Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet bu aralar gereksiz alışveriş yapılacak zaman değil, herşey çok pahalı
aynen öyle canım. parayı çok dikkatli harcamak gerekli.

dün sosyal medyada gördüm, kadınlar pazar sonrası pazarcıların kenara attıkları kasaların içinden dökülen sebzeleri topluyorlardı içim bir tuhaf oldu.

Bende gün sonu vereyim artık.

Sabah bol spor sonrası;

İlk öğün 12.15
4 dilim sucuk ve 1 yumurta,
Belirsiz miktarda zeytin ,
1 kk peynir,
Limonlu bol yeşillik,
Kepek ekmek (2 yk yulaf unu, 1 yumurta, 2 yk süt ile yaptım.)

Akşam 17.00
Marulburger (marul içine köfte ile)

Toplam 2 lt su. ugurbocuuu

14.000 adım ile saat 18’de gün sonu raporu, çok havalı hareket

Ben elimdeki egzamayla baş edemiyorum canım, Allah sana sabır versin..
Canım benim de elimde egzama var özellikle kış aylarında oluyor yazın olmuyor. Bu sene tencereler dahil her şeyi makineye atıyorum eskiden bir tane bardak çıktı bir tane tabak çıktı hep yıkardım elim sudan çıkmıyordu. Bu sene bulaşık olayın tamamen makinaya bıraktığım için ellerimde egzama yok gibi bir şey

Seni en iyi biz anlarız çünkü bu çöküşleri biz de yaşadık- yaşıyoruz. Ama ben buraya kendimi bıraktığımda her zaman iyi oluyorum
aynen öyle pastelcim burası bana çok moral oluyor. zaten bizimki duygusal açlık. ruhumuz doyuyor burada
bir arkadaşımın da yıllardır ellerinin üzerinde var. stres olduğu zaman çok artar. ben bir araştırayım alternatif tıptan. bulursam yazayım.
Şeker ilacı kullaniyor musun?
yok canım vermedi. HBA1C biraz yüksek çıktı. kan şekeri ve insülün de bozulma yok dedi. bunu iki sebebi vardır; biri son birkaç ay çok karbon tüketmiş ve dağınık yemiş olman ki doğru. ikincisi de stres... bu da doğru. beslenmeyle ve kilo vermeyle çözersin dedi. az kilo verdim sizle. devam da edicem. bu hafta patlama yaşadım. bakalım tahlil ne diyecek.
ooooo çok iddialıyız

tabi kimyasallar da etkiliyor.

Benimkiler de sinek ısırığı gibi kalmıştı kabar kabar, ona güvenerek boşladım. Açık yara gibi oldu sonra. Nasıl da acıyordu.

Şu modda şu an

Harika çok güzel az yemissin maşallah ac kaldın mı bunla yatana kadar durabilecek misin

canım 1 hafta batırman max 2 kilo
tamamen vazgeçmen ise 20 küsür kilo... neden moral vermeyelim. herkesin hayatında sıkıntılı haftalar oluyor asıl önemli olan tamamen kopmamak zaten
14.000 adım ile saat 18’de gün sonu raporu, çok havalı hareket
harbiden yaa ben de 2 saate vericem Hallederiz

Canim karantina 7 güne düşmüş. Ben 14 uyguluyorum. 7 günde iyileşmedim ki karantina bitsin.
Garantiye almak güzel. Yalnız bu virüsün vücutta yaşaması o kadar sürüyor mu? Antikor oluşmuştur sende. Tam hatırlamıyorum test yaptırmış mıydın yoksa annenler pozitif olduğu için bulaş olduğunu anladin.

Kim ne derse desin herşey bizim elimizde. Biliyorum o adaptasyonu bulmak cok zor. Bende cok zor bir gun gecirdim hâla da geciriyorum. Bugun kötü beslendim. Ama yarin olmasa öbür gün mecbur duzeltecegim bu sorumluluk var artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…