- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.884
- 1.423
- 60
Bende vr ondan unutmazsam sabahları 1 yemek kaşığı içiyorum oda iyi geliyor..ya bi de çam kozalağı özü ciğerleri temizliyormuş
koronayken 1-2 içtim şimdi 4-5 gün her sabah içicem bi tatlı kaşığı
gerçi ben bi çorba kaşığı içiyorum
Tadında hiç fark yok bile pekmez bile olsa faydalı olur yine..Tabi, faydası olduğuna inanıyorum. İçine 1 tatlı kaşığı da pekmez karıştırdım tadı kötü gelmesin diye. Artık peşini bırakmam cevizin
Kabuğunu doğramış hocam yarım limondan az bişi eksik kullanmış .Hemen hazırladım. Yeşilcayin soğumasını bekliyorum birazdan çekeceğim canım. Sanırım limonu kabuğuyla ekliyoruz değil mi onu sorayım da ona göre hazırlayayım.
Kızıma diyorum ki "anneciğim, mikroplarla savaşmak için bunu içme lazım. Eğer şurup içmezsen iğne vurdurmak zorunda kalacağız". Yavrum, "iğne vurduralım o zaman" diyor. O kadar sevmiyor, neler denedim yok Allah yok.Bizim torunda şurup trzı içince kutudan ağıza sıkmalık şırınga gibi bişi çıkıyor onu kullanmak daha kolay oluyor.
Ateşimiz 37 lere çıkıyor zaman zaman, maalesef küçük çocuklara antibiyotik içirmek çok zor oluyor. Kaşığın yarısı ağzında yarısı yerdeöksürük başlamıştı, onu da ceviz zarı suyuyla hallettik herhalde. Bitkisel takviyelerde kullanıyorum tabi.. Orta kulak iltihabı biraz zahmetli oluyormuş.
Kabugunu soymuş mu doğru anladım değil mi ? Dogramis derken kabuğuyla mi atmış içine...Kabuğunu doğramış hocam yarım limondan az bişi eksik kullanmış .
Yavrum benim iğneyi şuruba tercih ediyor.Kızıma diyorum ki "anneciğim, mikroplarla savaşmak için bunu içme lazım. Eğer şurup içmezsen iğne vurdurmak zorunda kalacağız". Yavrum, "iğne vurduralım o zaman" diyor. O kadar sevmiyor, neler denedim yok Allah yok.
Öksürüğe iyi gelen bir tarifte k.validemin yaptığıdır.Bende ayva yaprağını çok duydum. Bugün toplayıp ıhlamuruna katacağım bir kaç yaprak. Çam kozalağını da araştırayım.
Kızıma diyorum ki "anneciğim, mikroplarla savaşmak için bunu içme lazım. Eğer şurup içmezsen iğne vurdurmak zorunda kalacağız". Yavrum, "iğne vurduralım o zaman" diyor. O kadar sevmiyor, neler denedim yok Allah yok.
Benim bir arkadaşım yapıyordu dediğinizi. Sabah suyunu içip cevizleri yiyordu, öğlene kadar tok tutuyor diyordu. Bende kolesterol 330 lara dayanınca attım canımı buraya. Umarım kontrol altına alırız değerlerimizi..Normal ceviz suyuda yapın içğn hanımlar hem zayıflatıyor hemde ciddi anlamda kolestrol düşürücü özelliği var.
Hemde içindeki o zar öksürüğe ve balgama iyi geliyor..
Unutmazsam aklamdan 2 tane cevizi 1 bardak suyun içine atıyorum sabah aç karnına içiyorum.
1 ay sonra filan kontrele gideceğim kolestrol kaç oldu bakılması lazım,bende çok yüksek 400 küsürlara yakındı..
YanaşmiyorGeçmiş olsun canım. Test yaptırdınız mi?
Limonun kabuğunu soymuş hocam,sonrada limonu dilimleyip rondoya atmış çekmiş.Kabugunu soymuş mu doğru anladım değil mi ? Dogramis derken kabuğuyla mi atmış içine...
Videoyu büyütüp izlediğimde fark ettim canım. Teşekkür ederim. İyi ki çekmemisim kabuğuyla.Limonun kabuğunu soymuş hocam,sonrada limonu dilimleyip rondoya atmış çekmiş.
Teşhis konduğundan bu yana kapı dışarı çıkartmıyorum canım korkumdanortakulakta kesinlikle şapka taksın kulaklarını örtecek biçimde. ben yıllarca üşütmedim kulaklarını haberin olsun.
Kıyamam ona genelde şurup dndimi çocuklar kaçar hemen,dediğim o şırınga çok değişiyor direk ağıza veriliyor basınca yutuyor hemen.Kızıma diyorum ki "anneciğim, mikroplarla savaşmak için bunu içme lazım. Eğer şurup içmezsen iğne vurdurmak zorunda kalacağız". Yavrum, "iğne vurduralım o zaman" diyor. O kadar sevmiyor, neler denedim yok Allah yok.
Bende birde LDL hep yüksek çıkıyor en son 200'e yakındı nerdeyse.Benim bir arkadaşım yapıyordu dediğinizi. Sabah suyunu içip cevizleri yiyordu, öğlene kadar tok tutuyor diyordu. Bende kolesterol 330 lara dayanınca attım canımı buraya. Umarım kontrol altına alırız değerlerimizi..
Rica ederim hocam ne demek,diğer videodada limonu sıkıp kullanmış.Videoyu büyütüp izlediğimde fark ettim canım. Teşekkür ederim. İyi ki çekmemisim kabuğuyla.
Günaydınlar olsun hiç önemli değil olur arada bunlar ..Geçmişten günümüze geldim yine, onca muhabbetten sonra garip olacak ama HERKESE GÜNAYDINLARRR
Kıyamam ona genelde şurup dndimi çocuklar kaçar hemen,dediğim o şırınga çok değişiyor direk ağıza veriliyor basınca yutuyor hemen.
Bende birde LDL hep yüksek çıkıyor en son 200'e yakındı nerdeyse.
Rica ederim hocam ne demek,diğer videodada limonu sıkıp kullanmış.
Günaydın tatlıkuşGeçmişten günümüze geldim yine, onca muhabbetten sonra garip olacak ama HERKESE GÜNAYDINLARRR
Bende yapacam hocam önce walk walkk edieyimde afiyetler olsun yarasın pastelfit görmesinEki Görüntüle 2992220
Sıcağı sıcağına yaptım detoksumu.
Sonra yaparım dediğim her şeyi unutuyorum çünkü.Bugünkü kahramanım hanım bacım
Her şey pastelfiti geçmek içinpastelfit
Sen uyu ben silahlanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?