Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim menuyle normal bir insan bir haftada iki kilodan az vermez.
Canim vücut kendini ayarlıyor sistem böyle işliyor hatalı olan biziz. Sabretmeliyiz. Sen suyunu ihmal etme. Önümüzde dört gün var. Cumaya kadar vereceğine eminim. Hafta sonunu temiz geçirdin buna sevinmelisin. Niyet ettik cumaya kadar kilo vermeye...totemini düzgün tut. Evrene yanlış mesaj gönderme ..kilo aldım falan deme yine de

Muhteşem bir gün

Bence onlari kacamak olarak dusunme vucudun onlarada ihtiyaci var abla
Kesinlikle haklısın arada yesek olur zaten demi,şimdi isyan ederek tartıldım 61.25 geldim wc yok daha anlamadım gitti.
Akşamdan yoğurtlu bişiler yedim oda fayda etmedi çok fazla,yorumlara bakıyorum da insanlar yiyor koşarak gidiyor tuvalete

Yok yok, Allah korusun.
3 ay önce ben 75 kiloyken buluştuğum ve sohbet boyunca 'kilo vermekte ne kadar kararlı olduğumu!' anlattığım arkadaşım Ankara'ya geliyormuş, haftaya buluşalım dedi..

ay bir de bir şey diycem biz şimdi bir grup arkadaşız bir yandan da tek kilolu ikimiz kaldık,
gerçi hepsinin çocuğu büyük 5 6 yaşlarındalar ve verdiler. dediğim arkadaşımın da çocuğu büyük o yıllarıdr veremedi.
tabi hepimiz onun vermesini istiyoruz, bir de benim ama o da sürekli ya yine veremedin mi, diyet yapıyordun mu bozdun mu sorularından sıkıldığı için aramızdaki diyet grubunu gizledik totem yapıyoruz. bence sen de çok dillendirme "eh azcık dikkat ediyorum vs" diye geçiştir, seni gördüklerinde şaşırıp daha mutlu olsunlar.

Çok ta yemedim aslında kaçamak yaptım kuru yemişte kaju fıstık filan götürdüm

ay ondan bir şey olmaz yaa
o kadar az yemeğin üstüne onun da kilo yapmaması lazım artık
ben de cumartesi mi pazar mı ne yedim yazmıştım menüme.
allah aşkına metabolizma da "hımm kaju hemen bunu göbek yapayım" demesin yaaaa

Hanımcim geçen gün YouTubede bir kullanıcı sakın akşamdan yoğurt yemeyin hem kabızlik yapıyor hem de yağ yaktirmiyor diyor. Her duyduğuma inanmicam diyorum ama elim de gitmedi yoğurda. Yorumlar bir tuhaf herkesin vücudu farklı kiminde işe yarıyor kiminde yaramıyor. Deneyerek öğreneceğiz. Bol su içiyorum içmeye gayret ediyorum.Baska da bir şey bilmiyorum.

Sağol hocam,dün birde fitness filan yapayım dedim bacaklarım tutmuyor şu anda 10 dakika dayanabildim acayip kalori yakıyor nerdeyse 150 kalori yaktım bıraktım sonra
Devamlilik olması lazım. Bugün de yaparsan ağrılar o şekilde azalıp geçer. Ham vücudumuz. Ağrımiz ondan oluyor sanırım.

yok bee zayıflatıyor
kabızlık da yapmıyor ama bende biraz gaz yapıyor.
da öyle kronik bir gaz olmuyor sabaha geçmiş oluyor. akşamları acıkıyram bir yoğurt yiyorum güzel de kilo verdim.

Seherin tarfiydi bu,yemek öncesi yada uyku öncesi yiyin dedi,yoğurtta zerdeçal karabiber ve aspir yağı vardı.
İlk defa denedim bunuda,suyu zaten içiyorum 2 litreyi buluyor gün içinde onda sıkıntı yok.
Artık salacam herşeyi hocam eşimde arada kzııyor çok zorlama kendini sakın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…