esim gorevdeydi il disinda cicek gonderdi.
Abla aksamda ac kalma yaa birseyler yeAkşam niyetine saydım canım. Dengelerim inşallah.
Canısı nasıl oldun??Nice sağlıklı güzel yaşlara. İyi ki doğdun.![]()
Ben brokoliyi görmedim. Afiyet olsun.Dolapta haşlanmış brokolim vardı, heba olmasını istemedim. Yeşil yapraklı sebze en nihayetinde, bugünlük böyle olsun
Thanks canimNice sağlıklı güzel yaşlara. İyi ki doğdun.![]()
Yerinde yurume iyi oluyor soguk havalarda3 tane bende
Abiler evde duruyor ben de kucugu bebek arabasına sarmaliyorum lahana gibi ama bugün dehşetti soğuk hemen döndük alacaklarımızı alip
Canım acildeki görevlilerle tartışma ortamı oldu eşim gerildi sözlü münakaşa oldu sonra eşimi şikayet etmişler ifadeler verildi tabi bizde şikayetçi olduk haklarında öyle sadece eşim odaklı bi sorun değildi.. hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak mahkeme ne karar verecek..Canım hayrolsun ne mahkemesi? Ne zaman doneceksin aramıza
Zıpzıpcım pazara gitmiştim yeni geldim eve. 14bin adım olmuş![]()
Geçmiş olsun sağlıktan önemli bir şey yok iyileşin sporunuzu yaparsınızTesekkur ederim cikolata kisti ameliyati oldum 1 ay once ameliyattan once hareketliydim yememe icmeme sporuma dikkat ediyordum yeme icmeme hala dikkat ediyorum ketojenik besleniyorum ama spor yapamiyorum agir bisey yapamiycam 3 dort ay cok dikkat et dedi doktor yuruyuse ciksam kasiklarima agri giriyor maalesef
Ben de kendim yaptım diye tadına baktım bi dilimcikSana yazdıktan bir dakika sonra uzun zamandır görüşmediğim arkadaşım aradı senin oralardayim iki saate geliyorum dedi. Beni aldı mı telaş hemen bir kek cirptim bir de mercimekli köfte. Bakıyorum kek kabarmiyor Allah Allah fırının derecesi mi düşük yavaş yavaş pişiyor diyorum yok anam kabarmiyor. Sonra kafama dank etti kabartma tozu ve vanilya eklemedim ya...yillardir kek yapmayınca unutmuşum.
Pistikten sonra nasıl olmuş diye bir ısırık aldım tabi çok sert bir dilimi yedim. Köftenin de tuzu ekşisi nasıl olmuş diye iki sıkım da ondan gitti
keşke bir dilim pizzayla kurtulsaydim.
ölümlerden ölüm beğeniyorum şu an.
Yok doyuyorum bu ara mutluyum kilolar gidiyor diye hiç yiyesim gelmiyorAfiyet olsun az değil mi canım?
Afiyet olsun canikomMenümü yazayım
Sabah
Peynir zeytin turunç reçeli
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Et haşlama
Patates salatası
İki dilim ekmek
Su 2 litre spor yok