- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bunu kacirmisim ben gecmis olsun canim bugun toparlarsin insallahEki Görüntüle 2997035
kızlar covid asisi oldum dun ve bugun atesim vardi hala kendimde degilim ellerimde uyusma var bazen buz gibi oluyo.. allahım sifa versin insa . biraz gec oldu foto kusura bakmayin sabah alel acele cektim ama gonderemedim
Zipzip-
Cordelia
Icinden insan cikardin . Kiyaslama yapma sen daha ziyade artik firsat buldukca sporla sıkilasmalisin canim. Sende duran 70 kg ile basakasindaki farkli durabilir insaniz robot degil kas iskelet yapimiz farkli . Genlerimiz farkli . Simdi vermemis olsaydin o kilolari nasil hissederdin dun bir düşünseneBugun farkettim arkadaşlarımın yanında hâla en kilolu ben duruyorum. Onca kg verdim. Baştan üzüldüm biraz. Sonra düşündüm illa 36 38 beden olmak zorunda degilim. Kendimi iyi hissedeceğim kivama gelmek için biraz daha çabami arttirmaliyim. 42 beden bana bol gelsin iyi hissedicem. Şuan 42 dar, rahatsiz hissediyorum
Gunaydin canimGünaydın mutlu hafta sonları
Büşra' ya çok güzel hatırlatmışsın ama bir şey eksik kalmış eppeğim. O daIcinden insan cikardin . Kiyaslama yapma sen daha ziyade artik firsat buldukca sporla sıkilasmalisin canim. Sende duran 70 kg ile basakasindaki farkli durabilir insaniz robot degil kas iskelet yapimiz farkli . Genlerimiz farkli . Simdi vermemis olsaydin o kilolari nasil hissederdin dun bir düşünsene
Simaycim çok geçmiş olsun. Daha iyi misin bu sabah? Çabucak iyileşmeni dilerim.Eki Görüntüle 2997035
kızlar covid asisi oldum dun ve bugun atesim vardi hala kendimde degilim ellerimde uyusma var bazen buz gibi oluyo.. allahım sifa versin insa . biraz gec oldu foto kusura bakmayin sabah alel acele cektim ama gonderemedim
Zipzip-
Cordelia
Bunlar senin değerlerinmi canım2020 ve 2021 değerlerisara_28
Günaydın böcüğüm.Günaydın kızlar
Ben yanlış hesap yapmışım canım benimde açlık kan şekeri *açlık insülin /405 = 8.22aslında insülin direnci yani HOMA değerinin 2,5 un altında olması lazım. benim 3,4 yani bende de yavaştan başlamış.
ben hesapladım. (açlık kan şekeri X açlık insülin) / 405 = HOMA değerini verir. benim de 3,4 çıkıyor
Günaydın canimGunaydin
Günaydın kaptanimGünaydın
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum
Hahaha gece bana o uykusuzlukla mühim bir sayı gibi geldi demekBu mesajin ne ozelligi var
MasterFit Yarışması 20.Etap | |||
Kırmızı Takım | |||
1 |
| Kırmızı Kaptan | 65.8 |
2 |
| Kırmızı | 63.5 |
3 |
| Kırmızı | 60.2 |
4 |
| Kırmızı | 69.8 |
5 |
| Kırmızı | 75.25 |
6 |
| Kırmızı | 66.2 |
7 | O oya17 | Kırmızı-Sarı | |
Mavi Takım | |||
1 |
| Mavi Kaptan | 84.9 |
2 |
| Mavi | 82.8 |
3 |
| Mavi | 86.0 |
4 |
| Mavi | 70.3 |
5 |
| Mavi | 73.5 |
6 |
| Mavi | 86.5 |
7 |
| Mavi-Sarı | |
Yeşil Takım | |||
1 |
| Yeşil | 56.5 |
2 |
| Yeşil | |
3 | S sengulll | Yeşil | 77.5 |
4 |
| Yeşil | 61.1 |
5 | K KarlarKralicesi | ||
Günaydın canimHahaha gece bana o uykusuzlukla mühim bir sayı gibi geldi demek
Günaydın minik kuşlarımmmm
Bütün 60' liklari almışım takıma eppeğim hariç
MasterFit Yarışması 20.Etap Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 65.8 2 fesang Kırmızı 63.5 3 ugurbocuuu Kırmızı 60.2 4 Amine Busra Kırmızı 69.8 5 North River Kırmızı 75.25 6 pastelfit Kırmızı 66.2 7 O oya17 Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 60kiloyum Mavi Kaptan 84.9 2 dolunaydagel Mavi 82.8 3 Hallederiz Mavi 86.0 4 Wilma11 Mavi 70.3 5 DeryaOnDiet Mavi 73.5 6 YaparsinMinii Mavi 86.5 7 Cordelia Mavi-Sarı Yeşil Takım 1 Ankee Yeşil 56.5 2 sara_28 Yeşil 3 S sengulll Yeşil 77.5 4 HanimKelesimiGetir Yeşil 61.1 5 K KarlarKralicesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?