Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ya bi de çam kozalağı özü ciğerleri temizliyormuş
koronayken 1-2 içtim şimdi 4-5 gün her sabah içicem bi tatlı kaşığı
gerçi ben bi çorba kaşığı içiyorum
Bende vr ondan unutmazsam sabahları 1 yemek kaşığı içiyorum oda iyi geliyor..
Bırakma iç bencede faydasını görürsün..
Tabi, faydası olduğuna inanıyorum. İçine 1 tatlı kaşığı da pekmez karıştırdım tadı kötü gelmesin diye. Artık peşini bırakmam cevizin
Tadında hiç fark yok bile pekmez bile olsa faydalı olur yine..

Bizim torunda şurup trzı içince kutudan ağıza sıkmalık şırınga gibi bişi çıkıyor onu kullanmak daha kolay oluyor.
Kızıma diyorum ki "anneciğim, mikroplarla savaşmak için bunu içme lazım. Eğer şurup içmezsen iğne vurdurmak zorunda kalacağız". Yavrum, "iğne vurduralım o zaman" diyor. O kadar sevmiyor, neler denedim yok Allah yok.

ortakulakta kesinlikle şapka taksın kulaklarını örtecek biçimde. ben yıllarca üşütmedim kulaklarını haberin olsun.

Yavrum benim iğneyi şuruba tercih ediyor.

Bende ayva yaprağını çok duydum. Bugün toplayıp ıhlamuruna katacağım bir kaç yaprak. Çam kozalağını da araştırayım.
Öksürüğe iyi gelen bir tarifte k.validemin yaptığıdır.
1 su bardağı sütün içine 1 tatlı kaşığı nişastayı katın ocakta pişirin,katı olmayacak ılınsın içine biraz bal katın içirin .
Boğaz ağrısına öksürüğe buda çok iyi geliyor.

allah allaaah çocuk işte yaaa ne desen anlamıyor ki
halbuki keşke her şey şurup içip, iğne olunca geçecek kadar basit olsa...

Benim bir arkadaşım yapıyordu dediğinizi. Sabah suyunu içip cevizleri yiyordu, öğlene kadar tok tutuyor diyordu. Bende kolesterol 330 lara dayanınca attım canımı buraya. Umarım kontrol altına alırız değerlerimizi..

ortakulakta kesinlikle şapka taksın kulaklarını örtecek biçimde. ben yıllarca üşütmedim kulaklarını haberin olsun.
Teşhis konduğundan bu yana kapı dışarı çıkartmıyorum canım korkumdan Evde sıcak oldukça. İyileşene kadar böyle. İyileştikten sonra kışın örgü bere/kulaklık, baharda penye bere artık.

Kıyamam ona genelde şurup dndimi çocuklar kaçar hemen,dediğim o şırınga çok değişiyor direk ağıza veriliyor basınca yutuyor hemen.
Bende birde LDL hep yüksek çıkıyor en son 200'e yakındı nerdeyse.
Videoyu büyütüp izlediğimde fark ettim canım. Teşekkür ederim. İyi ki çekmemisim kabuğuyla.
Rica ederim hocam ne demek,diğer videodada limonu sıkıp kullanmış.

Sıcağı sıcağına yaptım detoksumu.
Sonra yaparım dediğim her şeyi unutuyorum çünkü. Bugünkü kahramanım hanım bacım
Her şey pastelfiti geçmek için pastelfit
Sen uyu ben silahlanayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…