Geçmiş olsun Allah şifa versinEki Görüntüle 2997035
kızlar covid asisi oldum dun ve bugun atesim vardi hala kendimde degilim ellerimde uyusma var bazen buz gibi oluyo.. allahım sifa versin insa . biraz gec oldu foto kusura bakmayin sabah alel acele cektim ama gonderemedim
@Zipzip-
@Cordelia
bir kez erteledim bir daha ertleeyemiyordumkuzum hastayken olmasan mı acaba?
bir haftanı doldur öyle ol bence
Adimlar bugun yoktu. Yarina sakla kendini :)Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 09.30
Yarım yufka ekmek tavada çıtır olup kuru peynir ile dürümbunu tam bir haftadır hayal ediyordum
12.00ara
5 Bağdat hurması küçük oluyor
1 Türk kahvesi sade
Bir kare bitter çikolata
Akşam 19.30
Fırında hamsi
Bol salata
Su 2lt
Adım sayım eksik bugün tamamliyorduk değil mi
@Zipzip-60kiloyum
sagol canimGeçmiş olsun Allah şifa versin
Bende 3. Dozu olamadim daha. Valla hasta olurum diye korkuma yaptiramiyorum ama ne zamana kadar ertelicem bilmiyorumbir kez erteledim bir daha ertleeyemiyordumbu ozel gunle perisan oldum butun heryerim igne batar gibi aciyor allahim covid gecirdigim zamanlari hatirlatti bana
bende oyleyim yanlız degilsin canim once saglik insaBugun farkettim arkadaşlarımın yanında hâla en kilolu ben duruyorum. Onca kg verdim. Baştan üzüldüm biraz. Sonra düşündüm illa 36 38 beden olmak zorunda degilim. Kendimi iyi hissedeceğim kivama gelmek için biraz daha çabami arttirmaliyim. 42 beden bana bol gelsin iyi hissedicem. Şuan 42 dar, rahatsiz hissediyorum
geçmiş olsun canım.Eki Görüntüle 2997035
kızlar covid asisi oldum dun ve bugun atesim vardi hala kendimde degilim ellerimde uyusma var bazen buz gibi oluyo.. allahım sifa versin insa . biraz gec oldu foto kusura bakmayin sabah alel acele cektim ama gonderemedim
@Zipzip-
@Cordelia
Şuan bebek uyusun adım atayım diyordum o zaman bebek uyusun keyif yapayımAdimlar bugun yoktu. Yarina sakla kendini :)
Ondan sonra uyandir da tekrar ugrasBende de herkese hayirli geceler. Tatliş uykular . Benim bucurler yedikleri fircadan sonra uyudular hicte icime sinmiyor boyle olunca ama kontrolu ele gecirirmelerine izin veremem aglamayi koza cevirdi ufaklik, buyukte ona uyuyor tabi.Gidip ozur dileyim onlar uyurkenSarilip opem koynuma alayim
şahaneMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 09.30
Yarım yufka ekmek tavada çıtır olup kuru peynir ile dürümbunu tam bir haftadır hayal ediyordum
12.00ara
5 Bağdat hurması küçük oluyor
1 Türk kahvesi sade
Bir kare bitter çikolata
Akşam 19.30
Fırında hamsi
Bol salata
Su 2lt
Adım sayım eksik bugün tamamliyorduk değil mi
@Zipzip-60kiloyum
Wowwww she's backafiyet olsun canım. cuma menün full karbonhidrat olmuş. ben de bugün simit falan yedim. ama yarından itibaren takımcaElhan ve takımını çiğ çiğ yemek için sağlıklı, protein, sebze, salata ağırlıklı ve kabonhidrattan fakir menüler tüketeceğiz
Çok geçmiş olsun canımEki Görüntüle 2997035
@Zipzip-
@Cordelia
Kesinlikle haklısın. Kendini sikmadan üzmeden yavaş yavaş sağlıkla istediğin kiloya düşersin inşallahBugun farkettim arkadaşlarımın yanında hâla en kilolu ben duruyorum. Onca kg verdim. Baştan üzüldüm biraz. Sonra düşündüm illa 36 38 beden olmak zorunda degilim. Kendimi iyi hissedeceğim kivama gelmek için biraz daha çabami arttirmaliyim. 42 beden bana bol gelsin iyi hissedicem. Şuan 42 dar, rahatsiz hissediyorum
Günde kaç yumurta gidiyo ablaSevgili Masterfitli arkadaşlar. Bizugurbocuuu arkadaşımla capon diyeti yapacağız iki gün. Diğer adı yumurta diyeti. İki gün protein ağırlıklı beslenerek yağ yakımını üst seviyelere taşıyacağız. Kırmızı , mavi takım fark etmez bize katılmayi düşünürseniz pazartesi iki günlük kampa gireceğiz. Yarın akşama kadar bilgi verirseniz sevinirim.
tarif et bakiimSevgili Masterfitli arkadaşlar. Bizugurbocuuu arkadaşımla capon diyeti yapacağız iki gün. Diğer adı yumurta diyeti. İki gün protein ağırlıklı beslenerek yağ yakımını üst seviyelere taşıyacağız. Kırmızı , mavi takım fark etmez bize katılmayi düşünürseniz pazartesi iki günlük kampa gireceğiz. Yarın akşama kadar bilgi verirseniz sevinirim.
Beş canım.Günde kaç yumurta gidiyo abla
sagol canimgeçmiş olsun canım.
sagol canim benimWowwww she's back
Çok geçmiş olsun canım
Kesinlikle haklısın. Kendini sikmadan üzmeden yavaş yavaş sağlıkla istediğin kiloya düşersin inşallah
sagol canim benimWowwww she's back
Çok geçmiş olsun canım
Kesinlikle haklısın. Kendini sikmadan üzmeden yavaş yavaş sağlıkla istediğin kiloya düşersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?