Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim benim de yaz aylarında olmuştu. Beklazon ve stilleks diye iki merhemle geçti. Beklazon' daki kortizon korkutmasın çok az miktarda ve iki sürmede iyileştirdi. Elim kertenkele derisi gibi pütür pütür minik kabarcık olmuştu bir de kaşinip yanıyordu. Bulaşık deterjanı ve su tetikliyor doğru söylüyorsun.

Elhan Zipzip- @Cordelia

Kızlar aktif değilim kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum ablamlarlayım hep. Tele uzun bakınca laf ediyorlar :) umarım herkes iyidir
Adimini yap gerisini düşünme canim. Geldiğinde özet geceriz. Haklılar ozlemisler beraber vakit geçirmeyi. Keyifli tatiller bitanem.

son dönemde sosyal medyada ve az önce sitede zayıflama sayfalarında dolaştım. menülere baktım. aşırı kiloluların bir kısmı çoğunlukla karbon ve yağlı çok çeşitli yemek yaparken, bir kısmı da yemek yapmayıp beslenme olayını sadece tost, makarna, pilav, patates, börek çörek, poğaça olayına bağlıyor. Allah aşkına başka yemek mi yok?

ben de çok hatalı beslendim. ama bol makarna, pilav, börek, çikolata yediğim dönemlerde ayy neden ben niye kilo veremedim demedim. Allah akıl vermiş. bak menüne gör.

insan bir de etrafındakilerin menüsüne bakar. menüsünde karboyu minimum düzeyde tüketenler kilo veriyor. bu bir gerçek!

bakıyorsun menü full hazır gıda. o da zaten unlu mamüller. ya da evde full karbo. sebze yok, salata yok, meyve yok ya da az var. peynir, zeytin, yumurta, et, yoğurt, balık, tavuk yok. baklagil yok. sen alma da kim alsın? gerçek besin yemiyorsun ki.

niye yazdım bunları. okuyunca dellendim herhalde hem size hem bana not olsun

Menüler gelsin

22 ocak

Sabah protein tozlu milkshake
Öğlen yine milkshake
Akşam 4 kaşık yeşil fasulye yemeği 2 çok ince dilim kepek ekmek

2 3 tane fıstık yedim arada

Kalorisi olmayan içecekler ve 2 lt su
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Elhan Zipzip- @Cordelia

Kızlar aktif değilim kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum ablamlarlayım hep. Tele uzun bakınca laf ediyorlar :) umarım herkes iyidir
Ailenle vakit gecir canim biz hep burdayız seni özlüyoruz

Farkımız tarzımız diyesim geldi

Tatlim filtre kahve içelim mi bak tam zamanı ...

Iyi yapmissin canim ne kadar paylasirsak o kadar iyi zaten

Egzama bende de oldu ilk kez. Ellerimde olurdu arada ama bu kadar olmazdi. Resimdeki iyi hali daha berbatti kaniyodu. Yuzumde neden oldu hâla anlamis degilim. Dudaklarim kuruyor, ustleri aciyor. Surekli nemlendiricilerle geziyorum bu sene

Eklentiler

• IMG_20220122_185642.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20220122_185622.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 40
Türk kahvesini kupayla mı içeceksin??? fazla gelmez mi tatlım hani filtre içilir de Türk kahvesi çok ağır olur.
Bende kahve dokunmayanlardanım canım. 30 yaşına kadar ağzıma sürmedim, artık günde 2 fincan içmeden yapamıyorum. Kupa dediğimde işte aşağı yukarı 2 fincan kadar, belki azıcık fazla

Egzama bende de oldu ilk kez. Ellerimde olurdu arada ama bu kadar olmazdi. Resimdeki iyi hali daha berbatti kaniyodu. Yuzumde neden oldu hâla anlamis degilim. Dudaklarim kuruyor, ustleri aciyor. Surekli nemlendiricilerle geziyorum bu sene
Bende cildiyenin verdiği kremi kullandım bir süre pek işe yaramadı. Sonra bir ilaç (krem) tavsiye ettiler, o baya iyi geldi. Eczanelerde Reçetesiz satılan bir krem, burdan söylemekte bir mahsur olur mu bilemedim.

Afiyet olsun canim
Sagol canim
Zor ama imkansız değil.Hedefine ulasman dileğiyle canım.
Imkansiz degil evet ama onemli olan uygulamak. Uygulamada sorun olmazsa veririm insallah.
Aç karna yarım saat egzersiz yaptım.
10.30 bir porsiyon kısır
13.30 2 dilim ekmek
19.25 portakal
20.00 2 dilim kabak tatlısı
Bütün gün 1.5 litre su

Zipzip- Beth18
Canim ispanagi da yazmissin gordum ana ne kadar az yiyorsun sen ya. Yani bunlarla nasil doyuyorsun
11 12 gibu mi kalkiyorsun cocuklarin canim? Kac yasindalar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…