Beni şımartıyorsun güzelim
Ruh ta uyancak mecburenGünaydın bedenine. İyi uykular Ruh.
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım ❤ amann söyle Bi baktım çok kalabalık gecmis. 'Şimdi ve burada' olmak güzeldir ❤Geçmiş olsun canım.Past is past demiş bir Çin atasözü.
Hoşgeldin masalcimTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım ❤ amann söyle Bi baktım çok kalabalık gecmis. 'Şimdi ve burada' olmak güzeldir ❤
Hosbuldum..❤ sizleri çok özledimHoşgeldin masalcim
Biz de seni özledik canım benimHosbuldum..❤ sizleri çok özledim
Harika canim. Vücudunun sesini dinle çok aciktiginda sağlıklı bir ara öğün yapman yerinde olur. Karnabahari salata türü tuketeceksen üzerine limon sık. Yoğurtla tuketeceksen üzerine pul biber nane hem lezzet katar hem de metabolizmani hızlandırır. Yulaf lapası da güzel bir tercih. Sütle pişirirken bir elma rendeleyebilirsin içine tatlı iştahını kapatır.Elhan abla. Şimdi tost ve salatalik yiyecegim. Aksam için karnabaharim var. Haslama yapar kendime ayiririm. Ara öğün tek yapicam bugun. Yulaf lapasi yapabilirim yada farklı birşey olur bilmiyorum
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydın güzel takımın güzel insanları
Günaydın canimGünaydınnnn
İnşallah abla. Yulafi sutle pisiriyorum genelde. Karnabaharida yogurtlayip dedigin gibi cok yerdim geçen seneHarika canim. Vücudunun sesini dinle çok aciktiginda sağlıklı bir ara öğün yapman yerinde olur. Karnabahari salata türü tuketeceksen üzerine limon sık. Yoğurtla tuketeceksen üzerine pul biber nane hem lezzet katar hem de metabolizmani hızlandırır. Yulaf lapası da güzel bir tercih. Sütle pişirirken bir elma rendeleyebilirsin içine tatlı iştahını kapatır.
Seçimlerin güzel. Afiyet olsun. Pazartesiye güzel bir başlangıç olacak.
iç titremem gecti ellerimin soguklugu gecti biraz daha iyiyim sukurSimaycim çok geçmiş olsun. Daha iyi misin bu sabah? Çabucak iyileşmeni dilerim.
sagol canım benimŞifa olsun canim. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?