Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hangi hamama gideceksiniz hocam. Vallahi benim de ihtiyacim var hem dinlenmis olurum hem de kirler gider
O..y hamamı Antalya' daysan gel canım Gitme fikri bile insanı rahatlatıyor. Çok modern harika bir mekan hafta içi kalabalık da olmaz. Yatmadan valizimi hazirlicim

Hamam sevmeyen de ne bileyim
Kulunç oluşmuştur şimdi sende.
Doğal peeling yaptırıyoruz tüm vücudumuza.

Afiyet olsun canim bugun islerin vardi yarindan itibaren kaçamaksiz menuler bekliyoruz

sabah doktora falan aç gitmem gerekince, öğlen yemeğine kadar bekleyebilirim diye düşündüm ve yanıma kahvaltı almadım. ama işe giderken çok aç hissettim ve boyozla simit aldım. bilseydim evden yumurta peynir koyardım.
öğlen yemeğini az yedim. ama sonra tatlı almışlar işyerinde. ondan yedim. kan şekerim oynak herhalde ondan oluyor canım.
Allahtan akşam yemek normaldi.

valla kaçamaksız beslenmem lazım çünkü az önce insülin ve ferritin açıklanmış. insülin yükselmiş, ferritin de düşmüş. diğerle daha çıkmamış. insülin yükseldiyse HBA1C de ne haldedir acaba diye bir korku saldı içimi

Bu hafta böyle gidersen güzel bi eksi gelecek senden Canım , devam

Afiyet olsun canim
Moral bozmak yok canim duzelecek tum degerlerin

menüm
sabah tost ekmeğine kaşarlı tost
öğlen 1 kremalı nescafe
15.00 3yk pilav 4-5 yk kuru fasülye
20.40 bir kaç yudum brokoli çorbası
Zipzip- Cordelia Elhan
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…