Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydinnn
Mutlu saglikli huzurlu günler herkese

Cok şükür telaşeyi atlattim
Cok yoruldum bide dizim, belim fena oldu
O yüzden pazartesiden beri hiç bisey yapamadim

Bugünden itibaren insallah saglikli beslenmeye başlamak istiyorum

Hiç geçmiş yapmadim, herkesde herşey yolundadır insallah

Hoşgeldin abla telaşı atlatmana sevindim kiz evlendi mi şimdi, kaçırdım ben oralari. İnşallah yemenide düzene koyarsin artik

SchonerDuft değil mi ablacim niki ben oyle hatirliyorum yanlis etiketlemeyim dedim :)

Günaydin ablacim
Hayirli olsun telasin bitmis

Yorgunluktan olmustur abla cok gecmis olsun
Bugun bildirim yap yesile ekleyelim istersen

Neyse bir zamanlar ibrenin en ucunda kırmızıya bile gelemedigim zamanlari hatirlayinca bu halime de şükür. O gobegi de sporla kucultebilirsem ne ala yoksaaaa

ay o ameliyat da öyle zormuş ki
kk da var bak diren mi ne koyuyorlarmış da önce ödem oluyormuş da okurken buhranlar geldi
parayı ayarlasan izni ayarlasan çocuklara kim bakacak bir de falan
amaaan vallahi yaa

ay o ameliyat da öyle zormuş ki
kk da var bak diren mi ne koyuyorlarmış da önce ödem oluyormuş da okurken buhranlar geldi
parayı ayarlasan izni ayarlasan çocuklara kim bakacak bir de falan
amaaan vallahi yaa
aman boyle dedigime bakma cesaret edemem ben. Dişimi bile çektirmeye korkuyorum. Ona para verene kadar spor salonlarina giderim belki ileride. O zaman disiplinli calisinca tamamen yok olmaz, kas baklavalarim olmaz belki ama toparlanir yani...

Dün burada konuştuğumuz, paylaştığımız videolar vardı. Tüm vücut, kendi ağırlığınla yaptığın egzersizler. Eğer gün içinde kendine ayıracak 15-20 dakikan oluyorsa özellikle sabah aç karnına yapmanı tavsiye ederim. Ben o videolar ve düzgün beslenmeyle 10 günde 6 kilo vermiştim. Gören herkes 10 kilodan fazla verdiğimi düşünüyordu. Bence şans vermelisin

SchonerDuft değil mi ablacim niki ben oyle hatirliyorum yanlis etiketlemeyim dedim :)
Sen var ya bitanesin o günlerimi unutmamişsin. Bu kaptan gerçekten beni çok seviyor.

az önce buldum arkadaşımı attığı resimler de duruyor. Bu hafta SchonerDuft kulağını çinlatacağim.

Hoşgeldin abla telaşı atlatmana sevindim kiz evlendi mi şimdi, kaçırdım ben oralari. İnşallah yemenide düzene koyarsin artik
Sağol cnm
Evet evlendi düğün dernek işimiz kalmadi artik insallah :))

Mecbur kilo vermem lazim
Geçen hafta dip bucak temizlik yaptim, haftasonu yatılı misafir vardi, cok ayakta kaldim
Şu anda zor yürüyorum

Sağol cnm
Evet evlendi düğün dernek işimiz kalmadi artik insallah :))

Mecbur kilo vermem lazim
Geçen hafta dip bucak temizlik yaptim, haftasonu yatılı misafir vardi, cok ayakta kaldim
Şu anda zor yürüyorum
Yeni baslangicin hayirli olsun abla . Herkesi de yerine yerlestirdin rahata erdin insallah

Günaydin ablacim
Hayirli olsun telasin bitmis

Yorgunluktan olmustur abla cok gecmis olsun
Bugun bildirim yap yesile ekleyelim istersen
Teşekkür ederim cnm cok şükür bitti

Yesil de foto sartmi
Sabah tartildim ama resim cekmedim
Baslangicim 109,5

Kordiş yanılıyor olabiler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…