Tabi tabi ondandırEskiden 163' tüm.Zamanla çektim sanırım. Sıcak suyla banyo yapmayı severim belki ondandır.
Sen bana kaporta eskidi aşindi mi diyorsunTabi tabi ondandır
Ben beklerimbu hafta kimseye herhangi birşey ima etmeye halim yok
YoooSen bana kaporta eskidi aşindi mi diyorsun
Azaldi canım. Bugün yok gibi . Yarın hiçbirsey kalmaz. p.tesi ev hapsi bitecek sıkıldım.Aman sevindim canım belirtilerin azaldı mı baya kaç gün oldu
Opsss . Yuppiiii.bu arada hepinize teşekkür ederim @Busra 17 @Zipzip-Cordelia Elhan @MaYa_MiLa bu hafta batırmama rağmen moral verdiniz bana bana bu konuda yorum yazıp unuttuğum varsa kusura bakmayın. ve tabi olumsuz yorum yazmayan herkese de çok teşekkür ederim
çünkü bazen farklı nedenlerle kontrolden çıkıyor herşey. ne kadar listede olduğunu bilsen de olmuyor. benim de bu hafta böyleydi. zaten şişmanların en büyük sorunu bu.
güzel yorumlarınız sayesinde ve olumsuz yorumlar olmaması nedeniyle sanırım bugün daha iyiyim
Çok sevindim canım . Kaç gündü karantinaAzaldi canım. Bugün yok gibi . Yarın hiçbirsey kalmaz. p.tesi ev hapsi bitecek sıkıldım.
Canim karantina 7 güne düşmüş. Ben 14 uyguluyorum. 7 günde iyileşmedim ki karantina bitsin.Çok sevindim canım . Kaç gündü karantina
Şeker ilacı kullaniyor musun?kabuk tarçın içeyim de kan şekerimi az düşsün. kaç gündür karbo tavandı. tahlile gideceğim bu hafta. bakalım gizli şeker değerim kaça çıkmış
Doğru söylüyosun , ilginç . 7 günde iyileşmez ki.Canim karantina 7 güne düşmüş. Ben 14 uyguluyorum. 7 günde iyileşmedim ki karantina bitsin.
Canım işyerleri yüzünden falan herhalde karantina süresi düşüyor 14 gün aksatıyor lse bazı şeyleri. Ben hayatta bulaşıcı olmadığına inanmıyorum 7 günden sonra iyileşildigine de inanmıyorum. Zaten hastalık belirtileri göstermeye 4-5 gün başlanıyor ondan sonra bile 14 gün sürüyor Yani aslında 3 hafta kadar sürüyor hastalık. Siz koronadan mı şüpheleniyorsunuz?Doğru söylüyosun , ilginç . 7 günde iyileşmez ki.
Bizde de bişeyler var ya hayırlısı
Amin abla inşallah bende merakla bekliyorumİyiyim bitanem. Üç haftaya alırız güzel haberlerini. Sağlıklı bir gebelik süreci dilerim.
Teşekkür ederim canımMaaşallah canım, bekliyoruz güzel haberlerini sağlıkla inşallah
Çok sevindim cnaim ya evde olmak bunaltiyor haklısın az kalmış çok şükürAzaldi canım. Bugün yok gibi . Yarın hiçbirsey kalmaz. p.tesi ev hapsi bitecek sıkıldım.
Dimi yaDert bu ekmek sevdası helede sıcaksa gelde yeme yani
Bende bendeSicak ekmek gorunce dayanamıyorum tok olsam bile yerim
Güle güle kullan canımselam kızlar
Saçımı uzun yıllar sonrası küt kestim bugün
Bizim burası da yağışlı ve çok sogukBen günaydın demedim herhalde hanımlar
Yoğun bir gün, bir yandan kar yağıyor
Sizin oralar nasıl
Arkandayiz kaptanimAynen yürüyelim ibreler yeşile gelsin mavileri yenelim
Hadi inşallah tutsunEki Görüntüle 2993568
Niyet ettim ekşi mayamı yapmaya
İlk defa yapacağım bakalim tutturabilecek miyim
As cnm aynı evdeyiz ikizlerle sen de iyisindir inşallahSelamün aleyküm. Ne örüyonuz?
4759 kaptanım az sonra tamamlicam inşallahEee adimlar ne alemde kızlar:)
İyiyim sağol canım benim.Dimi ya
Bende bende
Güle güle kullan canım
Bizim burası da yağışlı ve çok soguk
Arkandayiz kaptanim
Hadi inşallah tutsun
As cnm aynı evdeyiz ikizlerle sen de iyisindir inşallah
4759 kaptanım az sonra tamamlicam inşallah
Ben elimdeki egzamayla baş edemiyorum canım, Allah sana sabır versin..Şurda saç muhabbeti varken bi soru da ben sıkıştırayım. Benim bi kaç sene önce egzema başladı ve çok döküldü. Doktora gittim her şampuanı kullandım yok.
Var mı çaresini bilen, çok az saçım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?