Çok uzun zamandir boyle bir ortamda bulunmadim, çok uzun zamandir yemedimde. O yüzden pişman degilimBismillahirrahmanirrahim
Afiyet olsun bacı da gün tabagi ömrümden ömür yedi. Sanırım yirmi beş yaşıma düştüm aniden
Aha ben tatli.istegi beynimi kemirirken su icmek , vucudum uyumak isterken ite kaka spor yapmak ne zordurAnneme gecmis olamıyor çünkü hic bir seyi degistirmeye calismiyor... Benimde insulin direncim fazlaydi. Cabaladim. Emzirdigim icin ilacta kullanmadım, kendimle savasa savasa kg verdim. Cok şükür duzeldi degerlerim. Sende istersen basarabilirsin. Once yurekten iste, sonra savaş
Gaza getirme beni. Ölüm orucuna girerim bakAz önce gördüm normali
Hem emzirme hem insulin direnci. Geçen sene ikiside cok uyaniyordu cocuklarin. Nerde uyudugum belli olmuyodu. Kaç gece sütle midemi bastirdigimi bilirim...Aha ben tatli.istegi beynimi kemirirken su icmek , vucudum uyumak isterken ite kaka spor yapmak ne zordur
Yarın öbür gün karbonhidrat hiç almazsan belki telafi edersin. Kendi adına pişman olmayabilirsin ama biz bir takım kurduk değil miÇok uzun zamandir boyle bir ortamda bulunmadim, çok uzun zamandir yemedimde. O yüzden pişman degilim
Oyle demem tabiki. Takim oldugumuzun bilincindeyim..Yarın öbür gün karbonhidrat hiç almazsan belki telafi edersin. Kendi adına pişman olmayabilirsin ama biz bir takım kurduk değil miGerci ona da bir lafın vardır senin. Ben mi beni alın dedim, dersin mesela...
Neyse ilerleyen günlerde sopalarimi yağlayım .
kız bugün cuma. hepimiz yedikYarın öbür gün karbonhidrat hiç almazsan belki telafi edersin. Kendi adına pişman olmayabilirsin ama biz bir takım kurduk değil miGerci ona da bir lafın vardır senin. Ben mi beni alın dedim, dersin mesela...
Neyse ilerleyen günlerde sopalarimi yağlayım .
Ölüm orucuna girmene gerek yok. Sadece ortamlarda muhabbetin tadına bak.Gaza getirme beni. Ölüm orucuna girerim bak
kız bugün cuma. hepimiz yedik
Şeker orucuna girdimÖlüm orucuna girmene gerek yok. Sadece ortamlarda muhabbetin tadına bak.Şekerden daha çok faydası var.
Bu hafta bütün odemleri atmadan en az bir kilo vermeden ölemezsin.
Çürük dişler sabaha kadar sizladigi ile kalacak. Kızın mi var derdin var
Kim kaptan seçmişti beni
Artık geçti. Sen kırmızı takımın has kızısın. Bu saatten itibaren kendin için ne yapabilirsin onu düşün. Tabi ucu bize de değecek .Oyle demem tabiki. Takim oldugumuzun bilincindeyim..
Dün yeşil takımda olacağımı söylemiştim. Elif kaptanim spordan kaçtığımızı söyleyince masterfite girdim.
Yani sabahtan takimdayim düşüncem yoktu
Yedik de bir ödül yersin. Abartmişsiniz iyice. Yarın sabah tartılıp bakın halinize o kadar emek çöp...kız bugün cuma. hepimiz yedik
benim maviş kızlarım akıllıdırGidip biraz dua edeyim.
60kiloyum ' un kızları da güne müne, doğum gününe takılsın yarın.
İyi geceler tatlı uykular.
Yi me yin
olmaz inşallahYedik de bir ödül yersin. Abartmişsiniz iyice. Yarın sabah tartılıp bakın halinize o kadar emek çöp...
Teşekkürler kaptanım hepimize hayırlı olsun
Hayırlı olsun cnm kaptanligin28 Ocak 2022
sabah 11.00
1,5 kk peynir
7 küçük zeytin
1 çk şekersiz marmelat
2 yk havuç turp salatası, domates, biber
1 simit
öğlen 13.00
2 yk et sote
1 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
1 parça kabak tatlısı
ara 16.30
11 çiğ kuruyemiş
akşam 19.15
tavuk
3 yk pilav
marul havuç salatası, jalepino biber
1 çk bal, 1 çk tahin pekmez
ara 1 avuç çekirdek
az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 1,5 lt su @Zipzip- @Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?