Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Duzelir inşallah.
Uyurken baş ucuna bir de soğani ikiye kes koy...öyle tavsiye ediyorlar. Nefes almasına yardımcı oluyormuş canim.

O zaman korkmayacaksin dombili ..niye beni uğraştırıyorsun.

Rakiplik yine var sanırım da, çok düzgün yiyemedigim icin utancimdan etiket yapmadim seni
Ya etiketlemesen de ben gordum cok degisik bir yeme stilin var
Ama ben de kilo verirken oyle yapiyordum aksama kadar findik kaju falan yiyip aksam guzel bi seylerle odullendiriyordum ya da istedigimi yiyordum. Cok saglikli degil ama kilo verdim oyle 68den 58e indim. Simdi de tardim canim yazayim bak

Kac yasinda canim cold mix aciyor ama alerjik bunyeyse dikkat et daha fazla tikayabilir gozlemle canim. Sogani kes kabuguyla bas ucuna koy. Ayni zamanda sogani rendele uzerine varsa organik bal yoksa soguk sıkim pekmez dok ve 2 saat beklet suyu kivama gelince gunde 2_3 kez ver cok faydasini gordum ben . Çok gecmis olsun

Canim sut dokunuyorsa laktozsuz bulundur yada ayni karisimlari kefirlede yapabilirsin

cuma: 61.6
Pazartesi :60.0
giden :1.6
clara Zipzip-
Annemlere gidene kadar aksam yemegi yok
zaten 4 gunum kaldi
Persembe cikicaz yola zaten cuma tarti gunu
Insallah orada tarti bulabilirim
Oraya gidene kadar 59 olsam cok iyi
59.6 olsam 2 kilo vermis olcam 1 haftada
Aksam yememek acayip etkiliyor vucudu
gunduz yenilen yaglari yaktigi icin hic depo edecek bir sey bulamiyor.

neyse simdi guzel bir kahvalti yapayim odul olsun bana
Ondan sonra evi kirklicam

Menu

Sabah
1 dlm yumurtali ekmek
1kk peynir ve yesillikle.salata

Ogle
1 kase yayla corbasi

Ara
10 findik
2 hurma

Aksam
1 avuc içi kadar tavuk gogus
2 yk pilav
Salata

Su: 2.5lt Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
Afiyet olsun canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim

Duzelir inşallah.
Uyurken baş ucuna bir de soğani ikiye kes koy...öyle tavsiye ediyorlar. Nefes almasına yardımcı oluyormuş canim.

tamam kızlar şu soğanı koymadım, bu akşam onu da koyayım
bana zeytinyağında bekletilmiş sarımsak ayaklara sürünce çok iyi gelmişti, kızlar onu yapıyormuş çocuklara onu yaptım bir de ama burnu iyicene akmaya başladı. gerçi belki geçiyordur akmaya başladıysa inşallah yaa

kız sen gofretleri yiye yiye nasıl 1.6 kilo verdim 2 günde yaa??

Elhan bu arada menülerime şifreli lahmacunlarımı eklemeyi unutmuşum, her gün 2 tane acılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…