glifor mu kullandın?İla
İlaca basladiginda tatli istegini kesiyor cogu kiside. Bu sayede kg vermekte kolaylasiyor, kg verdikçe degerlerde duzeliyor. Ben kullandigimda da hb degerim yuksekti. Aclik sekerim hic bir zaman yüksek olmadi. Kendi tercihin tabi. Doktorla konuşup degerlendirirsiniz
Benim eşim şimdi geldi.kızlar yolda kalanlar eve ulaştı mı?
çok şükür canım.Benim eşim şimdi geldi.
İmocilerine bakarak iyi seyler olduğunu düşünüyorum. Sevinebiliriz değil mi6.3 tü 5.5 e düşmüşşşama açlık insülin yükselmiş diyete devam B12 mde düşmüş ama
Hic gerek yok başının çaresine bakar o ...uyu güzel güzel. Çocukların için güçlü olmak zorundasın. Yarın daha kötü hissedersin. Koca adam bir şey olmaz ..hadi uyu.Hâla cikamadilar abla. Bende gelmeye calisma o cevrede bizim tanıdıklar var yarim saat 1 saat yuruse varır. Onlara git dedim ama bu gece uyku yok bana
Benim eşim de gelseydiBenim eşim şimdi geldi.
Çok az yiyorsun bu kadar yapma canikom böyle olmaz24 Ocak
7.30 Sade kahve
11.30 Milkshake kendim yaptım.Bir bardak süt, kiraz, vişne, kızılcık bzzzzt.
13.30 Yarım avuç içi kuru siyah üzüm
17.00 Kıymalı karnabahar yemeği , üç kaşık yoğurt, bir dilim tam tahıllı ekmek
19.00 Beş altı tane fındık
Maydanoz, limon kürü bir litre
İki fincan yeşil çay
Eki Görüntüle 2994896
Zipzip- Cordelia
Protein ağırlıklı diyet yap. Şimdi kış. Bol balık ye.6.3 tü 5.5 e düşmüşşşama açlık insülin yükselmiş diyete devam B12 mde düşmüş ama
Kardan Adam gibi geldi.Benim eşim de gelseydi
Gitmiyor ki gelme sevincini yaşayım
Canim bugün bayağı bir şeyler ekledim gene mi olmadıÇok az yiyorsun bu kadar yapma canikom böyle olmaz
Icemanim diye sarilsaydin adama.Kardan Adam gibi geldi.
İyi geceler ben de yatmaya geçeyim. Allah rahatlık versin canımİyi geceler bebekler.
Üşümüştür evin direğiNe sarılması. Boğmak için mi?
En son glukofendiglifor mu kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?