Günaydın kaptanimGünaydın canlar
Ömürleri uykuda geçecekOkul olmayinca herkes uyuyor abla
Inanmıyorum kar mı ooo
Evet bitanemmm kar yağıyor Antalya'yaInanmıyorum kar mı ooo
Yaaaa olabilir hocam ben burali Ankarali degilim ama gorev icabi buradayiz. Estagfurullah hocam cok tatlisiniz gercekten hesap degil ancak hal hatir sorarimGünaydın limonlu tarçınim.
Bir yanım Ankara/ Çankırılı belki ondan öyle hissettin. Cevap alamadığın her mesajin için bana sınırsız hesap sorabilirsin canım.
Dün mesajları kaçırmayım diye izlemeye aldım seniYaaaa olabilir hocam ben burali Ankarali degilim ama gorev icabi buradayiz. Estagfurullah hocam cok tatlisiniz gercekten hesap degil ancak hal hatir sorarimnasilsiniz? Bugun hamama gitmeye karar verdiniz mi?
Günaydın OyacikGünaydınlarl
Antalya'ya kar yagdiysa düşünemiyorum oraları-9 derece diyor cok soguk bugun
Ellerine sağlık kaptanım listedeki onur üyeleri neye göre belirleniyor verdikleri kiloya göremi
keyifli banyolar elhancım kuş gibi hafifleyip dönersin evine hamam iyidir ama dikkat et sonrasında üşüme sizin orayada kar yağıyomuşDün mesajları kaçırmayım diye izlemeye aldım seniiyi yaptın hatirlatmakla.
Evet evet valizimi hazırladım. Birazdan çıkacağım. Gece hayaliyle hamam hayaliyle uyudumCibi cibi yapıp gelicim. Sana da nasip olsun inşallah.
Burdayım.Sabah kuşları nirdeeee
Günaydın.Günaydın canlar
Günaydın kar mı yağıyor ?
Evet bitanemmm kar yağıyor Antalya'ya
Günaydın tatlım.günaydın kızlar herkese sıcacık bir gün diliyorum
Günaydın.Günaydınlar
Günaydın..günaydınnn
dün ilk defa uyuduk sadece 4 te bir kalktı sonra yavrum artık o da o kadar uykusuz ki bayıldı, bir tedirgin bile oldum sabah ta 8e kadar uyuduk komple... bizim için bu öğlene kadar uyumaya denkkahvaltımızı ettik şimdi işe nasıl gidelim, gidelim mi diye düşünüyoruz.
herkes de gitmiş ya bizim iştekiler işe
Günaydın canimGünaydınlar
Cok soguk markete gidip geldim dondum :)Antalya'ya kar yagdiysa düşünemiyorum oraları
Gunaydin canimgünaydın kızlar herkese sıcacık bir gün diliyorum
Kilo bildirmeyip sohbete gelenler canimEllerine sağlık kaptanım listedeki onur üyeleri neye göre belirleniyor verdikleri kiloya göremi
Günaydın canimgünaydınnn
dün ilk defa uyuduk sadece 4 te bir kalktı sonra yavrum artık o da o kadar uykusuz ki bayıldı, bir tedirgin bile oldum sabah ta 8e kadar uyuduk komple... bizim için bu öğlene kadar uyumaya denkkahvaltımızı ettik şimdi işe nasıl gidelim, gidelim mi diye düşünüyoruz.
herkes de gitmiş ya bizim iştekiler işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?