Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok kötü bir deneyim olmuş canım hacamatın izlerinin en geç 1 ay içinde bitiyor olması gerekirmiş . Yapan kişi işin ehli olmayınca pişmanlık normal

sen de haklısın kuzum

aman ilk önce misafir düzenimi biraz değiştirdi. sonra dolunay fena yaptı. duygusal olarak alt üst oldum. dengelerim bozuldu. anormal bir iştah artışı
açıkçası kilo almam duygusal olarak çok olumsuz etkiledi beni. hiç böyle tahmin etmemiştim.
bir önceki hafta arada 83.5 u bile gördüm tartıda ama cuma 84.4 çıktım. bu hafta da pazartesi 400 gram artıydım ama pazartesi akşam üzeri artı gitmiş 300-400 gram da eksiydim.
bunun üzerine 85.8 nedir yaa 86 resmen ben artık 79 ları görmek istiyorum
yok aslında az daha iyiyim. moralim daha iyi çok şükür

Evet bu aralar gereksiz alışveriş yapılacak zaman değil, herşey çok pahalı

Ben de pastelfit fitimle üç santim farkla aynı boy ve aynı kilodayım
Sen benden uzunmusun
Bugun totom yer gormedi. Topugum aciyor ama adim sayisi....... Daha 1700
Benim de en haraketli zamanımda saatim 1,5 saat şarjda kaldı
Sıyrıl bu düşüncelerden canım, daha da kötü yapar seni. Yaza çok var, hedef koy kendine. Strese sokma kendini. Biz burdayız, sana hep destek olacağız

bu arada hepinize teşekkür ederim Amine Busra Zipzip- Cordelia Elhan Ankee bu hafta batırmama rağmen moral verdiniz bana bana bu konuda yorum yazıp unuttuğum varsa kusura bakmayın. ve tabi olumsuz yorum yazmayan herkese de çok teşekkür ederim
çünkü bazen farklı nedenlerle kontrolden çıkıyor herşey. ne kadar listede olduğunu bilsen de olmuyor. benim de bu hafta böyleydi. zaten şişmanların en büyük sorunu bu.

güzel yorumlarınız sayesinde ve olumsuz yorumlar olmaması nedeniyle sanırım bugün daha iyiyim

Cansın sen bitanesin
İyi günde kötü günde

valla ocak sonu hedefim 80 di ama maalesef olmayacak. şubat sonu hedefimi 79.9 yaptım. saol canım benim
bir şeye karıştırıp mi yoksa kaşıkla direkt mi yiyim
yoğurda koyabilirsin. ben az ılık suda eritip içmiştim. bağırsaklara da çok iyi geliyor

Yaşadığın olumsuzluklarin üstesinden gelecek güce sahipsin. Belki hesabımıza tanımlanan daha başka engellerimiz de olacak. Yaşadığımız sürece savaşmaya devam tatlım. Çok şükür daha daha iyi hissedeceksin. Sen gül dünyan güzelleşsin.

Eskiden 163' tüm. Zamanla çektim sanırım. Sıcak suyla banyo yapmayı severim belki ondandır.

valla ocak sonu hedefim 80 di ama maalesef olmayacak. şubat sonu hedefimi 79.9 yaptım. saol canım benim

yoğurda koyabilirsin. ben az ılık suda eritip içmiştim. bağırsaklara da çok iyi geliyor
Seni en iyi biz anlarız çünkü bu çöküşleri biz de yaşadık- yaşıyoruz. Ama ben buraya kendimi bıraktığımda her zaman iyi oluyorum

kızlar saç gürleştirme için biseyler bilen varmi
Kelebek eski ihtişamlı günlerine döndü
Bildiğin bütün yağları saç diplerine masaj yap. Ylang ylang, menekşe, susam yağı, Hindistan cevizi yağı vs...içten de çinko, magnezyum biotin verdin mi Rapunzel olursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…