Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Adimlar bugun yoktu. Yarina sakla kendini :)

bir kez erteledim bir daha ertleeyemiyordum bu ozel gunle perisan oldum butun heryerim igne batar gibi aciyor allahim covid gecirdigim zamanlari hatirlatti bana
Bende 3. Dozu olamadim daha. Valla hasta olurum diye korkuma yaptiramiyorum ama ne zamana kadar ertelicem bilmiyorum

bende oyleyim yanlız degilsin canim once saglik insa

Canlar bana bu hafta izin verseniz.. dün test verdim pozitif çıktım ve sıtmadan ölüyorum. Her bir zerrem ayrılıyor gibi. İyileşince yanınıza döneyim inşallah.

@Zipzip- @Cordelia
Cok uzuldum ya allah sifa versin canim bir an evvel iyi duruma gel inşallah

Ondan sonra uyandir da tekrar ugras ben bu sabah yaptim aynı şeyi. 10 dk yatak odasinda uyumusum rüya bile gormusum sonra kucuk gelmis. Ben bir uyandim kafami toplayamadim kendimi cocuklarin odasinda sandim(orda da uyumustum) meger yatak odasina yatmisim birde tersten kalkmisim. Nerde oldugumu zor hatirladim

şahane

evet yaa dürüm enfes olur

Sevgili Masterfitli arkadaşlar. Biz ugurbocuuu arkadaşımla capon diyeti yapacağız iki gün. Diğer adı yumurta diyeti. İki gün protein ağırlıklı beslenerek yağ yakımını üst seviyelere taşıyacağız. Kırmızı , mavi takım fark etmez bize katılmayi düşünürseniz pazartesi iki günlük kampa gireceğiz. Yarın akşama kadar bilgi verirseniz sevinirim.

Wowwww she's back
Çok geçmiş olsun canım
Kesinlikle haklısın. Kendini sikmadan üzmeden yavaş yavaş sağlıkla istediğin kiloya düşersin inşallah

Günde kaç yumurta gidiyo abla

tarif et bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…