Benim menuyle normal bir insan bir haftada iki kilodan az vermez.he yaa
dedim ya senin kadar az yiyip veremesem ağlardım diye
sanırım benim de başıma geldi
bir de su içemedim bence ben o da var.
dur bakalım gün ola hayrola...
sabah kesin diyordum 56.5 çıkıcambundan sonra totemim kesin kilo aldım demek.
Canım hoş geldin.Çok ta yemedim aslında kaçamak yaptım kuru yemişte kaju fıstık filan götürdüm
Muhteşem bir günDün işk defa kaç günler sonra 60.3 gördüm,dün akşam biraz kuru yemiş yedim wc durumuda yok şu an ne kadarım bilmiyorum
Dünkü menü 23 ocak
Sabah kahvaltı saat 11
Domates peynir zeytin 1 yumurta ekmek üstü sucuk çay
Kahvaltı öncesi 1 bardak maydon limon detoksu
Akşam 6 bir tabak çorba
1 dilim ekmek
Kuru yemiş 3 hurma 3 kayısı
Çay.
3 mil leslie
12.500 adım
Kesinlikle haklısın arada yesek olur zaten demi,şimdi isyan ederek tartıldım 61.25 geldim wc yok daha anlamadım gitti.Bence onlari kacamak olarak dusunme vucudun onlarada ihtiyaci var abla
günaydın canısı
Gü naydınlar hocam hoş buldum sağol ..Canım hoş geldin.
Sağlıklı bir hafta geçirmeni dilerim.
Yok yok, Allah korusun.
3 ay önce ben 75 kiloyken buluştuğum ve sohbet boyunca 'kilo vermekte ne kadar kararlı olduğumu!' anlattığım arkadaşım Ankara'ya geliyormuş, haftaya buluşalım dedi..
Sağol hocam,dün birde fitness filan yapayım dedim bacaklarım tutmuyor şu anda 10 dakika dayanabildim acayip kalori yakıyor nerdeyse 150 kalori yaktım bıraktım sonraMuhteşem bir gün
Çok ta yemedim aslında kaçamak yaptım kuru yemişte kaju fıstık filan götürdüm
Hanımcim geçen gün YouTubede bir kullanıcı sakın akşamdan yoğurt yemeyin hem kabızlik yapıyor hem de yağ yaktirmiyor diyor. Her duyduğuma inanmicam diyorum ama elim de gitmedi yoğurda. Yorumlar bir tuhaf herkesin vücudu farklı kiminde işe yarıyor kiminde yaramıyor. Deneyerek öğreneceğiz. Bol su içiyorum içmeye gayret ediyorum.Baska da bir şey bilmiyorum.Kesinlikle haklısın arada yesek olur zaten demi,şimdi isyan ederek tartıldım 61.25 geldim wc yok daha anlamadım gitti.
Akşamdan yoğurtlu bişiler yedim oda fayda etmedi çok fazla,yorumlara bakıyorum da insanlar yiyor koşarak gidiyor tuvalete
Devamlilik olması lazım. Bugün de yaparsan ağrılar o şekilde azalıp geçer. Ham vücudumuz. Ağrımiz ondan oluyor sanırım.Sağol hocam,dün birde fitness filan yapayım dedim bacaklarım tutmuyor şu anda 10 dakika dayanabildim acayip kalori yakıyor nerdeyse 150 kalori yaktım bıraktım sonra
Hanımcim geçen gün YouTubede bir kullanıcı sakın akşamdan yoğurt yemeyin hem kabızlik yapıyor hem de yağ yaktirmiyor diyor. Her duyduğuma inanmicam diyorum ama elim de gitmedi yoğurda. Yorumlar bir tuhaf herkesin vücudu farklı kiminde işe yarıyor kiminde yaramıyor. Deneyerek öğreneceğiz. Bol su içiyorum içmeye gayret ediyorum.Baska da bir şey bilmiyorum.
Günaydın canimGünaydınnn
Herkesde hersey etkili olmuyor ki ablaKesinlikle haklısın arada yesek olur zaten demi,şimdi isyan ederek tartıldım 61.25 geldim wc yok daha anlamadım gitti.
Akşamdan yoğurtlu bişiler yedim oda fayda etmedi çok fazla,yorumlara bakıyorum da insanlar yiyor koşarak gidiyor tuvalete
Seherin tarfiydi bu,yemek öncesi yada uyku öncesi yiyin dedi,yoğurtta zerdeçal karabiber ve aspir yağı vardı.Hanımcim geçen gün YouTubede bir kullanıcı sakın akşamdan yoğurt yemeyin hem kabızlik yapıyor hem de yağ yaktirmiyor diyor. Her duyduğuma inanmicam diyorum ama elim de gitmedi yoğurda. Yorumlar bir tuhaf herkesin vücudu farklı kiminde işe yarıyor kiminde yaramıyor. Deneyerek öğreneceğiz. Bol su içiyorum içmeye gayret ediyorum.Baska da bir şey bilmiyorum.
Bir çok tarifte yoğurt veriliyor zaten gaz filanda olmadı bende hiç.yok bee zayıflatıyor
kabızlık da yapmıyor ama bende biraz gaz yapıyor.
da öyle kronik bir gaz olmuyor sabaha geçmiş oluyor. akşamları acıkıyram bir yoğurt yiyorum güzel de kilo verdim.
Aynen kuzum deneme yanılma yapacağız zaten.Günaydın canim
Herkesde hersey etkili olmuyor ki abla
Deneyerek öğreniyoruz
Amin canımGü naydınlar hocam hoş buldum sağol ..
Hepimiz güzel bir hafta geçirelim
Yok aşkım değmez benim nazarımBana nazar degiyorsa senden bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?