Ohh afiyetler olsun efemEki Görüntüle 2993955
Yine kar yağıyor çok şükür
Rabbim her yere yağdırsın da bereketli bi sene geçirelim
MuhteşemooEki Görüntüle 2993568
Niyet ettim ekşi mayamı yapmaya
İlk defa yapacağım bakalim tutturabilecek miyim
İyice karistirmis miydinEki Görüntüle 2993982
Kızlar benim maya soldaki gibi olmadı. Suyu üstüne çıktı hamuru altında kaldı
Neden acaba, baştan mı deneyim ki bu olmucak sanki
ruhen idare eder, bedenen şiş
Günaydın. Bugün nasılsın
Canım evet bugün meyve ve yoğurt ekliyorum menüme hala düzenlemedim saol canimBu kadar az yemeye bir de emzirmek eklenince vücut kendi değerlerini tüketiyor haliyleDikkat edin Kaptanım kendinize
Ben de 2 haftadır yiyorum tartilmadim.ruhen idare eder, bedenen şiş
Kasma pastelfitim işte yağ o yağHay allahımyağını tanıyomış, kastır o kas
Teşekkür ederim canım
bence de az yemek daha iyi. en başta midende ve ruhen hafiflik hissediyorsun. vücudumda hala bir ağırlık var. mutsuz ediyor beni. hafif beslensem iyi ama ruhum doymuyor.Ben de 2 haftadır yiyorum tartilmadim.Bugün kapanış yapiyorum. Az yemek daha keyifli ya. Ben sevmeye başladım.
Geçmiş olsun canımIyi öğleler canlar
Bugün uyandığımda hic iyi değildim kollarım bacaklarım titredi birden dermansız kaldım
Açlık ve kan şekeri titremesi değildi kollarımın gücü kesildi sanırım çok hızlı kilo verdiğim için kaslarım yoruldu dedim magnezyum a başlamıştım zaten hemen aldim vitaminlerimi 10 15 dk ara ile hepsinden içtim ve kahvaltı yaptım diyeti bozmadım ama biraz daha meyve vs yemeye çalışacağım. Şimdi marketten kuru meyve alacağım en azından kuru meyve yiyeyim.
Bulgur pilavını dört kaşıktan fazla yeme canim. Kontrollü olsun. Şişkinlik motivasyonunu etkilemesin.bence de az yemek daha iyi. en başta midende ve ruhen hafiflik hissediyorsun. vücudumda hala bir ağırlık var. mutsuz ediyor beni. hafif beslensem iyi ama ruhum doymuyor.
neyse bugün de böyle olsun. ölçülere dikkat ederek akşam etli nohut ve dünden kalan sebzeli bulgur pilavını yiyeceğim.
kafayı toplasam da iş günleri kahvaltıyı çıkartsam yine. bu aralar hiç o ayarda değilim
Aaa gule gule kullan canimArkadaşlar çok uzun yıllardan sonra ilk defa saçımı boyatmaya geldim. Oturacakmisim birkaç saat,Elhan umarım adımları tamamlarım
dikkat et kendine. bende de bu ara acayip halsizlik var. dolunaya bağladım ama geçen gün birşey okudum o da kafama takıldı. midede, bağırsaklarda kurt olursa o da halsizlik yaparmış. olmazsa akşam çiğ kabak çekirdeği yiyeyim. denemek istiyorumIyi öğleler canlar
Bugün uyandığımda hic iyi değildim kollarım bacaklarım titredi birden dermansız kaldım
Açlık ve kan şekeri titremesi değildi kollarımın gücü kesildi sanırım çok hızlı kilo verdiğim için kaslarım yoruldu dedim magnezyum a başlamıştım zaten hemen aldim vitaminlerimi 10 15 dk ara ile hepsinden içtim ve kahvaltı yaptım diyeti bozmadım ama biraz daha meyve vs yemeye çalışacağım. Şimdi marketten kuru meyve alacağım en azından kuru meyve yiyeyim.
yok öyle zaten. dün de öyle yemiştim.Bulgur pilavını dört kaşıktan fazla yeme canim. Kontrollü olsun. Şişkinlik motivasyonunu etkilemesin.
Yehhuuu
Güle güle kullan. Güzel saçlarla ilk gününde bol yürürsün sen.Arkadaşlar çok uzun yıllardan sonra ilk defa saçımı boyatmaya geldim. Oturacakmisim birkaç saat,Elhan umarım adımları tamamlarım
Ben bol bol yiyorum. P tesi 86427896009. diyetime başlıyorum.Yehhuuuuzun zamandır bakamıyordum size , napıyorsunuz diye geldim baktım ve gittim
Yok cnm yağmadıGünaydın ablacim
Aaa yagmadi mi sizin oraya abla
Aksam kuralini bozdunmu cnmBen de 2 haftadır yiyorum tartilmadim.Bugün kapanış yapiyorum. Az yemek daha keyifli ya. Ben sevmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?