O..y hamamıHangi hamama gideceksiniz hocam. Vallahi benim de ihtiyacim var hem dinlenmis olurum hem de kirler gider
Hamam sevmeyen de ne bileyimBen hiç gitmedim, hiç bana göre faaliyetler değil. Mıncıklanmayı istediğimi sanmıyorum. Hem ben gıdıklanırım
Bana da öğleden sonra kriz geldi
Geçmiş olsun canım
Heeegeçmiş çok birikmesin diye bakıyorum. Bir de bazen açıyorum siteyi çocuklar bişey diyo öyle açık kalıyo
sabah doktora falan aç gitmem gerekince, öğlen yemeğine kadar bekleyebilirim diye düşündüm ve yanıma kahvaltı almadım. ama işe giderken çok aç hissettim ve boyozla simit aldım. bilseydim evden yumurta peynir koyardım.
Afiyet olsun canim bugun islerin vardi yarindan itibaren kaçamaksiz menuler bekliyoruz
Bu hafta böyle gidersen güzel bi eksi gelecek senden Canım , devamSelam kızlar. Eve kendimi nasıl attım bilmiyorum. O kadar üşüdüm ki bugün, üşümekten yoruldum sanki. Kendimi çok halsiz hissediyorum. Gün sonu verip bayılacağım koltuğa.
Eki Görüntüle 2994786
Sabah 11.00
Az ekmek (uç kısımları)
1 yeşil elma
Öğlen 14.00
2 haşlanmış yumurta
Akşam 18.15
1 tabak taze fasulye,
3 kaşık biber kavurması
2 dilim ekmek
Toplam 1,5 lt su.ugurbocuuu
Afiyet olsun canim24 Ocak Menüm
09.00: omlet
1 dilim tb ekmeği
10 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kek
13.00: 1 kase yoğurt
15.00: 1 küçük muz
18.00: 2 kase şehriye çorbası
1 dilim tb ekmeği
1 kase haşlanmış limonlu brokoli
2 lt su
Eki Görüntüle 2994840
Moral bozmak yok canim duzelecek tum degerlerinsabah doktora falan aç gitmem gerekince, öğlen yemeğine kadar bekleyebilirim diye düşündüm ve yanıma kahvaltı almadım. ama işe giderken çok aç hissettim ve boyozla simit aldım. bilseydim evden yumurta peynir koyardım.
öğlen yemeğini az yedim. ama sonra tatlı almışlar işyerinde. ondan yedim. kan şekerim oynak herhalde ondan oluyor canım.
Allahtan akşam yemek normaldi.
valla kaçamaksız beslenmem lazım çünkü az önce insülin ve ferritin açıklanmış. insülin yükselmiş, ferritin de düşmüş. diğerle daha çıkmamış. insülin yükseldiyse HBA1C de ne haldedir acaba diye bir korku saldı içimi
Gerçekten miiŞu an çok tokum ve çok kötü hissediyorum
Sagol canim. Sukur gun bitti. Haftasonu cok yedigim icin haftaici baya SIKI tutmak niyetindeyimKolay gelsin canım
çorba 2 kase mideni şişirmiştir ondanŞu an çok tokum ve çok kötü hissediyorum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Olsun canim onemli değilHiiii bugün tartı bildirimi vardı dimi çok özür dilerimZipzip- kaptanım bu aralar o kadar yoğunum ve kafam o kadar dalgın ki tamamen unutmuşum tartılmadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?