Edeyim kaptanım.tarif et bakiim
Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun pastelcim. diş ağrısı zor oluyor canım yaa. inşallah çabuk geçer.
Hem cam kenarı olsun hem beş kuruş daha ucuz olsunValla benim şu an en büyük engelim kocam. Hem zayiflamami istiyor hem de hadi şunu yiyelim bunu yiyelim hadi gel bu gece içelim...
Kendinde bir gram yağ yok ne kadar yese de hep fit ama ben öyle değilimbir de diyor ki normalde yeme sadece benimleyken ye
Aynen uyandirdim ve suan yeni uyutabildimOndan sonra uyandir da tekrar ugrasben bu sabah yaptim aynı şeyi. 10 dk yatak odasinda uyumusum rüya bile gormusum sonra kucuk gelmis. Ben bir uyandim kafami toplayamadim kendimi cocuklarin odasinda sandim(orda da uyumustum) meger yatak odasina yatmisim birde tersten kalkmisim. Nerde oldugumu zor hatirladim
Ayyyyynen öyle paşa yaHem cam kenarı olsun hem beş kuruş daha ucuz olsunpaşama bak hele .
Bunlar hep aynı model gibi. Benim eşim de çok farklı değil.
Ben şimdilik normal devam ediyim ablaBeş canım.
Bir kilo yağa paha biçilmez amma
Onsuzken aç gezceksin o zamanValla benim şu an en büyük engelim kocam. Hem zayiflamami istiyor hem de hadi şunu yiyelim bunu yiyelim hadi gel bu gece içelim...
Kendinde bir gram yağ yok ne kadar yese de hep fit ama ben öyle değilimbir de diyor ki normalde yeme sadece benimleyken ye
İyi geceler pastelimHanımlar ben yatıyorum
İyi geceler
Valla öyle gözüküyorOnsuzken aç gezceksin o zaman
Ben yapamamEdeyim kaptanım.
Malzemeler
Civcivsiz
Memelerini kullaniciz
Kabuksuz
İki öğünden oluşuyor.
Kahvaltı: Üç haş.yumurta , bir bardak süt, yerliyse bir muz, ithalse yarım muz
Akşam: İki yumurta , küçük bir muz veya diğer yarım muz
Toplamda bir gün içinde beş yumurta , bir bardak süt, muzun büyüklüğüne göre yarım veya bir küçük muz.
Aralarda şekersiz olmak koşuluyla çaylar , kahveler serbest.
Ben bu diyeti aralıklı oruç saatlerine uygun olarak yaptığımda acıkma hissini minimuma indirebiliyorum. 16/ 8 şeklinde.
Açlığa dayanamayacak olanlara tavsiye etmem.
Akşam ogununden sonra diyelim aciktiniz biraz esnek davranıp bir meyve veya tarçınlı süt , az bir leblebi yiyebilirsiniz. Çok bir zararı olmuyor..
Karpuz kesemeden gidiyorsun demekHanımlar ben yatıyorum
İyi geceler
Şifa olsun artık yapacak bir şey yok canım.Ayyyyynen öyle paşa yaburayı söylemiyorum ona o yüzden yarışta olduğumu bilmiyor. Az önce zorla yarım kase tahin pekmez yedirdi hastayım diye
Tahin pekmez de hiç sevmem
Şifa olsun canim. Gecmis olsun.Eki Görüntüle 2997035
kızlar covid asisi oldum dun ve bugun atesim vardi hala kendimde degilim ellerimde uyusma var bazen buz gibi oluyo.. allahım sifa versin insa . biraz gec oldu foto kusura bakmayin sabah alel acele cektim ama gonderemedim
Zipzip-
Cordelia
.maviş takımımbu hafta kırmızı takımı yemek tek hedefimiz olsun
@dolunaydagel @DombiliKus @UcurtmaAvcisii @DeryaOnDiet @MigimCordelia
Kırmızı takımı mi yiyeceğiz.maviş takımımbu hafta kırmızı takımı yemek tek hedefimiz olsun
@dolunaydagel @DombiliKus @UcurtmaAvcisii @DeryaOnDiet @MigimCordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?