Yok kuzum yok kiloları görünce ona şaşırdım.
Günaydın bitanemHahaha gece bana o uykusuzlukla mühim bir sayı gibi geldi demek
Günaydın minik kuşlarımmmm
Herkesi çıtır yapmisiz abla iste ne güzelYok kuzum yok kiloları görünce ona şaşırdım.benim çıtırlarla işim zor bu hafta.
Gece teli şarja takmayı unutmuşum. 9 deyip uyarı verdi. Neyse kızlar uyanana kadar takayım.
Sabah 1 dilim börek yedim peynir ekmek niyetine hiç yumurta peynir havasında değildim hem yumurtayı ozleyim ki pazartesi yatıp kalkıp yumurta yicemBütün 60' liklari almışım takıma eppeğim hariçkizlaaaaaar
Şimdi uyumanın zamanı değil kalkın hele kalkın.
Ne yemeyi ne yememeyi planlıyorsunuz bir rapor alayım.
Kaptan gormesin bunuBu sabah hiç iştahım yok bir wasa üzerine krem peynir sürüp yiyeceğim.
Şaka şaka deli gibi açım ama öğleden sonra yeğenimin doğumgününe gideceğiz Boşnak böreği var
Günaydın canimGünaydınlarrr.. herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Şimdi ödevlerimi vereyim, Eki Görüntüle 2997114
Cordelia canım söz verdiğim gibi bu egzersizi yaptım ama kalp ritmine göre hesaplamada toplam 30 kalori gibi bir değer kaybettim ve en çok bacaklarım çalıştı(dinlenmeleri de hareketli dinlenme yapmama rağmen) ama sabahları ısınmak için bununla başlayacağım.
Eki Görüntüle 2997113
Bu da benim egzersizimDevam ederdim ama o kadar çok zıpladımki dalağım şişti
Akşam adımlarımla beraber puan hesabı yaparım. Daha 4 oda 1 salon temizlik var..
Gitmezdimki. İnsan içine cikabilecek durumda değildimIcinden insan cikardin . Kiyaslama yapma sen daha ziyade artik firsat buldukca sporla sıkilasmalisin canim. Sende duran 70 kg ile basakasindaki farkli durabilir insaniz robot degil kas iskelet yapimiz farkli . Genlerimiz farkli . Simdi vermemis olsaydin o kilolari nasil hissederdin dun bir düşünsene
Evet 1 yil araylaBunlar senin değerlerinmi canım
Geçmiş olsun canım.Sabah 1 ayva, 1 dilim ekmek, kaymak bal, nane limon, cay.
Ara kekik çayı, bal şerbeti.
Aksam 1 dilim ekmek, az çorba. 1 elma.
Hastayım, ara vericem kızlar
Zipzip- @limonlutarcinlikek @Kahve __Kokusu
Yarın kilo bildiririm ins.
Kızlar günaydınlar. Geçmişe işe gidince dalacağım, belli ki çok eğlenceli geçti gecekilomu paylaşayım, çok iç açıcı değil ama bu haftada böyle olsun. Eki Görüntüle 2996569
Geçen hafta : 87
Bu hafta :86
Yüzde : 1.14 sanırım (yüzde formülünü verin bana)
Muhteşem.
Geçmiş bilsin canım.Günaydin
Hastalık bitmedi grip devam
Oksürük başladı
Ama ayaktayim güçlüyüm
Ordan oraya koşa koşa
Neyse ki
Bu hafta pek kk ye aktif olamadım takip edemedimherkesten özür diliyorum
Bu aradaZipzip- masterfite gireyim bu hafta
Gramlarla git gel
Muhteşem.
300 gram bile harika eksi.
Dur demek lazım.Tartıldım. Altmış üç nokta beş
Harika canım.Kilo Bildirimi
Gecen cuma: 86,8
Eki Görüntüle 2996587
50 gramla kaybettin. 50 gram daha versen kırmızı takım kazanıyordu.Ah canım kendim ah 100 gr bile kârdır dedim sadece 100 gr vermişim onca yorulmama yine de 59.9 bile olsa 50 leri görürüm sanmıştım fena çakıldım bu direnç kırılır mi kilo verebilir miyim sahiden
Hayırki cumalar tatlım.Herkese günaydınhayırlı cumalar.bugunun hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
Muhteşem.
Dünku alıntılar bugün geri geldi.Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.20 idi sanırım
bu hafta 77.15
Ara tatil bitsin düzenli menü ve adımlara başlayacağım inşallah
Benim 8 küsürdü.Baya yuksrk cikmis benimde ilk gebelik sonrasi inusilin direnci 6.4 lerdeydi ilacta icemedim emziriyorum diye. Sen ilacla hem hizli verirsin hemde diyet ve sporla cabuk normale doner
Efferün sana.
Haydaaa.Bu gece gram uyku uyumadik. Küçük olan hepimizi dikti ayaga şimdi oturdular sohbet ediyolar
Geçmiş olsun canım.Selam.. günlerdir giremedim yazamadım size. Günlerim çok yoğun geçiyor bu başladığım ilaç tedavisi beni çok yıprattı. Arka arkaya sağlık sorunları yaşamaya başladım yeni yeni toparlıyorum. Geçmişi okumam mümkün değilherkes iyidir inşallah ❤
Günaydın.Günaydın mutlu hafta sonları
Günaydın.Gunaydin
Günaydın.Günaydın
Günaydın.Günaydın kızlar
Kesinlikle canım. Verince normale dönüyor.Ben yanlış hesap yapmışım canım benimde açlık kan şekeri *açlık insülin /405 = 8.22
Yani 82*40.59/405 = 8.22 oluyormuş
Tırstım açıkçası diyetisyene başlamakla doğru bir karar vermişim
Günaydın .Günaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum
Normalde bir özelliği olmazdı.Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Bu hafta kimse secmedi abla sen kazandın
Afiyet olsun canim
Tamam canim da sen gelince yesile ekleyelim cuma masterfite girersin
Afiyet olsun canim
Bu mesajin ne ozelligi var
Olsun canim tatilin keyfini cikar
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Günaydın canimBedenim uyandi ama ruhum uyanamadi daha
Günaydın
Dogru söylüyorsun canim:)
Günaydın bedenine. İyi uykular Ruh.Bedenim uyandi ama ruhum uyanamadi daha
Günaydın
Günaydın tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?