Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun,umarım çok rahat atlatırsınız bunu

Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim

Cok gecmis olsun canim artik ikinciyi gecirenleri duyuyorum cevremde bu ara cok artti . Guzel beslen bu surecte cok etkili beslenmek

Geçmiş olsun daydayim. Kolay bir şekilde atlatmanizi dilerim. Allah şifa versin hepinize. Beslenmenize dikkat edin.

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin

ooo kuzum çok geçmiş olsun
inşallah hızlıca atlatırsınız.

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun Canım. Daha da iyi olun inşallah

Sabah haber bildiriminde gördüm ben de , şaşırdım. Allah rahmet eylesin

Geçmiş olsun. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah

Çok geçmiş olsun canım

Tarif güzelmiş denicem ikizlerede veririm ben bunlardan

İnşallah verirsiniz bende belfitigim için verdim kilo hiç gelmiyor esas herşeye

Tebrikler canım,
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Şükür bugün çok iyiyiz. Takviyeler iyi geldi. Ah ah analar yatabilir mi acaba? Ne kadar hastada olsan herşey senin gözüne bakıyor.

Şu an çok tokum ve çok kötü hissediyorum
Neden kotusunuz?
Çok özür dilerim bitanem
Hemen gidiyorum kurcalamaya canım benim inan ki görmedim. Allah beni bildiği gibi yapsın.
Estagfurullah hocam. Ne ozru aşkolsun? Gormemissinizdir. Ben de bazen gormuyorum. Belki hata vardir benim yazilarimi gormuyorsunuzdur diye yazdim. Ama gormenize sevindim.
O..y hamamı Antalya' daysan gel canım Gitme fikri bile insanı rahatlatıyor. Çok modern harika bir mekan hafta içi kalabalık da olmaz. Yatmadan valizimi hazirlicim
Aaa ben sizi ankara saniyordum. Antalya cok Uzak yoksa gelmeyi ciddi ciddi dusundum

evet canim insa nasıl oldun toparladin mi kendini canim

11.00
2 kk peynir, 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, kaymak, 10 zeytin, çay.
17.25 2 kaşık çorba, 1 minik havuç.
19.25 fırında 3 köfte, 1 tabak fırın patates.
Beth18

Menu

Sabah
2 yumurta
3 dil peynir
Salata

Ara
2 kare bitter
Sutlu kahve

Aksam
1 kucuk haslanmis patates
2 dlm sucuk
1 kk peynir
Su:1.5 Zipzip-

Afiyet olsun kizlar

Günaydın limonlu tarçınim.
Bir yanım Ankara/ Çankırılı belki ondan öyle hissettin. Cevap alamadığın her mesajin için bana sınırsız hesap sorabilirsin canım.

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Şükür bugün çok iyiyiz. Takviyeler iyi geldi. Ah ah analar yatabilir mi acaba? Ne kadar hastada olsan herşey senin gözüne bakıyor.
Cok sevindim iyi olmanıza.
Anaların ilk önceliği kendisi olmalı. Ruhen bedenen iyi olmalıyız ki güçlü olalım, ailemizi ayakta tutalım. Daydayim bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim bitanem.

Ayy insallah canim. Ilk hedefim 69 , sonrasi 65 ve insallah basarabiliraem son hedef 60
60' liklar listesi artıyor. Tabi ki başarırsın. Şu hayatta kendimiz için yaptığımız en güzel şey bence yağlardan kurtulmak için cabalamak.
Sağlıklı, kaliteli bir ömür yaşamak en doğal hakkimiz. Bu beden bize emanet edilmiş ona iyi bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…