Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah canimin içi

Yok cnm burayi tümden okumak ne mümkün :))) arada baktigimda denk geldim

Bi kaç gün ısınma turlari diyelim, cuma kesin basliyorum cnm

Sen nasilsin herşey yolundami

Oglan aldimi ehliyetini
şükür yolunda sayılır ben de olmasa aileden başka birilerin de oluyor dünya hali işte mefkuşum :)
geçen defa ehliyet sınavında müfettiş varmış sarı çizgiyi tam ortalamadı diye çocuğu bırakmış oradaki hocalarla tartışmış ,dün akşam memlekete gitti oğlan hafta sonu bir daha sınava girecek inşallah bu defa alır ehliyeti de babasının dilinden kurtuluruz:))))
ısın ısın cumaya start verirsin allahın izniyle bu defa sade ananasla kahvaltılar olmaz sağlıklı güzelce besleneceksin değil mi gülüm

sabahın erken saati anacım üşümüyor musun o saatte ben yataktan kalkıp donarak geri giriyorum yorgan battaniye altına

Günaydın kizlar nasilsiniz
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah hemen atlatirsiniz

Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
Gecmis olsun canim
Günaydın kizlarr
Dünkü menu
Sabah 9 40 2 dilim tam buğday ekmek
1 yumurtadan menemen
5 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen 13
1 muz 2 avuç leblebi
Akşam 17
8 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pilav
2lt su 8000 adim
Afiyet olsun canım

çok geçmiş olsun gülüm filyasyon ekibi geldi mi ilaç verdiler mi , bol bol sıvı c. vitamini almaya bak gülüm inşallah çok ağır geçmez çabuk iyileşirsin

Elifcim ben bugün 107,5 la başlangıç yapiyorum cuma resim atarim, menü yazmayada cuma başlarım
Baslangicin hayırlı olsun gunaydin ablacim
Gunaydin canim
Günaydın güzel fit kadınlar güzel bir gün olsun
Gunaydin canim
Orasi bisikket yolu degil mi kiz
Gunaydin canim .
Sizede gunaydin

Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Amin cok teşekkür ederim canim
Geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsınız geçer gider.
Biz buralardayız merak etme senin için maviyi alt ederiz
Supersiniz size güveniyorum
zeyneppk cok gecmis olsun canim bol bol beslen saka demiyorum yedikce cabucak toparliyorsun ve buna ragmen 3kg vermistim ben
Sabah kendime tabak hazirladim eşim diyet yapmiyorsun demi diye bi bakis atti
Cok teşekkür ederim canim 3 yasinda oğlum var durmuyor ki ona ragmen dinlenmeye calisiyorum onu 14 gun nasil evde tutucam bilemiyorum sende dikkat et kendine
Yesin tabi ki biz onun İçin de kilo veririz. Kaptanımız o bizim.
zeyneppk
Süpersiniz size guveniyorum
Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz
Amin inşallah teşekkür ederim sizde hosgeldiniz
Cok teşekkür ederim canim bu bilgiler cok kiymetli teşekkür ederim

çok geçmiş olsun gülüm filyasyon ekibi geldi mi ilaç verdiler mi , bol bol sıvı c. vitamini almaya bak gülüm inşallah çok ağır geçmez çabuk iyileşirsin
Aradilar ilaclar agir istiyormusunuz dediler bizde cok agir olmadigimizicin istemedik .
Asimiz var inşallah agir geçmez

Aradilar ilaclar agir istiyormusunuz dediler bizde cok agir olmadigimizicin istemedik .
Asimiz var inşallah agir geçmez
kız kardeşimin bu gün 13. günü o da ilaçları kullanmadı kas ağrısı boğaz ağrısı öksürük ilk başta vardı son bir kaç gündür iyi sesi de düzeldi şükür , inşallah senin ki daha hafif geçer koku alabiliyor musun gülüm

Günaydın kizlarr bugün şükür evdeyim çocuğu uyutunca yuruyuse cikicam
Dünün menüsü aslında akşama kadar disaridaydim eşimle işlerimiz vardı saat 5 e kadar bişey yemedim fırsat olmadı eve gelince de aksma diyelim
4 köfte
1 tabak taze fasulye
1 din ekmek çavdar
1 litre Dukan içeceği
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia zeyneppk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…