- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Teşekkür ederim kuzum110 000 mesajı ben yazmışım.
Ödül 110.001. mesaja gidiyor.
Güzel bir çikolataödül kazandın. Tebrikler canım.
Çok kötü bir deneyim olmuş canımHacamat beni mafetti
Yanlış yapmış yapan kanim düşmüş çok akıtmış kanımı heralde sırtımda o jilet izleri aylar sonra geçti günlerce hastalandım titredim migrenim için istedim günlerce migren ataklarım bitmedi
polen ye. bir dönem denemiştim. çok iyi geliyor. hem de doğal.kızlar saç gürleştirme için biseyler bilen varmi
sen de haklısın kuzumModum çok düşük demeyi bıraksan izin vereceksin yükselmesine
İçinden gelmiyorsa bile muş gibi yap. Bir bakmışsın iyi hissediyorsun. Bütün dünyanın yükü sanki hep senin üstünde. Bu ay yaşadıklarımı anlatsam toprağı kazıp içine beni gömer bir de Fatiha okursun.Yalanim varsa ne olayım. Silkelen kuzum ya .
Evet bu aralar gereksiz alışveriş yapılacak zaman değil, herşey çok pahalıburası çok soğuk ve bulutlu. dışarı çıkma fikrim vardı ama vazgeçtim. herkesin bir meşguliyeti var. tek başına dolaşmak istemedim.
bir de açıkçası bu aralar modum çok düşük. o nedenle dışarı çıktı mı gereksiz alışverişe sarıyorum. boşa para harcamayayım dedim.
biotin çok iştah açıyor canım. aklında olsun.
Sen benden uzunmusun
Benim de en haraketli zamanımda saatim 1,5 saat şarjda kaldıBugun totom yer gormedi. Topugum aciyorama adim sayisi....... Daha 1700
Sıyrıl bu düşüncelerden canım, daha da kötü yapar seni. Yaza çok var, hedef koy kendine. Strese sokma kendini. Biz burdayız, sana hep destek olacağızsen de haklısın kuzum
aman ilk önce misafir düzenimi biraz değiştirdi. sonra dolunay fena yaptı. duygusal olarak alt üst oldum. dengelerim bozuldu. anormal bir iştah artışı
açıkçası kilo almam duygusal olarak çok olumsuz etkiledi beni. hiç böyle tahmin etmemiştim.
bir önceki hafta arada 83.5 u bile gördüm tartıda ama cuma 84.4 çıktım. bu hafta da pazartesi 400 gram artıydım ama pazartesi akşam üzeri artı gitmiş 300-400 gram da eksiydim.
bunun üzerine 85.8 nedir yaa 86 resmenben artık 79 ları görmek istiyorum
yok aslında az daha iyiyim. moralim daha iyi çok şükür
bir şeye karıştırıp mi yoksa kaşıkla direkt mi yiyimpolen ye. bir dönem denemiştim. çok iyi geliyor. hem de doğal.
bu arada hepinize teşekkür ederimAmine Busra Zipzip- Cordelia Elhan Ankee bu hafta batırmama rağmen moral verdiniz bana bana bu konuda yorum yazıp unuttuğum varsa kusura bakmayın. ve tabi olumsuz yorum yazmayan herkese de çok teşekkür ederim
çünkü bazen farklı nedenlerle kontrolden çıkıyor herşey. ne kadar listede olduğunu bilsen de olmuyor. benim de bu hafta böyleydi. zaten şişmanların en büyük sorunu bu.
güzel yorumlarınız sayesinde ve olumsuz yorumlar olmaması nedeniyle sanırım bugün daha iyiyim
valla ocak sonu hedefim 80 di ama maalesef olmayacak. şubat sonu hedefimi 79.9 yaptım. saol canım benimSen benden uzunmusun
Benim de en haraketli zamanımda saatim 1,5 saat şarjda kaldı
Sıyrıl bu düşüncelerden canım, daha da kötü yapar seni. Yaza çok var, hedef koy kendine. Strese sokma kendini. Biz burdayız, sana hep destek olacağız
yoğurda koyabilirsin. ben az ılık suda eritip içmiştim. bağırsaklara da çok iyi geliyorbir şeye karıştırıp mi yoksa kaşıkla direkt mi yiyim
9+6 haftalık abla cinsiyet daha belli değilHamile değilse iyidir iyi
Sen kaç haftalık oldun? Cinsiyet tarihimiz belli oldu mu?
Aman sevindim canım belirtilerin azaldı mı baya kaç gün olduEvet canım.
Günaydın.
Günaydın. Harikasın.
İyiyim canım sorun yok teşekkürler.
Yaşadığın olumsuzluklarin üstesinden gelecek güce sahipsin. Belki hesabımıza tanımlanan daha başka engellerimiz de olacak. Yaşadığımız sürece savaşmaya devam tatlım. Çok şükür daha daha iyi hissedeceksin. Sen gül dünyan güzelleşsin.sen de haklısın kuzum
aman ilk önce misafir düzenimi biraz değiştirdi. sonra dolunay fena yaptı. duygusal olarak alt üst oldum. dengelerim bozuldu. anormal bir iştah artışı
açıkçası kilo almam duygusal olarak çok olumsuz etkiledi beni. hiç böyle tahmin etmemiştim.
bir önceki hafta arada 83.5 u bile gördüm tartıda ama cuma 84.4 çıktım. bu hafta da pazartesi 400 gram artıydım ama pazartesi akşam üzeri artı gitmiş 300-400 gram da eksiydim.
bunun üzerine 85.8 nedir yaa 86 resmenben artık 79 ları görmek istiyorum
yok aslında az daha iyiyim. moralim daha iyi çok şükür
İyiyim bitanem. Üç haftaya alırız güzel haberlerini. Sağlıklı bir gebelik süreci dilerim.9+6 haftalık abla cinsiyet daha belli değilsen nasılsın ablacim
Eskiden 163' tüm.Sen benden uzunmusun
Benim de en haraketli zamanımda saatim 1,5 saat şarjda kaldı
Sıyrıl bu düşüncelerden canım, daha da kötü yapar seni. Yaza çok var, hedef koy kendine. Strese sokma kendini. Biz burdayız, sana hep destek olacağız
Seni en iyi biz anlarız çünkü bu çöküşleri biz de yaşadık- yaşıyoruz. Ama ben buraya kendimi bıraktığımda her zaman iyi oluyorumvalla ocak sonu hedefim 80 di ama maalesef olmayacak. şubat sonu hedefimi 79.9 yaptım. saol canım benim
yoğurda koyabilirsin. ben az ılık suda eritip içmiştim. bağırsaklara da çok iyi geliyor
Maaşallah canım, bekliyoruz güzel haberlerini sağlıkla inşallah9+6 haftalık abla cinsiyet daha belli değilsen nasılsın ablacim
Kelebek eski ihtişamlı günlerine döndükızlar saç gürleştirme için biseyler bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?