ortalama günde 2 içiyorum ama 1 de yetiyor. aşırı tüketmem. dün içmedim aradım mesela. akşam da içmek istemedim çünkü uykumu kaçırıyor. zaten geç yatıyorum. hepten ayarlarım kaçmasın dedim.Uzun zamandir kahve içmedim
Yoksa bana bişey mi ima etmeye çalışıyorsun?seninle hemen hemen aynı kilo ve boydayız
Aleykum selam canimSelamün aleyküm. Ne örüyonuz?
Bu ara sadece siyah cay iciyorum yaa hic istemiyor canimortalama günde 2 içiyorum ama 1 de yetiyor. aşırı tüketmem. dün içmedim aradım mesela. akşam da içmek istemedim çünkü uykumu kaçırıyor. zaten geç yatıyorum. hepten ayarlarım kaçmasın dedim.
Bu iyi geliyor bagirsaklaraaha bu da tam annemlik
her şeyin kabuğunu sürüyor yüzüne.
o kadar detoks tarifi verdiniz ama ben ne içiyorum ekteüşengeçlik seviyem maksimum
Eline koluna sağlık canım.Aleykum selam canim
Ne sen sor ne ben soyleyeyim
Annem kendini mutfaga atti bugun yaptıklarımızı yazmayim ama cok yoruldum :)
Bu ara sadece siyah cay iciyorum yaa hic istemiyor canim
1483Eee adimlar ne alemde kızlar:)
bu hafta kimseye herhangi birşey ima etmeye halim yokYoksa bana bişey mi ima etmeye çalışıyorsun?
benim ayağa kalkmam lazımEee adimlar ne alemde kızlar:)
Zorlama canim dinlen sen
Demek ki karbona dikkat edeceksin canimvalla kızlar kan şekerinin artması direk baş ağrısı yapıyor. az önce bir fincan kabuk tarçın çayı içtim. dünden beri olan baş ağrım geçti
Hadi bak ben yarista bile degilim adimlarimi tamamladım sira sendebenim ayağa kalkmam lazım
Çok şükür canım iyi sayılırlar.Zorlama canim dinlen sen
Annenler nasil oldu onlarda daha iyiler mi
Demek ki karbona dikkat edeceksin canim
Arada kabuk tarçın cayi ic canim sana iyi geliyor
Hadi bak ben yarista bile degilim adimlarimi tamamladım sira sende
MasterFit Yarışması 19.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takım | ||||||||||
1 |
| Kırmızı Kaptan | 60.3 | |||||||
2 | @Busra 17 | Kırmızı | 70.9 | |||||||
3 | @EppekArasi | Kırmızı | 75.35 | |||||||
4 |
| Kırmızı | 85.8 | |||||||
5 | @UcurtmaAvcisii | Kırmızı | 86.8 | |||||||
6 |
| Kırmızı | 87.0 | |||||||
7 | O oya17 | Kırmızı-Sarı | 68.1 | |||||||
8 |
| Kırmızı-Sarı | 60.8 | |||||||
Mavi Takım | ||||||||||
1 |
| Mavi Kaptan | 66.9 | |||||||
2 |
| Mavi | 66.9 | |||||||
3 | @MaYa_MiLa | Mavi | 56.8 | |||||||
4 |
| Mavi | 84.05 | |||||||
5 |
| Mavi | 71.95 | |||||||
6 |
| Mavi-Sarı | ||||||||
7 | K KarlarKralicesi | Mavi-Sarı | 64,3 | |||||||
Yeşil Takım | ||||||||||
1 |
| 109.5 | ||||||||
2 |
| 60.9 | ||||||||
3 |
| 75.5 | ||||||||
4 | @Emma3 | 56.9 | ||||||||
5 |
| 76.2 | ||||||||
6 | @limonlutarcinlikek | 61.6 | ||||||||
7 |
| 65.5 | ||||||||
8 |
| 96.0 | ||||||||
Modum çok düşük demeyi bıraksan izin vereceksin yükselmesineburası çok soğuk ve bulutlu. dışarı çıkma fikrim vardı ama vazgeçtim. herkesin bir meşguliyeti var. tek başına dolaşmak istemedim.
bir de açıkçası bu aralar modum çok düşük. o nedenle dışarı çıktı mı gereksiz alışverişe sarıyorum. boşa para harcamayayım dedim.
biotin çok iştah açıyor canım. aklında olsun.
Kızıllarin başına çorap örüyorumSelamün aleyküm. Ne örüyonuz?
Ellerine sağlık bitanem.21-27 Ocak Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 19.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 60.3 2 @Busra 17 Kırmızı 70.9 3 @EppekArasi Kırmızı 75.35 4 60kiloyum Kırmızı 85.8 5 @UcurtmaAvcisii Kırmızı 86.8 6 Hallederiz Kırmızı 87.0 7 O oya17 Kırmızı-Sarı 68.1 8 Aomine Daiki Kırmızı-Sarı 60.8 Mavi Takım 1 Elhan Mavi Kaptan 66.9 2 pastelfit Mavi 66.9 3 @MaYa_MiLa Mavi 56.8 4 dolunaydagel Mavi 84.05 5 DeryaOnDiet Mavi 71.95 6 fesang Mavi-Sarı 7 K KarlarKralicesi Mavi-Sarı 64,3 Yeşil Takım 1 Mefkurem 109.5 2 HanimKelesimiGetir 60.9 3 gezegenfeza 75.5 4 @Emma3 56.9 5 askrhpozitif 76.2 6 @limonlutarcinlikek 61.6 7 Nefesimmmsin 65.5 8 sara_28 96.0
Ben deseninle hemen hemen aynı kilo ve boydayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?