Afiyet olsun28 Ocak 2022
sabah 11.00
1,5 kk peynir
7 küçük zeytin
1 çk şekersiz marmelat
2 yk havuç turp salatası, domates, biber
1 simit
öğlen 13.00
2 yk et sote
1 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
1 parça kabak tatlısı
ara 16.30
11 çiğ kuruyemiş
akşam 19.15
tavuk
3 yk pilav
marul havuç salatası, jalepino biber
1 çk bal, 1 çk tahin pekmez
ara 1 avuç çekirdek
az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia
Teşekkür ederim canım, ağrıyo ama ağrı kesici iyi geldi, önceki gibi değil.Afiyet olsun canımDişin ağrıyor mu hâlâ?
hatırlarsan ben iki kaptanlığımda da, hem kaptanlık avantajını aldım hem de takım şampiyonluğunuKaptanlığı almana razı olabilirim amaaa takım şampiyonluğunu sana bırakmam tatlimsen bizim takımı yenmek için daha çok balon patlatacaksın
çok geçmiş olsun pastelcim. diş ağrısı zor oluyor canım yaa. inşallah çabuk geçer.Teşekkür ederim canım, ağrıyo ama ağrı kesici iyi geldi, önceki gibi değil.
Sofiya bizi yoldan çikaramayacaksiiiinoldu mu şimdi
Heee ablacim heeeeKaptanlığı almana razı olabilirim amaaa takım şampiyonluğunu sana bırakmam tatlimsen bizim takımı yenmek için daha çok balon patlatacaksın
Pazartesi yi beklesek mi cumaya iyi olur 5 gün yaparız gerçi çarşamba perşembe Allahtan mani gelmezse oruç var ancak 2 gün yapabiliriz pazartesi salı.Eppek ne der? Mefkuş da sormuştu?
Hevesleri varsa yalnız birakmayalim.
Böcüüüm dört gün dayanabilmiştim ben. Biraz sıkıcı her gün her gün aynı şeyleri yemek zor gerçekten. Bu sefer iki gün yapalım iki günde zaten bir kiloya yakın gidiyor. Diğer günleri de sebze turu şeylerle geçiririz.Pazartesi yi beklesek mi cumaya iyi olur 5 gün yaparız gerçi çarşamba perşembe Allahtan mani gelmezse oruç var ancak 2 gün yapabiliriz pazartesi salı.
4 gün mü yapmak lazım o zaman cumartesi pazar pazartesi salı yapmam lazim benim
Hadi bakalım çok motive hissediyorum kendimimaviş takımımbu hafta kırmızı takımı yemek tek hedefimiz olsun
dolunaydagel @DombiliKus YaparsinMinii @DeryaOnDiet Wilma11 Cordelia
Tamam ne zaman dersen başlayalım kaptanimBöcüüüm dört gün dayanabilmiştim ben. Biraz sıkıcı her gün her gün aynı şeyleri yemek zor gerçekten. Bu sefer iki gün yapalım iki günde zaten bir kiloya yakın gidiyor. Diğer günleri de sebze turu şeylerle geçiririz.
afiyet olsun canım. cuma menün full karbonhidrat olmuş. ben de bugün simit falan yedim. ama yarından itibaren takımca28 Ocak Menüm
09.00: 1 tabak fırında patates (ketcap+mayonez)
2 dilim ekmek
Aralarda : 2 bardak pekmezli sıcak su(1 tk pekmez)
1 küçük muz
18.30: 1 kase yayla çorbası
5 yk makarna
4 yk yoğurtlu patlıcan
2 dilim ekmek
2 lt su
Eki Görüntüle 2997021
60kiloyum
Cordelia
sagol kaptanimGünaydın canim gecmis olsun
Keciorendeyim canim
Tamam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?