ömrüm diyorsun da hepi topu 26Ömrüm toplama çilesiyle geçmiş deli miyim bir de yaş çilesini toplayayim. Bol parçala yut
Haftaya seni yicim ondan tirsmiş olabilirsin
neElhan şimdi profiline dikkatlice baktım da yaşlarımız yakın galiba şimdiye kadar diğer arkadaslar abla dediği için bende dedim kusura bakma
Bu araca ben 2.5 ay sonra 29 olacagım
Neden 2 ye bölüyorum kine
29 u 2 ye bölüyorsun = 14.5
yoksa çarpıyor muyduk
hangisi
şimdiden afiyet olsun canım
Gençlikte uyunuyor yaw
Ben de kuru fasülye düşünüyorum
dolmaya bayılırım olsada yesekakşam yemiyoz ki biz
ama evde dolma var.
aynen canım öz disiplini bazen kendi başına sağlayamayabiliyosun ama birine karşı sorumlu olunca o zaman daha dikkatli oluyosunBazen gerektiğinde destek almak gerekiyor. Bende surecimde 2 ayri zamanda 2 farkli diyetisyenden destek aldim. İlki daha once 2019da kg verdigim diyetisyenimdi. Ama online olarak yapinca çok verim alamadim. Acikcasi listelerine hiç uyamadim ama 10 kg vermistimdigeri kendi akrabamdi. Sagolsun hep konuştuk ilestisimde kaldik. Onla 4 ay sürdürdük diye hatirliyorum
cheesecake ki bende çok güzel yaparım hele vişnelisine bayılırımBen de açıkçası cheesecake tercih ederim güzel de yaparımbugün bende hep pastadan gidiyorum
afiyet olsun canım yulaflı kabak böreği nasıl oluyor tarif verebilirmisinHeyecanlı gençlerin uyuması da ne biliyim
Bizim orada içi geçen insanlar uyur
Bizde de nohut pişti ama ben kabak böreği yicem yulaflı.
amin inşaallah canım hepberaber istediğimiz kilolara gelelimde buraya sadece sohbet için gelelim.hadi hayırlısı canım.
istediğin kiloya sağlıkla gelirsin inşallah
Bugun degil ya başka zaman denicemSebastian da güzel yaane yapacaksın söyle heleeee
saol tatlımSenin de hastan olduğumu unutma
Görsellerin beni hep hayallere daldiriyor
Geçmiş olsun canımeksikliklerini gider ilaçlarını ihmal etme. Sağlığın her şeyden önemli.
Ayca kaya diyetisyen degilmis diye duymustum
evet ayça kaya doktor kızlar. ben biliyordum.şimdi ekşide okudum
dahiliyeciymiş
ilk muayenesi 800tl olup
3 aylık programı 15 bini buluyormuş
off ben böyle tipleri çok şarlatan görüyorum yaa
Amine Busra
Vişneli hiç denemedimşimdiden afiyet olsun canım
dolmaya bayılırım olsada yesek
aynen canım öz disiplini bazen kendi başına sağlayamayabiliyosun ama birine karşı sorumlu olunca o zaman daha dikkatli oluyosun
cheesecake ki bende çok güzel yaparım hele vişnelisine bayılırım
afiyet olsun canım yulaflı kabak böreği nasıl oluyor tarif verebilirmisin
amin inşaallah canım hepberaber istediğimiz kilolara gelelimde buraya sadece sohbet için gelelim.
Ben hayatta vermemşimdi ekşide okudum
dahiliyeciymiş
ilk muayenesi 800tl olup
3 aylık programı 15 bini buluyormuş
off ben böyle tipleri çok şarlatan görüyorum yaa
Amine Busra
Denedigin zaman haber ver tarif alalımBugun degil ya başka zaman denicem
saracım senin vişneli cheescake tarifini alabilir miyiz?şimdiden afiyet olsun canım
aynen canım öz disiplini bazen kendi başına sağlayamayabiliyosun ama birine karşı sorumlu olunca o zaman daha dikkatli oluyosun
amin inşaallah canım hepberaber istediğimiz kilolara gelelimde buraya sadece sohbet için gelelim.
Hemen veririm kabaklı yulafi...şimdiden afiyet olsun canım
Demedi merak ediyorum.Zipzip- neredesin canım böyle haber vermeden bir yere gitmezdın kızlar işim var falan dedi mi?
Zipzip- neredesin canım böyle haber vermeden bir yere gitmezdın kızlar işim var falan dedi mi?
Rabb'im sağlıkla yaşlanmayı nasip etsin babaenne diyince musluklar açılıyor bendea
aynen
babaannem:
"eskiden ben koca bostanı halleder ,evimi çekip çevirir, ekmek yapar ,5 çocuğa bakar ,hayvanları halleder bir de akşamları dikiş nakış yapardım. şimdi yapamıyorum" der ağlardı.
ben bir türlü anlayamazdım . "ama artık yaşlandın niye garipsiyorsun" derdim
şimdi yavaş yavaş anlamaya başlıyorum. eskiden yorulunca yatar uyur sabah dinç mi dinç kalkardım. şimdi çok yorulunca uyuyamıyorum. daha da yorgun kalkıyorum ertesi gün. hissettiriyor kendini yaş
Uykucu oldum çıktım zateb cabim uyumasam bile sürekli yatar haldeyimCanım sen de benim gibi uykucusun.Havalar da soğuk hamilelik de var hastalıklarda oluyor. Uyu boş ver ne güzel.
Yut sevdim bu lafı hahaaaa artık 20 yaşındayım bendeÖmrüm toplama çilesiyle geçmiş deli miyim bir de yaş çilesini toplayayim. Böl, parçala yut
Haftaya seni yicim ondan tirsmiş olabilirsin
Her zaman yapacaksın ama bugün 20 deyip yarın vazgeçmek yokYut sevdim bu lafı hahaaaa artık 20 yaşındayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?