Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun migi. Bugün daha iyi olur inşallah. Limonlu tavuk çorbası yap bol acı koy.

Kurdeşen olacan dikkat et,o kadar şeyi ben giysem ateş basar beni

Dün gece neredeyse hiç öksürmedi biliyor musunMutlaka denenmeli diyorum. Allah razı olsun HanimKelesimiGetir

ya bi de çam kozalağı özü ciğerleri temizliyormuş
koronayken 1-2 içtim şimdi 4-5 gün her sabah içicem bi tatlı kaşığı
gerçi ben bi çorba kaşığı içiyorum

Kurdeşen olacan dikkat et,o kadar şeyi ben giysem ateş basar beni

yok valla ben de öyleydim inan çok üşümüşüm, yani günlerin üşümüşlüğü var üstümde
sabah terlememişim bile, gerçi çocuğa da çok kalkıyorum ben o esnada da üşüyorum demek.
hatta ateşim var ondan mı üşüyorum hani hasta mıyım dedim de yok buz gibiydim valla. Çoraplar bile fazla gelmemiş o derece...
şimdi de üstüme kocaman hırka aldım işte.

Günaydınlarr

Günaydınlar hocam bende yapacam da hangisi acaba maydonoz detoksu var onumu yaosak acaba

Çok geçmiş olsun idariizin varsa nye gidiyorsun kiişe dinlen evde kendine gel biraz.
Günaydın hanımcim.
Maydanoz detoksunu dün gece yaptım canım. En iyisi bu. İçine demlenirken bir de yeşil çay attım.

Sicakta asla uyuyamam ben de.
Bende uyuyamam hiç esecek bana hissedecem onu
Sende hırk var bende oda yok yarım kollu pijama üstü var sadece.
Gece yatarkende kısa penye şort giyerim ayaklarım yanar hep dışardadır

Geçmiş olsun canım. Test yaptırdınız mi?

Günaydınlar hocam tarif istesem netten çok farklı tarifler var sendeki nasıldı.
Bide blendırdan çekiliyor dediğim detoks.
Bir dahakini çekilerek yapacağım ben süzüp kullanıyorum. Maydanoz, limon, tarçın kaynatmiştim geçen gün verdiğin tarif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…