Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın limonlu tarçınim.
Bir yanım Ankara/ Çankırılı belki ondan öyle hissettin. Cevap alamadığın her mesajin için bana sınırsız hesap sorabilirsin canım.
Yaaaa olabilir hocam ben burali Ankarali degilim ama gorev icabi buradayiz. Estagfurullah hocam cok tatlisiniz gercekten hesap degil ancak hal hatir sorarim nasilsiniz? Bugun hamama gitmeye karar verdiniz mi?

Yaaaa olabilir hocam ben burali Ankarali degilim ama gorev icabi buradayiz. Estagfurullah hocam cok tatlisiniz gercekten hesap degil ancak hal hatir sorarim nasilsiniz? Bugun hamama gitmeye karar verdiniz mi?
Dün mesajları kaçırmayım diye izlemeye aldım seni iyi yaptın hatirlatmakla.
Evet evet valizimi hazırladım. Birazdan çıkacağım. Gece hayaliyle hamam hayaliyle uyudum Cibi cibi yapıp gelicim. Sana da nasip olsun inşallah.

keyifli banyolar elhancım kuş gibi hafifleyip dönersin evine hamam iyidir ama dikkat et sonrasında üşüme sizin orayada kar yağıyomuş

Sabah kuşları nirdeeee
Burdayım.
Günaydın canlar
Günaydın.
Kuşuuuuuuuuuum
Bak sana ne göstericim
Eki Görüntüle 2994946
Günaydın kar mı yağıyor ?
Evet bitanemmm kar yağıyor Antalya'ya
Yaşasın .
günaydın kızlar herkese sıcacık bir gün diliyorum
Günaydın tatlım.
Zipzip- günaydın canım. Alıntı gitmiş.

günaydınnn
dün ilk defa uyuduk sadece 4 te bir kalktı sonra yavrum artık o da o kadar uykusuz ki bayıldı, bir tedirgin bile oldum sabah ta 8e kadar uyuduk komple... bizim için bu öğlene kadar uyumaya denk kahvaltımızı ettik şimdi işe nasıl gidelim, gidelim mi diye düşünüyoruz.
herkes de gitmiş ya bizim iştekiler işe

Günaydın.
Günaydın..

Günaydın canim
Antalya'ya kar yagdiysa düşünemiyorum oraları
Cok soguk markete gidip geldim dondum :)
günaydın kızlar herkese sıcacık bir gün diliyorum
Gunaydin canim
Ellerine sağlık kaptanım listedeki onur üyeleri neye göre belirleniyor verdikleri kiloya göremi
Kilo bildirmeyip sohbete gelenler canim
Ya da eski uyeler
Cordelia dogru soyledim degil mi
Günaydın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…