Simdi evde yürüdüm bazen de yerimde yürüdüm az önce o da baya çalıştırıyor bacakları terletti beni
Yerinde yurume iyi oluyor soguk havalarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerinde yurume iyi oluyor soguk havalarda
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canikom
Sagol kuzucumÇok çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun Çok güzel yemissin tam diyet menüsü arada 1 tane de meyve olabilirdi meyve ben de hiç sevmiyorum yiyemiyorum15 ocak menüsü
Sabah 10.30
Resimde
Ara 14.00 civarı resimde(türk kahvesi)
Ara 16.00
1 büyük bardak tarçınlı kefir
Akşam resimde 18.30
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Ne desem bilmiyorum. Dün kacamak yapmadin ama bugün cok fazla kaçmış gibi. Onumuzdeki 5 gün kaçamak olmasin canim. Yoksa adim cezası olurMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı yapmadım
Kızlar gelene kadar 2 lt su içtim
tek menü 14.30
( Şimdi burada yediğim şeyleri tek tek yazmak istemiyorum . Sonuçta şuan aç olan arkadaşlarımın aklına düşürüp canlarını çektirmeyeyim. )
şöyle yapalım
2 yk haydari
2 yk havuç tarator
5 yumurtalı çiğ köfte
4 yaprak kıvırcık
(Bunlar masumlar )
Tatlı cinsinden iki adet tuzlu cinsinden iki adet olmak üzere 4 parça şey yedim.
Akşam yemeği yemedimyuh bir de yeseydim
Su 3lt
1 maden suyu var
Adım sayım 5300 lerde bebeğim uyursa tamamlarım uyumazsa tamamlamak zor olur şimdilik kucağımda evi geziyoruz
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra
Kuru meyve olduğu için bugun meyve istemedim. Yarin inşallahAfiyet olsun Çok güzel yemissin tam diyet menüsü arada 1 tane de meyve olabilirdi meyve ben de hiç sevmiyorum yiyemiyorum
Ben bir aydır bu günü bekliyordumNe desem bilmiyorum. Dün kacamak yapmadin ama bugün cok fazla kaçmış gibi. Onumuzdeki 5 gün kaçamak olmasin canim. Yoksa adim cezası olur![]()
15 ocak menüsü
Sabah 10.30
Resimde
Ara 14.00 civarı resimde(türk kahvesi)
Ara 16.00
1 büyük bardak tarçınlı kefir
Akşam resimde 18.30
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Menümü yazayım
Sabah
Peynir zeytin turunç reçeli
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Et haşlama
Patates salatası
İki dilim ekmek
Su 2 litre spor yok
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı yapmadım
Kızlar gelene kadar 2 lt su içtim
tek menü 14.30
( Şimdi burada yediğim şeyleri tek tek yazmak istemiyorum . Sonuçta şuan aç olan arkadaşlarımın aklına düşürüp canlarını çektirmeyeyim. )
şöyle yapalım
2 yk haydari
2 yk havuç tarator
5 yumurtalı çiğ köfte
4 yaprak kıvırcık
(Bunlar masumlar )
Tatlı cinsinden iki adet tuzlu cinsinden iki adet olmak üzere 4 parça şey yedim.
Akşam yemeği yemedimyuh bir de yeseydim
Su 3lt
1 maden suyu var
Adım sayım 5300 lerde bebeğim uyursa tamamlarım uyumazsa tamamlamak zor olur şimdilik kucağımda evi geziyoruz
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra
İnşallah canim, yarin sebze yeşillik agirlikli olursa en azindan pazartesi sabit olursunBen bir aydır bu günü bekliyordumöyle günaha gideceksem güzel bir menü olmalı demiştim geçenlerde
bu hafta başka kaçamak olmaz
![]()
Iyiyim canim sen nasilsinKaptanimm nasılsın![]()
İyiyim uzanıyorum bebiş de yanımdaIyiyim canim sen nasilsin
Bebisin nasil oldu![]()
Allah sifa versin canim insallah tekrar cikmaz atesiİyiyim uzanıyorum bebiş de yanımdauyudu şuan ateşi çıkınca sıçrıyor yavrum
şimdi biraz düştü
Geçmiş olsun canımİyiyim uzanıyorum bebiş de yanımdauyudu şuan ateşi çıkınca sıçrıyor yavrum
şimdi biraz düştü
İnşallah kaptanım gözüm kulağım elim üstünde Allah'ım iyilik versinAllah sifa versin canim insallah tekrar cikmaz atesi![]()
tek öğün yapmış ama. 82 kilo zaten.Ne desem bilmiyorum. Dün kacamak yapmadin ama bugün cok fazla kaçmış gibi. Onumuzdeki 5 gün kaçamak olmasin canim. Yoksa adim cezası olur![]()