Hepimize inşallahBanada insallah bende görmedim uzun zamandir
Duzelir inşallah.kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için
tam salya sümük hasta oğlum burnunu temizleyip durduk
öksürüyor da, işte ciğerlere indi mi ya da iner mi çok onu anlayamıyorum bir hırıltı yok gibi, ateş de yok gerçi off
cold mixle bir damla verdi eczacı kadın, şansa pazar her zamanki eczacımız açıkmış ama bilemedim.
annemle durum şimdilik iyiElhan
GünaydınGünaydın canım
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederimGünaydınlar herkese. Dün akşam kaptanımı dinleyerek akşam yediğim 1 parça en üstüne 1 bardak süt ve 1 küçük muzla shake yapıp içtim. Tabi ki süt dokunduO kadar sporun üstüne 86.8 kilo çıktım. -200 gr
O zaman korkmayacaksin dombili ..niye beni uğraştırıyorsun.Vallahi hiç kimse için o korsenin içine sıkışamam, yerim 2 laf kalkarım. Belki hırslanırım, işe yarasın bu durum bari. Makyajda düğünden düğüne belki rimel + ruj, rimeli de kirpiğimden çeke çeke 10 dakikada yok ederim zaten
HarikaKilomu fotoğraflı paylaşacağım totem yapıyorum
Cuma 66,9
Bugün
Ya etiketlemesen de ben gordum cok degisik bir yeme stilin varRakiplik yine var sanırım da, çok düzgün yiyemedigim icin utancimdan etiket yapmadim seni
Kac yasinda canim cold mix aciyor ama alerjik bunyeyse dikkat et daha fazla tikayabilir gozlemle canim. Sogani kes kabuguyla bas ucuna koy. Ayni zamanda sogani rendele uzerine varsa organik bal yoksa soguk sıkim pekmez dok ve 2 saat beklet suyu kivama gelince gunde 2_3 kez ver cok faydasini gordum ben . Çok gecmis olsunkızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için
tam salya sümük hasta oğlum burnunu temizleyip durduk
öksürüyor da, işte ciğerlere indi mi ya da iner mi çok onu anlayamıyorum bir hırıltı yok gibi, ateş de yok gerçi off
cold mixle bir damla verdi eczacı kadın, şansa pazar her zamanki eczacımız açıkmış ama bilemedim.
annemle durum şimdilik iyiElhan
Canim sut dokunuyorsa laktozsuz bulundur yada ayni karisimlari kefirlede yapabilirsinGünaydınlar herkese. Dün akşam kaptanımı dinleyerek akşam yediğim 1 parça en üstüne 1 bardak süt ve 1 küçük muzla shake yapıp içtim. Tabi ki süt dokunduO kadar sporun üstüne 86.8 kilo çıktım. -200 gr
Teşekkür ederim canım, aslında daha fazladır çünkü 2 gündür wc yokHarikaEksine sağlık tatlım.
Afiyet olsun canimMenu
Sabah
1 dlm yumurtali ekmek
1kk peynir ve yesillikle.salata
Ogle
1 kase yayla corbasi
Ara
10 findik
2 hurma
Aksam
1 avuc içi kadar tavuk gogus
2 yk pilav
Salata
Su: 2.5ltZipzip- Cordelia ugurbocuuu
Eksin cok guzel tebrik ederim canimcuma: 61.6
Pazartesi :60.0
giden :1.6
clara Zipzip-
Annemlere gidene kadar aksam yemegi yok
zaten 4 gunum kaldi
Persembe cikicaz yola zaten cuma tarti gunu
Insallah orada tarti bulabilirim
Oraya gidene kadar 59 olsam cok iyi
59.6 olsam 2 kilo vermis olcam 1 haftada
Aksam yememek acayip etkiliyor vucudu
gunduz yenilen yaglari yaktigi icin hic depo edecek bir sey bulamiyor.
neyse simdi guzel bir kahvalti yapayim odul olsun bana
Ondan sonra evi kirklicam
Wc sorununu çözmek lazım.Teşekkür ederim canım, aslında daha fazladır çünkü 2 gündür wc yok
Duzelir inşallah.
Uyurken baş ucuna bir de soğani ikiye kes koy...öyle tavsiye ediyorlar. Nefes almasına yardımcı oluyormuş canim.
Kac yasinda canim cold mix aciyor ama alerjik bunyeyse dikkat et daha fazla tikayabilir gozlemle canim. Sogani kes kabuguyla bas ucuna koy. Ayni zamanda sogani rendele uzerine varsa organik bal yoksa soguk sıkim pekmez dok ve 2 saat beklet suyu kivama gelince gunde 2_3 kez ver cok faydasini gordum ben . Çok gecmis olsun
Ya etiketlemesen de ben gordum cok degisik bir yeme stilin var
Ama ben de kilo verirken oyle yapiyordum aksama kadar findik kaju falan yiyip aksam guzel bi seylerle odullendiriyordum ya da istedigimi yiyordum. Cok saglikli degil ama kilo verdim oyle 68den 58e indim. Simdi de tardim canim yazayim bak
Tamam onu da yapayım canımWc sorununu çözmek lazım.
Aksamdan kuru kayısıyı suda ıslayip sabah blendrda bzzzt yapıp içmeyi dene. Su yerine süt de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?