Iyi pazarlar canimHerkese iyi pazarlaaaarr
Yaa canim cok azalttin yediklerini dikkat etIyi öğleler canlar
Bugün uyandığımda hic iyi değildim kollarım bacaklarım titredi birden dermansız kaldım
Açlık ve kan şekeri titremesi değildi kollarımın gücü kesildi sanırım çok hızlı kilo verdiğim için kaslarım yoruldu dedim magnezyum a başlamıştım zaten hemen aldim vitaminlerimi 10 15 dk ara ile hepsinden içtim ve kahvaltı yaptım diyeti bozmadım ama biraz daha meyve vs yemeye çalışacağım. Şimdi marketten kuru meyve alacağım en azından kuru meyve yiyeyim.
Evet kilo vermem durmasın diye az yedim ama artık 300 500 gr da olsa yeter diyip biraz düzgün yemeye çalışacağım sebze meyve vsIyi pazarlar canim
Yaa canim cok azalttin yediklerini dikkat et
Senin ki delilikten , benim ki bebelerdenGünaydın canim
Yaa bende cok alismisim 6 dan sonra uyuyamiyorim bu aralar
Buda ayri deli 5'e kadar ne yaptin spor mu yaptinYağdı şükür hemen dışarı attık kendimizi.Teşekkürler tatlım.
Günaydın canım. Teşekkürler.İki minnaki da apartmana aldım. Geceyi sıcak geçirsinler diye.
Günaydın.
Afiyet olsun. Kar yollarım kargoyla.
Günaydın canım.
Thank you. Gamsahamnida.
Günaydın.Ben de 5 te uyudum. 9 da uyandım.
Günaydın.
joheun achimipnida
Kullanıcılar
GunaydinlarCordişyaaaaaammmm
Herkese günaydın
Oo rakibem ben bunalimdayken sen 71 i gormussun tebrik ederimCook sagol kaptancim destegin icin. Haklisin. Tmm soz yemiycem bugun. Kalan cheesecakei de atayim olmadi buzluga bir cuma gunu cikarir yerim. Seker yok ama kuru meyveden galiba yedigim gun cok aclik hissetmistim.
Bize niye günaydın yok.
Geçenlerde annem de bana birşey hazırladı bence denemeye değer . Benim boğazım baya rahatladı. Yarım çay bardağı pekmeze yarım limon sık ve üstüne su ile tamamla . Güzel bir içecek oluyorOyyy oyy kıyamam GÜNAYDIIIIIIN
Geçmişi yarım bıraktım ondan canım.
Hatta senin fotona bakacaktım o da kaldı.
Oğlan hasta, boğazını rahatlatmak için sürekli bişeyler yapıyorum. Şu ana kadar bence en etkilisi Nişastalı süt oldu, buraya yazayım da herkes görsün
Su sıcak su mu oda ısısında mı olacakGeçenlerde annem de bana birşey hazırladı bence denemeye değer . Benim boğazım baya rahatladı. Yarım çay bardağı pekmeze yarım limon sık ve üstüne su ile tamamla . Güzel bir içecek oluyor
O hayalleri bir iğne ile buuuum patlatiyorumHahahaha hayal kuruyorum derhal
Kırk yıllık yağımi iyi tanırım. Ben bunla avunamamDirenç dediğimiz şey bu da olabilir
Afiyet olsun canim23 ocak menüsü
Sabah 8.30
2 dilim ekmek uzerine krem peynir
Nescafe
11.00
2 dilim serbetli tatli
14.30
5 6 fındık
3 kuru erik
17.30
1 tabak nohut yemeği
Salata yoğurt
1 dlm ekmek
Adimlarda hafta degismis aydan buldum resmi. 2658 adim
Zipzip- ugurbocuuu
Deli oldugum dogrudurSenin ki delilikten , benim ki bebelerden
Geçmiş olsun canım. Dikkat et.Iyi öğleler canlar
Bugün uyandığımda hic iyi değildim kollarım bacaklarım titredi birden dermansız kaldım
Açlık ve kan şekeri titremesi değildi kollarımın gücü kesildi sanırım çok hızlı kilo verdiğim için kaslarım yoruldu dedim magnezyum a başlamıştım zaten hemen aldim vitaminlerimi 10 15 dk ara ile hepsinden içtim ve kahvaltı yaptım diyeti bozmadım ama biraz daha meyve vs yemeye çalışacağım. Şimdi marketten kuru meyve alacağım en azından kuru meyve yiyeyim.
Günaydın canım. Geçmiş olsun.Oyyy oyy kıyamam GÜNAYDIIIIIIN
Geçmişi yarım bıraktım ondan canım.
Hatta senin fotona bakacaktım o da kaldı.
Oğlan hasta, boğazını rahatlatmak için sürekli bişeyler yapıyorum. Şu ana kadar bence en etkilisi Nişastalı süt oldu, buraya yazayım da herkes görsün
Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2993955
Yine kar yağıyor çok şükür
Rabbim her yere yağdırsın da bereketli bi sene geçirelim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineIyi öğleler canlar
Bu kadar az yemeye bir de emzirmek eklenince vücut kendi değerlerini tüketiyor haliyleIyi öğleler canlar
Hay allahımKırk yıllık yağımi iyi tanırım. Ben bunla avunamamElledim mi ben hâlâ buradayım diyor
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. Dikkat et.
Günaydın canım. Geçmiş olsun.
Afiyet olsun.
Sağolasın Canım, gelin hep beraber olsun inşallahGeçmiş olsun canım. Dikkat et.
Günaydın canım. Geçmiş olsun.
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?