Geçmiş olsun migi. Bugün daha iyi olur inşallah.Hastalık devam
Eşimin ateşi 40 gördüsirkeli su yaptım akşam ölçtüm ilaçları içtirdim elimden geleni yaptım nafile kendime de bakmadim ateşim var mı umusamadim kızımda anne işe gitmeee diye ağladı bugün de idari izin var ama gidiyorum
Çok yoğun kar var buralarda
Yürümedim hiç dün 8 bin attin ordan oraya yürümedim ama
Kurdeşen olacan dikkat et,o kadar şeyi ben giysem ateş basar benikızlar dün 2 tane uzun kollu üst üste giyip çoraplarla yattım
kalktığımda ağrılarım geçmişti
gerçekten üşütmüşüm demek ki bu hafta...
ertesi gün de elektrikler gitmişti demiştim, kısa kollu bir şey buldum onunla yatınca iyice üşütmüşüm meğerse...
bu akşam da çorap kazan ne bulursam onunla yatacağım
Dün gece neredeyse hiç öksürmedi biliyor musunMutlaka denenmeli diyorum. Allah razı olsun HanimKelesimiGetir
Şifa annem benim.Çok sevindim faydası oldu demi arada yapın gene ki tekrarlmasın
Sicakta asla uyuyamam ben de.Kurdeşen olacan dikkat et,o kadar şeyi ben giysem ateş basar beni
Kurdeşen olacan dikkat et,o kadar şeyi ben giysem ateş basar beni
Sağol hocam cidden faydası oluyor cevizin iç zarı öksürükte mutlaka dene derim severim yardımlaşmayıŞifa annem benim.
Günaydın hanımcim.Günaydınlarr
Günaydınlar hocam bende yapacam da hangisi acaba maydonoz detoksu var onumu yaosak acaba
Çok geçmiş olsun idariizin varsa nye gidiyorsun kiişe dinlen evde kendine gel biraz.
Bende uyuyamam hiç esecek bana hissedecem onuSicakta asla uyuyamam ben de.
Sende hırk var bende oda yok yarım kollu pijama üstü var sadece.yok valla ben de öyleydim inan çok üşümüşüm, yani günlerin üşümüşlüğü var üstümde
sabah terlememişim bile, gerçi çocuğa da çok kalkıyorum ben o esnada da üşüyorum demek.
hatta ateşim var ondan mı üşüyorum hani hasta mıyım dedim de yok buz gibiydim valla. Çoraplar bile fazla gelmemiş o derece...
şimdi de üstüme kocaman hırka aldım işte.
Günaydın hanımcim.
Maydanoz detoksunu dün gece yaptım canım. En iyisi bu. İçine demlenirken bir de yeşil çay attım.
Bugün çok iyiyim. Sanırım bir iki gune hiçbir şey kalmayacak. Teşekkürler.
Bugün çok iyiyim. Sanırım bir iki gune hiçbir şey kalmayacak. Teşekkürler.
Günaydınlar hocam tarif istesem netten çok farklı tarifler var sendeki nasıldı.Günaydın hanımcim.
Maydanoz detoksunu dün gece yaptım canım. En iyisi bu. İçine demlenirken bir de yeşil çay attım.
Geçmiş olsun canım. Test yaptırdınız mi?Hastalık devam
Eşimin ateşi 40 gördüsirkeli su yaptım akşam ölçtüm ilaçları içtirdim elimden geleni yaptım nafile kendime de bakmadim ateşim var mı umusamadim kızımda anne işe gitmeee diye ağladı bugün de idari izin var ama gidiyorum
Çok yoğun kar var buralarda
Yürümedim hiç dün 8 bin attin ordan oraya yürümedim ama
Her diyet sayfasına senden bir tane klonlayip koymak lazım. Tavsiyelerine tüm kalbimle güveniyorum. Aklımda canım.Sağol hocam cidden faydası oluyor cevizin iç zarı öksürükte mutlaka dene derim severim yardımlaşmayı
Bugün daha aramadım inşallah iyidirler.geçecek geçecek inşallaaaah
benim gibi geçti deyip kısa kollularla gezme de
anneciğin nasıl oldu?
Günaydınlar hocam tarif istesem netten çok farklı tarifler var sendeki nasıldı.
Bide blendırdan çekiliyor dediğim detoks.
Bir dahakini çekilerek yapacağım ben süzüp kullanıyorum. Maydanoz, limon, tarçın kaynatmiştim geçen gün verdiğin tarif.Günaydınlar hocam tarif istesem netten çok farklı tarifler var sendeki nasıldı.
Bide blendırdan çekiliyor dediğim detoks.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?