Hiç sorma ben de çalış çabala azıcık yeşile geçti yeniO kadar kg verdim kg da yeşili göremedim ya bir türlü
Çok mu fazla kilo verdim canımSana geçen sene ki ilk aldığım ölçüleri atayimmi
Dogumdan sonra gobek illa kalir zaten ama aşağı sarkması cok kötü.... Benimde genc kizken bile gobegim vardi hep. Ayrica ne yazikki bacaklarda kalin ikiside var yani
Hoşgeldin abla telaşı atlatmana sevindim kiz evlendi mi şimdi, kaçırdım ben oralari. İnşallah yemenide düzene koyarsin artikGunaydinnn
Mutlu saglikli huzurlu günler herkese
Cok şükür telaşeyi atlattim
Cok yoruldum bide dizim, belim fena oldu
O yüzden pazartesiden beri hiç bisey yapamadim
Bugünden itibaren insallah saglikli beslenmeye başlamak istiyorum
Hiç geçmiş yapmadim, herkesde herşey yolundadır insallah
SchonerDuft değil mi ablacim niki ben oyle hatirliyorum yanlis etiketlemeyim dedim :)Tatlım bacaklarım bayağı sertleşti. Giremedigim pantolonlara giriyorum. Vücut kendini toparlamakla meşgul sen işime karışma diyor. Benim bu durma olayı hep olur en son iki sene önce olmuştu üç hafta uğraşmıştim. Ama hiç vazgeçmedim. O zamanlar bir arkadaş vardı benimle epey uğraştı. Bir liste vermişti telaffuz edemiyorum ismini arayıp bulacağım onu ...işin kötüsü pastelfit var hayatımda onunla baş etmem lazım öncelikle
Günaydin ablacimGunaydinnn
Mutlu saglikli huzurlu günler herkese
Cok şükür telaşeyi atlattim
Cok yoruldum bide dizim, belim fena oldu
O yüzden pazartesiden beri hiç bisey yapamadim
Bugünden itibaren insallah saglikli beslenmeye başlamak istiyorum
Hiç geçmiş yapmadim, herkesde herşey yolundadır insallah
Neyse bir zamanlar ibrenin en ucunda kırmızıya bile gelemedigim zamanlari hatirlayinca bu halime de şükür. O gobegi de sporla kucultebilirsem ne ala yoksaaaa
aman boyle dedigime bakma cesaret edemem ben. Dişimi bile çektirmeye korkuyorum. Ona para verene kadar spor salonlarina giderim belki ileride. O zaman disiplinli calisinca tamamen yok olmaz, kas baklavalarim olmaz belki ama toparlanir yani...ay o ameliyat da öyle zormuş ki
kk da var bak diren mi ne koyuyorlarmış da önce ödem oluyormuş da okurken buhranlar geldi
parayı ayarlasan izni ayarlasan çocuklara kim bakacak bir de falan
amaaan vallahi yaa
Dün burada konuştuğumuz, paylaştığımız videolar vardı. Tüm vücut, kendi ağırlığınla yaptığın egzersizler. Eğer gün içinde kendine ayıracak 15-20 dakikan oluyorsa özellikle sabah aç karnına yapmanı tavsiye ederim. Ben o videolar ve düzgün beslenmeyle 10 günde 6 kilo vermiştim. Gören herkes 10 kilodan fazla verdiğimi düşünüyordu. Bence şans vermelisinbu arada dün banyo yaptım, kirlerimden arındım ki daha az çıkayım diye
şöyle bir baktım kendime allahım bir insan bu kadar mı kötü kilo alır yaa
yani gerçekten insanların 15 kilo fazlası olur hiç böyle kötü durmaz
benim 5 kilo fazlam saçma sapan yerlere dağılmış
işin kötüsü kilo versem de spor yapmam lazım maalesef ve pilates karın ekstra çalışmam lazım falan
çok canım sıkılıyor bu duruma. etim o kadar yumuşak ki.
spor dediğimde baya her gün 1-1,5 saat yapmalıyım ki güzel olayım, allah aşkına bu mümkün değil ki.
Mustafa Sandal mıyım ben
inşallah kilodandır verince toparlayacaktır diye teselli ediyorum kendimi ama sanki 5 kilo da versem olamayacak gibi...
Sen var ya bitanesin o günlerimi unutmamişsin. Bu kaptan gerçekten beni çok seviyor.SchonerDuft değil mi ablacim niki ben oyle hatirliyorum yanlis etiketlemeyim dedim :)
Sağol cnmHoşgeldin abla telaşı atlatmana sevindim kiz evlendi mi şimdi, kaçırdım ben oralari. İnşallah yemenide düzene koyarsin artik
Anca beraber kanca beraber biz ayrılamayız ki
Yeni baslangicin hayirli olsun abla . Herkesi de yerine yerlestirdin rahata erdin insallahSağol cnm
Evet evlendidüğün dernek işimiz kalmadi artik insallah :))
Mecbur kilo vermem lazim
Geçen hafta dip bucak temizlik yaptim, haftasonu yatılı misafir vardi, cok ayakta kaldim
Şu anda zor yürüyorum
Teşekkür ederim cnmGünaydin ablacim
Hayirli olsun telasin bitmis
Yorgunluktan olmustur abla cok gecmis olsun
Bugun bildirim yap yesile ekleyelim istersen
Kordiş yanılıyor olabiler misinGunqydin canım. Süper.
Günaydın kaptanım.
Sınavlarında başarılar dayday.
Günaydın iyi yolculuklar canım.Tebrikler harikasın.
Günaydın canım.Süper.
Hayırlı cumalar günaydın.
Günaydın canım. Oğlun nasıl???
Sabit misin sen. Oyy haftaya guzelneksi gelir kesin .
Günaydın mutlu sabahlar.
Günaydın baloncukum.
Efsaneeee.
Günaydın maviş kaptan.
Elhan i yakaladin. Bu hafta geçersin. Tebrikler canım.
Tebrikler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?