Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun miniğe

Yok yok, Allah korusun.
3 ay önce ben 75 kiloyken buluştuğum ve sohbet boyunca 'kilo vermekte ne kadar kararlı olduğumu!' anlattığım arkadaşım Ankara'ya geliyormuş, haftaya buluşalım dedi..
Hile yapiciz.
Bak hemen bir korse buluyorsun. Gitti iki beden. Bir de siyahın ellerine teslim olduk mu bu iş tamam. Soğukta kat kat giyinince çok belli olmaz. Dombilim yüz hatlarını zayıf gösteren makyaj hilelerini de sen bul. Ben makyaj yapmayı bilmiyorum.

kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için
tam salya sümük hasta oğlum burnunu temizleyip durduk
öksürüyor da, işte ciğerlere indi mi ya da iner mi çok onu anlayamıyorum bir hırıltı yok gibi, ateş de yok gerçi off
cold mixle bir damla verdi eczacı kadın, şansa pazar her zamanki eczacımız açıkmış ama bilemedim.
annemle durum şimdilik iyi Elhan

Geçmiş olsun canım

Günaydın canım
Günaydın ablacim
Gecmis olsun canim
ben tartıldım 57 kilo çıktım yaa neden öyle oldu anlamadım canım sıkıldı
o kadar da tüm gece ayaktaydım ama uykusuzluktan mı veremedim ne oldu görücez cumaya
Uykusuzluk odem yapmis olabilir canim ama artin cok degil cumaya eksiler gelir
Kilomu fotoğraflı paylaşacağım totem yapıyorum
Cuma 66,9
Bugün
Güzel eksi tebrik ederim ablacim

Vallahi hiç kimse için o korsenin içine sıkışamam, yerim 2 laf kalkarım. Belki hırslanırım, işe yarasın bu durum bari. Makyajda düğünden düğüne belki rimel + ruj, rimeli de kirpiğimden çeke çeke 10 dakikada yok ederim zaten

Canım eğer müsaade ediyorsa burun banyosu yaptırırsan bütün sinüsleri boşaltır. Çocuklar için eczanede satılan kitler var. Burnu temiz tutmak çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…