- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Çok geçmiş olsun,umarım çok rahat atlatırsınız bunu
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Cok gecmis olsun canim artik ikinciyi gecirenleri duyuyorum cevremde bu ara cok artti . Guzel beslen bu surecte cok etkili beslenmek
Geçmiş olsun daydayim.Kolay bir şekilde atlatmanizi dilerim. Allah şifa versin hepinize. Beslenmenize dikkat edin.
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin
Çok geçmiş olsun.
Benim kilom hep göstergede yazıyor ya
Allah rahmet eylesin.
2 mi?
Aynen canım uzaklaşma buradan.
Asi olanlar da hasta olduğuna göre saçma sapan kural. Bizim iş yerine x-ray cihazı aldılar. İşyerine girerken ondan geçmemiz gerekiyordu. Ama arabamla geldiğim günler geçmeme gerek yoktu. Hayatımda bu kadar s**** Kural görmedim. İnsan kaynaklarına da mail attım ben o cihazdan geçmem diye. Misafirler bile eğer araçla gelirlerse cihazdan geçmiyordu. Kuralcı bir insanımdır , kurallara çok uyan bir insanımdır ama saçma ve mantıksız olan kurallara hiç uymam.
ooo kuzum çok geçmiş olsun
inşallah hızlıca atlatırsınız.
Geçmiş olsun canım
Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz
Yok soğuktan degil cnm
Geçen sene miniskusdan ameliyat olmustum bide diz kapagi torpulenmis, aşınma varmış. Ameliyat sonrasi hiç düzelmedi zaten, hep şiş ve agrim vardi. Bikac sefer ayni dr a gittim, kaslari güçlendirip kilo verecen dedi. Şimdi gitsem yine aynisini diyecek. Geçen haafta cok ayakta kalinca daha beter oldu, zor yürüyorum, her günde ağrı kesici almak istemiyorum. Subat 15 de baska bi klinikte randevum var.
Ayrica son bikac haftadir belim tutuldu, ne yapsam gecmedi
Oturunca belim, ayakta durunca dizim agriyor
İçi findikli lokmalik cuko cnm
Ben aslinda atıştirmalik konusuna hiç girmek istemiyorum, yapinca poriyon kontrolü yapamiyorum, yinede tarif için sağol cnm
O kadar cok sacma kural varki cnm
Bazi yerlere girilmiyor ama yiyecek alışveriş marketlerinde tıklım tıklım insan dolu
Teşekkür ederim kuzum
Cok tesekkur tatlim
Artik görüntüden falan vazgectim zaten cnm, saglik için mecbur vermeyelim. Hayat kalitem cok düştü
En azindan ilk 20 kiloyu verrsem biraz daha iyi hisserim heralde.
benim de aşısız covidim aşılı halimden daha kolay geçti.
aşı karşıtlığıyla alakam bile yok, testse test aşıysa aşı herbirini olurum ama biraz moralimi bozdu. olsam bile ayakta rahat atlatırım mantığı vardı bende, sonuç yıkılmadım ama ayakta da değilim oldu
10 kilo bile versen nasıl rahatlarsın...
canımAomine Daiki çok geçmişler olsun bu arada
Geçmiş olsun Canım. Daha da iyi olun inşallah
Sabah haber bildiriminde gördüm ben de , şaşırdım. Allah rahmet eylesin
Geçmiş olsun. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Şükür bugün çok iyiyiz. Takviyeler iyi geldi. Ah ah analar yatabilir mi acaba? Ne kadar hastada olsan herşey senin gözüne bakıyor.Çok geçmiş olsun canım
Tarif güzelmiş denicem ikizlerede veririm ben bunlardan
İnşallah verirsiniz bende belfitigim için verdim kilo hiç gelmiyor esas herşeye
Tebrikler canım,