Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasılsınız kızlar misafirim vardı yazmadım göremedim hiç okuyamadım da

Bugün ki menü

Sabah küçücük bi dilim gözleme
Öğlen yarım dilim kek, 15 tane minik sarma, 2 3 kaşık salata
Akşam 2 kaşık yağsız tavuk göğüs etinden sote ekmek yok tabiki

Yeşilçay şekersiz kahve şekersiz çay ve su gün boyu kahveyle minik bi cezerye attım ağzıma

Akşama yoğun bi spor yapicam eşim yok adımları da akşama atarim buraya aslında o kadar çok yürümüş koşturmuş oldum ki yine telefon üstünde olmayınca sayilmiyor
Bildiğimiz 15 mi?

Bugun ki menüm
Sabah
Pişmiş yeşil biber
2 adet haslanmış yumurta
6,7 yeşil zeytin 4,5 dilim t. B. Ekmeği
Çay

AAra
3 adet ceviz
1 mandalina
Akşam
2 kase Mercimek çorbası
1 kase salata
4 , 5 dilim tam b. Ekmeği
2 bardak ayran
Turşu birazcık bol bol su
O neydi :KK43:
Dokuz dilim ekmek. :eek:
İki kase mercimek çorbası. Porsiyonlarıni gözden gecirmelisin bence acilen.

O neydi :KK43:
Dokuz dilim ekmek. :eek:
İki kase mercimek çorbası. Porsiyonlarıni gözden gecirmelisin bence acilen.
Farkındayım abla emzirdiğim için çokta kısmak istemiyorum. Benim amacım ayda 1,2 kilo vermek değil ayda ne verdiysem kar benim için,çünkğ bebeğim ek gidaya bile geçmedi o yüzden sizlere göre daha agır veririm. Ama sonuç olarak ne kadar eksik gelsem benim için o kar 🌸

Farkındayım abla emzirdiğim için çokta kısmak istemiyorum. Benim amacım ayda 1,2 kilo vermek değil ayda ne verdiysem kar benim için,çünkğ bebeğim ek gidaya bile geçmedi o yüzden sizlere göre daha agır veririm. Ama sonuç olarak ne kadar eksik gelsem benim için o kar 🌸
Yine bebiş kartı çıkmış. 😜

Bugun ki menüm
Sabah
Pişmiş yeşil biber
2 adet haslanmış yumurta
6,7 yeşil zeytin 4,5 dilim t. B. Ekmeği
Çay

AAra
3 adet ceviz
1 mandalina
Akşam
2 kase Mercimek çorbası
1 kase salata
4 , 5 dilim tam b. Ekmeği
2 bardak ayran
Turşu birazcık bol bol su
Bir 🍞 ekmek ? 🧐

Akşam yemek yemedigin icin sandviç dengelenmistir diye düşündüm. İstahin fazla oldugu donemde zararsiz seylerden fazla yemek sorun olmaz inşallah :) birde salata yoğurt menulerde olmuyor sanki asıl tokluk verecek onlar. Afiyet olsun 💙
valla açıkçası bu hafta iyi değilim Büşra. pazartesi moralim çok iyiydi ama afedersin hem midemde hem bağırsaklarda sorun var. dengem şaştı. şu an görsen şişlikten çatlayacağım.
dolunayda fena şaşıyorum ben. bu dolunay zaten yengeç burcunda olmuş. yengeç burcuyum ben de. bayağı kötü etkiledi şişlik düzensizlik açısından.
iştah tavan o da ayrı... 🤦‍♀️

öğlen menüsü bana ait değil. işyerine ne gelirse onu yiyorum. başka seçeneğim yok. sadece tatlıları almıyorum. mesela bugün tatlı vardı yemedim.
yoğurdu da eskisi kadar tüketmiyorum. çok gaz yapıyor.

Yine bebiş kartı çıkmış. 😜
Bebiş bahane değil ilk takıma geldiğimde sanırım 2 yıl önce gibiydi ve o zaman daha istikrarlı ilerliyordum. 53,54 düşmüştüm. Ama şuan önceleğim Tabiki bebeğim ben diğer arkadaslar gibi diyet uygulayamam herkesin ayrı hesapları var kendine göre sırf hızlı kilo vermek adına sütümün miktarının azalmasını istemem herkes bir zamanlar emzirdi. Beni anlamanızı beklerim. Bebeğim büyüdükçe tabi ki daha güzel menülerle geleceğim :KK19:hepinizi seviyorum♥️🌸

19 Ocak 2022

sabah 09.15
1,5 kk peynir
8 küçük zeytin
3 çeri domates ve küçük kırmızı biber
simit

öğlen 12.35
1 kepçe çorba
balık
salata

ara 16.30
2 kuru erik
1 ceviz

akşam 19.15
1 baget tavuk (iriydi)
1 servis kaşığı mantarlı pilav
marul salatası

şimdi rezene çayı içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt su Amine Busra Amine Busra Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

AA7BE89C-FCF0-4AD5-B728-83AE18B96129.webp

Nasılsınız kızlar misafirim vardı yazmadım göremedim hiç okuyamadım da

Bugün ki menü

Sabah küçücük bi dilim gözleme
Öğlen yarım dilim kek, 15 tane minik sarma, 2 3 kaşık salata
Akşam 2 kaşık yağsız tavuk göğüs etinden sote ekmek yok tabiki

Yeşilçay şekersiz kahve şekersiz çay ve su gün boyu kahveyle minik bi cezerye attım ağzıma

Akşama yoğun bi spor yapicam eşim yok adımları da akşama atarim buraya aslında o kadar çok yürümüş koşturmuş oldum ki yine telefon üstünde olmayınca sayilmiyor
Kaptan olunca neden kilo almaya meyilli 🙄🙄 Zipzip- Zipzip-

Bebiş bahane değil ilk takıma geldiğimde sanırım 2 yıl önce gibiydi ve o zaman daha istikrarlı ilerliyordum. 53,54 düşmüştüm. Ama şuan önceleğim Tabiki bebeğim ben diğer arkadaslar gibi diyet uygulayamam herkesin ayrı hesapları var kendine göre sırf hızlı kilo vermek adına sütümün miktarının azalmasını istemem herkes bir zamanlar emzirdi. Beni anlamanızı beklerim. Bebeğim büyüdükçe tabi ki daha güzel menülerle geleceğim :KK19:hepinizi seviyorum♥️🌸
Canim süt konusunda ve bebek konusunda katılıyorum. Bu menü bebek ve süt için gerekliyse bizce de uygundur. Biz de seni seviyoruz. ♥️

Back
X