Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar bu 1 kk peynir 3 kk peynir diye yazdığınız kisaltma ne kk yani ne oluyor kadınlar klübü mü yoksa

kelebek mutlu

Hani başım dönmez öyle bir tek kahve içmekle ondan didim
Hmmmm orantısız güç kullanmiyorsun inşallah milkshakeler falan
Yok kız arada 1 gün yapıyorum görmüyor musun menülerimi bugün sadece bu milkshake ile geçirmem gerekiyordu kendi hesabımca dayanamadım akşam a yemek yedim

Ben o kadar alışmışım ki yemeye şu son dönem ve vücudum zavallım gene iyi depolamadan duruyormuş az almışım o kadar yemeye inan ki şu an da hep ac duruyor gibiyim sabırla bekliyorum. Her öğünde 1 ekmek bana normaldi zaten ekmekler ici boş küçük hafif diye diye bir kahvaltı yapardım kaç çeşit yapardım benim için bir keyif zamaniydi kemal sunalı neşeli günleri türk sinamalarini acarım 1.saat sürekli yerim şimdi neye uğradığımı şaşırdım buraya yazdıklarım benim dişimin kovuğuna yetmiyor

Afiyet olsun canim

Bende cildiyenin verdiği kremi kullandım bir süre pek işe yaramadı. Sonra bir ilaç (krem) tavsiye ettiler, o baya iyi geldi. Eczanelerde Reçetesiz satılan bir krem, burdan söylemekte bir mahsur olur mu bilemedim.
özelden foto atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…