Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kizlar nasilsiniz
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum
Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz

Günaydın kaptanım
Günaydın canım ben de sabah kalkıp yürüyecektim sözde uyuyakalmışım neyse gün içinde çocuğu uyuyunca yürürüm
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Simit yemeswydin iyiydi sabah yumurta peynir yeme imkanin yokmuydu cnm
Bugün 15 ooo adım atarsın dünü telafi etmiş oluruz
Hastaneden kanları verip çıkınca ilk bulduğumuz yerde yedik canm bu gün yürüyebilirsem telafi ederim diye düşünüyorum ödem atıcı suları da içiyorum inşallah cumaya güze sonuçla gelecem
Günaydın kızlar
Günaydınlar kaptanım
Günaydın canm
Günaydın güzel fit kadınlar güzel bir gün olsun
Günaydın
Günaydın kizlar nasilsiniz
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum
Geçmiş olsun canım cvit dvit gibi vitamin takviteleri al bir de kan sulandırıcı kullanın eğer kullanmanıza sıkıntı oluşturacak bir durumunuz yoksa çocuklara da doğal meyve suyu felan vererek sıvı alımını artırabilirsiniz. İştahsızlık tat koku kaybı olunca bişey yemek istemeywbilirsin yemek yemesende ama suyu ihmal etme
Günaydın
Günaydın
Ev hanımlığı gerçekten dha zor biz işe giderken evdeki işlerin üzerine kapıyı çekip gidiyoruz ama evde olunca herşey göze batıyor bir de çalışanlar tarafından çok kıymet bilinmiyor evde işte ev işinden yorulunmaz diye düşünülüyor fakat gerçekten ben evde daha çok yoruluyorum işte ne kadar kötü geçerse geçsin nöbetler ev kadar yormuyor... Allah yardımcın olsun.. En zor meslek desek yeridir nankör meslek ev hanımlığı. O yüzden ev hanımlarına saygım sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…