Canim benim de yaz aylarında olmuştu. Beklazon ve stilleks diye iki merhemle geçti. Beklazon' daki kortizon korkutmasın çok az miktarda ve iki sürmede iyileştirdi. Elim kertenkele derisi gibi pütür pütür minik kabarcık olmuştu bir de kaşinip yanıyordu. Bulaşık deterjanı ve su tetikliyor doğru söylüyorsun.Canım benim de elimde egzama var özellikle kış aylarında oluyor yazın olmuyor. Bu sene tencereler dahil her şeyi makineye atıyorum eskiden bir tane bardak çıktı bir tane tabak çıktı hep yıkardım elim sudan çıkmıyordu. Bu sene bulaşık olayın tamamen makinaya bıraktığım için ellerimde egzama yok gibi bir şey
Bu benim kendimi 168 sanip 160 çikmam gibiEskiden 163' tüm.Zamanla çektim sanırım. Sıcak suyla banyo yapmayı severim belki ondandır.
Bugün kahve hakkımı kullanmadım kaptanım. Birazdan 1 kupa Türk kahvesi içtimmi tamamdır bu iş.Harika çok güzel az yemissin maşallah ac kaldın mı bunla yatana kadar durabilecek misin
İçinde canım. Kurutmayı başardım gibi, düzenli kreme devam ediyorum.Senin elinin içinde mi çıkıyor benim elimin üstünde çıkıyor.
Türk kahvesini kupayla mı içeceksin??? fazla gelmez mi tatlımBugün kahve hakkımı kullanmadım kaptanım. Birazdan 1 kupa Türk kahvesi içtimmi tamamdır bu iş.
Afiyet olsun kaptanimMenüler gelsin
22 ocak
Sabah protein tozlu milkshake
Öğlen yine milkshake
Akşam 4 kaşık yeşil fasulye yemeği 2 çok ince dilim kepek ekmek
2 3 tane fıstık yedim arada
Kalorisi olmayan içecekler ve 2 lt su
Afiyet olsun canimBende gün sonu vereyim artık.
Eki Görüntüle 2993657
Sabah bol spor sonrası;
İlk öğün 12.15
4 dilim sucuk ve 1 yumurta,
Belirsiz miktarda zeytin,
1 kk peynir,
Limonlu bol yeşillik,
Kepek ekmek (2 yk yulaf unu, 1 yumurta, 2 yk süt ile yaptım.)
Akşam 17.00
Marulburger (marul içine köfte ile)
Toplam 2 lt su.ugurbocuuu
Ailenle vakit gecir canim biz hep burdayız seni özlüyoruz
Farkımız tarzımız diyesim geldicanım 1 hafta batırman max 2 kilo
tamamen vazgeçmen ise 20 küsür kilo... neden moral vermeyelim. herkesin hayatında sıkıntılı haftalar oluyor asıl önemli olan tamamen kopmamak zaten
harbiden yaa ben de 2 saate vericemHallederiz
Tatlim filtre kahve içelim mi bak tam zamanı ...az önceki kahveden birşey anlamadım. Türk kahvesi yaptım beğenmedim. 2 yudumdan sonra döktüm. az Türk kahvesi ilave edip fincanda osmanlı kahvesi yaptım. onun da osmanlısını az koymuşum. tatsız geldi döktüm
neyse akşam üzeri filtre kahve içerim
Gecen sene benim duble ictigim oluyoduTürk kahvesini kupayla mı içeceksin??? fazla gelmez mi tatlımhani filtre içilir de Türk kahvesi çok ağır olur.
Iyi yapmissin canim ne kadar paylasirsak o kadar iyi zatenson dönemde sosyal medyada ve az önce sitede zayıflama sayfalarında dolaştım. menülere baktım. aşırı kiloluların bir kısmı çoğunlukla karbon ve yağlı çok çeşitli yemek yaparken, bir kısmı da yemek yapmayıp beslenme olayını sadece tost, makarna, pilav, patates, börek çörek, poğaça olayına bağlıyor. Allah aşkına başka yemek mi yok?
ben de çok hatalı beslendim. ama bol makarna, pilav, börek, çikolata yediğim dönemlerde ayy neden ben niye kilo veremedim demedim. Allah akıl vermiş. bak menüne gör.
insan bir de etrafındakilerin menüsüne bakar. menüsünde karboyu minimum düzeyde tüketenler kilo veriyor. bu bir gerçek!
bakıyorsun menü full hazır gıda. o da zaten unlu mamüller. ya da evde full karbo. sebze yok, salata yok, meyve yok ya da az var. peynir, zeytin, yumurta, et, yoğurt, balık, tavuk yok. baklagil yok. sen alma da kim alsın? gerçek besin yemiyorsun ki.
niye yazdım bunları. okuyunca dellendim herhaldehem size hem bana not olsun
Bende kahve dokunmayanlardanım canım. 30 yaşına kadar ağzıma sürmedim, artık günde 2 fincan içmeden yapamıyorum. Kupa dediğimde işte aşağı yukarı 2 fincan kadar, belki azıcık fazlaTürk kahvesini kupayla mı içeceksin??? fazla gelmez mi tatlımhani filtre içilir de Türk kahvesi çok ağır olur.
Bende cildiyenin verdiği kremi kullandım bir süre pek işe yaramadı. Sonra bir ilaç (krem) tavsiye ettiler, o baya iyi geldi. Eczanelerde Reçetesiz satılan bir krem, burdan söylemekte bir mahsur olur mu bilemedim.Egzama bende de oldu ilk kez. Ellerimde olurdu arada ama bu kadar olmazdi. Resimdeki iyi hali daha berbatti kaniyodu. Yuzumde neden oldu hâla anlamis degilim. Dudaklarim kuruyor, ustleri aciyor. Surekli nemlendiricilerle geziyorum bu sene
Kız hadi ben de içeyim canım istediBugün kahve hakkımı kullanmadım kaptanım. Birazdan 1 kupa Türk kahvesi içtimmi tamamdır bu iş.
Sagol canimAfiyet olsun canim
Imkansiz degil evet ama onemli olan uygulamak. Uygulamada sorun olmazsa veririm insallah.Zor ama imkansız değil.Hedefine ulasman dileğiyle canım.
Canim ispanagi da yazmissin gordum ana ne kadar az yiyorsun sen ya. Yani bunlarla nasil doyuyorsun
11 12 gibu mi kalkiyorsun cocuklarin canim? Kac yasindalar kiCnm uğurbocummaz yürüdüpümde diğer arkadaslara göre baya strese giriyorum. Güne geç başlıyorum 11,12 gibi kalkıyoruz. Çocuklar ev işi yemek derken extra yürüyüş yapmaya inan zaman kalmıyor.bu hafta kırmızı takımın kaptanı sendin dimi?
Sen bol sütlü şekerli bir nescafe iç neetcen acı filtre kahveyi başın döner halsizlik yapar beni dinle senTatlim filtre kahve içelim mi bak tam zamanı ...
9000' lerde tatlımEee adimlar ne alemde kızlar:)
Afiyet olsun canımKız hadi ben de içeyim canım istedi
Sana da afiyet olsun şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?